Resimli paylaşınca daha motive edici oluyor.Tamam canım şuan dükkandayım gecen hafta perşembe tartıldığım kilomu yazayım o zaman zaten resmide var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resimli paylaşınca daha motive edici oluyor.Tamam canım şuan dükkandayım gecen hafta perşembe tartıldığım kilomu yazayım o zaman zaten resmide var
toparlayım derken silindi canım yaatuanairem tabloyu niye sildin
dikkat etseydin dahada giderin olurduKızlar merhaba güncel kilom 74.4 -300 benimde bu haftaki hasılat
harikasın canım yaa haftaya 70 igörecez insKızlar günaydın. Benim kilom. tuanairem 71 için söz vermiştim ama olmadı reglden sanırım. Neyse haftaya 70 inşallah Eki Görüntüle 1963430
aramıza hoşgeldiniz inş birlikte sağlıklı kilolar vermeye çalışacazMaşallah canım benim nasılsın Benide aranıza alır mısınız
sonuç çok iyi canım yaa...kilonu ve sağlığını koru yeterli olacaktır senin içinGünaydın kızlar
Geçen hafta:57
Bugün;56.700
Giden:-300
İnşallah canım. Spora asılırsam 69.9 bile görürüm gibi geliyor.harikasın canım yaa haftaya 70 igörecez ins
Yapacak mısın tekrar pekitoparlayım derken silindi canım yaa
neden olmasın bebeğim...meselaben 58 i görmeye calışacam sende öyle olİnşallah canım. Spora asılırsam 69.9 bile görürüm gibi geliyor.
ya şimdi gelen giden oluyor çıkan oluyorbilemedim ki ne yapsam..bugün organik tarım eğitimim vardı ilköğretim öğrencilerine zamanımda olmadı.daha yeni daireye geldim..limonlu suyumu hazırladım içecem gün boyu...Yapacak mısın tekrar peki
süpersiinnnKızlar günaydın. Benim kilom. tuanairem 71 için söz vermiştim ama olmadı reglden sanırım. Neyse haftaya 70 inşallah Eki Görüntüle 1963430
wooooowwww bebem harikasın lütfen aynı kararlılıkla ilerlemehaba kızlar kilo bildirimi
geçen hafta 82,9
bugün 82
fark _900 gr
bırakmak yok 55 e kadar yolu varwooooowwww bebem harikasın lütfen aynı kararlılıkla ilerle
Ben eski listeyi alıntılamıştım bi kere onu buluruz. Ayrılanları çıkarırsın onun üzerinde düzenleme yaparsın. Bu gün kalsın başka boş kaldığında yaparsın.ya şimdi gelen giden oluyor çıkan oluyorbilemedim ki ne yapsam..bugün organik tarım eğitimim vardı ilköğretim öğrencilerine zamanımda olmadı.daha yeni daireye geldim..limonlu suyumu hazırladım içecem gün boyu...