Uzun vadede 57 zaten hedefim. Haftalık hedefler de koyarak daha motive etmek istiyorum kendimi.neden olmasın bebeğim...meselaben 58 i görmeye calışacam sende öyle ol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun vadede 57 zaten hedefim. Haftalık hedefler de koyarak daha motive etmek istiyorum kendimi.neden olmasın bebeğim...meselaben 58 i görmeye calışacam sende öyle ol
TABLO YAPMAK SORUN DEĞİL YENİDEN YAPARIM SİL DÜZELT OLAYI VARBen eski listeyi alıntılamıştım bi kere onu buluruz. Ayrılanları çıkarırsın onun üzerinde düzenleme yaparsın. Bu gün kalsın başka boş kaldığında yaparsın.
TABLO YAPMAK SORUN DEĞİL YENİDEN YAPARIM SİL DÜZELT OLAYI VAR
MESELA KİŞİ LİSTEDE AMA ORTADA YOK SİLİNCE DE OLMUYOR. BİLEMEDİM
OK DOĞRU SÖYLÜYORSUN CANIM BENİM..BİDE PAYLAŞIMLARIMIZI FOTOLU YAPALIM DİYE YAZALIM..SABAH KAHVALTI AKŞAM YEMEĞİ...TARTI...DAHA SAMİMİ OLUR DİYE DÜSÜNÜYORUMTablonun altına not duş. 2 hafta bildirimde bulunmayan çıkarılacaktır diye. Kafasına göre gelip gitmesin kimse. Çok zor değil gelip haber vermek. Boşver niye düşünüyorsun. Gelmeyeni çıkar gitsin. Sen de emek veriyorsun sonuçta buna saygı duymalı herkes. Her gelip kilo bildireni de yazma hemen tabloya 1 -2 hafta takılsın öyle yaz. Yani bunlar benim fikirlerim sen daha iyi bilirsin tabii ki.
yaaa harikasınn yaaaBu da 3 çocuk doğursun gelsin öyle konuşalım
YA MOTİVE Mİ BOZMAAA...ona bakarsan ebru şallıda 2 tane doğurmuş taş gibimaşallah...kötüyü değil iyiyi alBu da 3 çocuk doğursun gelsin öyle konuşalım
Tartı okey ama yemek zor olur her gün. Ben katılamayabilirim yemek fotosuna.OK DOĞRU SÖYLÜYORSUN CANIM BENİM..BİDE PAYLAŞIMLARIMIZI FOTOLU YAPALIM DİYE YAZALIM..SABAH KAHVALTI AKŞAM YEMEĞİ...TARTI...DAHA SAMİMİ OLUR DİYE DÜSÜNÜYORUM
kızlar ben tartıyı paylaşamam ama tabağı paylaşabilirim.yemeği paylaşırım ama onuda hergün yapabilirmiyim bilmiyorum çünkü ben bilgisayardan giiyorum geneldeOK DOĞRU SÖYLÜYORSUN CANIM BENİM..BİDE PAYLAŞIMLARIMIZI FOTOLU YAPALIM DİYE YAZALIM..SABAH KAHVALTI AKŞAM YEMEĞİ...TARTI...DAHA SAMİMİ OLUR DİYE DÜSÜNÜYORUM
olur bebe olur neden olmasın katılabildiğin kadar 1 saat yazmaya gerek kalmazTartı okey ama yemek zor olur her gün. Ben katılamayabilirim yemek fotosuna.
YA MOTİVE Mİ BOZMAAA...ona bakarsan ebru şallıda 2 tane doğurmuş taş gibimaşallah...kötüyü değil iyiyi al
Beyazlı dediğin beyaz pantolonlu dimiEki Görüntüle 1963528 Eki Görüntüle 1963528 Eki Görüntüle 1963528 Eki Görüntüle 1963528
beyaz lı benim yeşilli sensin A Anka hahahahaha
o zaman herkes kafasına göre takılsınkızlar ben tartıyı paylaşamam ama tabağı paylaşabilirim.yemeği paylaşırım ama onuda hergün yapabilirmiyim bilmiyorum çünkü ben bilgisayardan giiyorum genelde
herşey bizim elimizde....okilolar bukilolar sağlıklı bir şekilde gidi-ecek2 kilo çocuk doğurdu. Çok kilo alcam diye erken doğum yaptı. Hem onda ki imkan ben de olsa ooooo... ( dolduramadım boşluğu ama ondan daha iyi olurdum )
Canım yaa sence ben de böyle yapsam sute zararı olur mu. Limon sütü azaltıyor diye okudum internetteEki Görüntüle 1963531
Limonlu suyum
o zaman herkes kafasına göre takılsın