Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimhttps://www.google.com.tr/amp/s/amp...haber-amp/1063570-kolestrol-hastalik-degildir
esekaf canım bu Umarim yeterli olur
ara ver bir süre yemeye de bilirsin ben haftada iki gün yiyorum... Sende ole yapabilirsinKızlar 2 dış gitti ya benim kuruyemiş yemeğe kalksam on disle yiyorum tavşan gibi o yüzden pek yemiyorum sinirim bozuluyor tavşan gibi önde kirt kirt
Benim güncel kilom 58.5 + 500g regl den mi yoksa grip tim ilaç kullandım ondan mı anlamadım. Neyse...
Kızlar 2 dış gitti ya benim kuruyemiş yemeğe kalksam on disle yiyorum tavşan gibi o yüzden pek yemiyorum sinirim bozuluyor tavşan gibi önde kirt kirt
Maşallah canım benim nasılsın Benide aranıza alır mısınızKızlar günaydın. Benim kilom. tuanairem 71 için söz vermiştim ama olmadı reglden sanırım. Neyse haftaya 70 inşallah Eki Görüntüle 1963430
Gel canım gel. Hoşgeldin. Ben de yapmıyordum zaten baya dağıtmıştım kendimi. Sağolsun kızlar sayesinde tekrar başladım 1 hafta oldu.Maşallah canım benim nasılsın Benide aranıza alır mısınız
Süpersin canım benim tartı günleri var mı pekiGel canım gel. Hoşgeldin. Ben de yapmıyordum zaten baya dağıtmıştım kendimi. Sağolsun kızlar sayesinde tekrar başladım 1 hafta oldu.
Süpersin canım benim tartı günleri var mı pekiGel canım gel. Hoşgeldin. Ben de yapmıyordum zaten baya dağıtmıştım kendimi. Sağolsun kızlar sayesinde tekrar başladım 1 hafta oldu.
Tamam canım şuan dükkandayım gecen hafta perşembe tartıldığım kilomu yazayım o zaman zaten resmide varEvet bu gün. Salı günleri