- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
Hihh işte tam da bu yüzden pazartesi daha iyi olur hafta sonu kaçamak yapamazsınBen de pazartesi artı çıkarım. Eşimle geçirdiğimiz bir pazarımız var gerçi şeker orucundayım tatlı falan yemem artık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hihh işte tam da bu yüzden pazartesi daha iyi olur hafta sonu kaçamak yapamazsınBen de pazartesi artı çıkarım. Eşimle geçirdiğimiz bir pazarımız var gerçi şeker orucundayım tatlı falan yemem artık.
Aramıza hosgeldinizSlm arkadaşlar. 1.67 boyundayım 69 kg 3 çocuklu çıtır anne olma adayıyım.. Boş yerınız varsa Katılmak ıstıyorum ılk hedef olarak nısan sonunda 59 kg olmak ıstıyorum.. Elımden geldıgı kadar paylaşımda bulunurum malum 3 cocuk olurnca zaman bulamayabılırım. Cevabınızı beklıyorum
Afiyet olsun canım benimLahana var bugün saracağım inş yarına pişer akşama pırasa kavurması düşünüyorum bakalım
Bence tuanairem bu durum için ters giden birşeyler mi var demiş olabilir sanırım yanlışsa düzeltin lütfen.Çok acıktım elim ayağım titredi kuru üzüm ve ceviz yiyim dedim geçmedi. Akşam yemeğimi yedim ben de. Lahana ve yoğurt yedim. Arkasından fındık yedim. .acıkırsa m ayran soda geçiştiririm. (inşallah),2 yumurta yememenin sonuçları
tuanairem biliyor musun acabaKızlar nasılsınız geçmişi okuyarak geldim.bebek uyurken işlerimi hallettim size yazayım dedim bebiş tel.i istiyor izin vermiyor uyanıkken. Kızlar lavaş lahmacun gibi mayasız hamur dan mı serbest mi kafama takıldı canım da çekti.
Canım dışarıda yapılan lahmacunu yiyebilirsin evde yapabilirim diyorsan Oda olur Canan hanım yiyor restoran datuanairem biliyor musun acaba
Hımmm ben bırakmıştım diyeti yeni başladım da vücudum adapte olamadı daha.Bence tuanairem bu durum için ters giden birşeyler mi var demiş olabilir sanırım yanlışsa düzeltin lütfen.
Bi endorinolojiye gidip kan versenKızlar 1 hafta daha yapacağım eğer kilo vermezsem kaçamak yapacağım
Canım tiroit var bende 2 ay oldu daha yaklaşık gideli ama ilaçları düzenli kullanıyorum ilk başlarda düzenli gitti bu hafta da gitmez ise 1 ay olacak hiç kilo vermeden geçen o yüzden bir kaçamak yapacağım giderse yarım kilo bile devam edeceğimBi endorinolojiye gidip kan versen
Anladım canım. İnsanın morali bozuluyor tabii haklısın.Canım tiroit var bende 2 ay oldu daha yaklaşık gideli ama ilaçları düzenli kullanıyorum ilk başlarda düzenli gitti bu hafta da gitmez ise 1 ay olacak hiç kilo vermeden geçen o yüzden bir kaçamak yapacağım giderse yarım kilo bile devam edeceğim
Aynen 100 gr bile gitmedi canım ya bulgur bile yemedim ki gitsin diye bu haftaya kadar ama bakalım inş giderde kaçamak yapmamAnladım canım. İnsanın morali bozuluyor tabii haklısın.