Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah seni çay içiyorum çayı püskürttüm resmen irmikten bahsediyor nasıl okudun da öyle anladınCanım sen birisiyle karıştırdın galiba ben hiç yasaklanmadım.(dilimi ısırayım).
merhaba kızlar benim menüme akşam ıspanaklı yumurta salata yoğurt karnabahar da haşlicam tok tutuyor diye.
Afiyet olsun canım allah hep güldürsün ne bilim canım ya, yasaklı deyince hiç irmik aklıma gelmedi bende kendi üstüme alındım.Allah seni çay içiyorum çayı püskürttüm resmen irmikten bahsediyor nasıl okudun da öyle anladın
Şaka yapıyorsunAfiyet olsun canım allah hep güldürsün ne bilim canım ya, yasaklı deyince hiç irmik aklıma gelmedi bende kendi üstüme alındım.
Diyet başına vurmuş anlaşılanAfiyet olsun canım allah hep güldürsün ne bilim canım ya, yasaklı deyince hiç irmik aklıma gelmedi bende kendi üstüme alındım.
Doğru diyorsun canımDiyet başına vurmuş anlaşılan
bende haftanın 4 günü falan karnabahar yiyorum yumurtaya bulayıp teflonda şöyle bir çeviriyorum.hem sağlıklı hem tok tutuyor.Ben yine lahana yicem. Belki yanına ızgara sebze köfte koyarım bilemiyorum şimdi
Ben karnabaharı çiğ yiyebiliyorum başka turlu yiyemiyorum...bende haftanın 4 günü falan karnabahar yiyorum yumurtaya bulayıp teflonda şöyle bir çeviriyorum.hem sağlıklı hem tok tutuyor.
çiğ de zorlanıyorum biraz ama bir şekilde damak tadıma uyduruyorum.ya ben bu hafta tartı gününü çok merak ediyorum.bu arada keşke pazartesi günü olsa dedim ama kızçelerden ses çıkmadıBen karnabaharı çiğ yiyebiliyorum başka turlu yiyemiyorum...
Yani ben cumadan yanayım. Salı bile çok erken bana. Ama çoğunluğa uyarım önemli değilçiğ de zorlanıyorum biraz ama bir şekilde damak tadıma uyduruyorum.ya ben bu hafta tartı gününü çok merak ediyorum.bu arada keşke pazartesi günü olsa dedim ama kızçelerden ses çıkmadı
Aboo cumalari hep arti çıkar im takimda benim tarti gunu pazartesiYani ben cumadan yanayım. Salı bile çok erken bana. Ama çoğunluğa uyarım önemli değil
Ben de pazartesi artı çıkarım. Eşimle geçirdiğimiz bir pazarımız var gerçi şeker orucundayım tatlı falan yemem artık.Aboo cumalari hep arti çıkar im takimda benim tarti gunu pazartesi