Evet yiyebilirsin canımHavucu çiğ yesem olurmu.
Evet çiğ yiyoruz zaten havuçları canımHavucu çiğ yesem olurmu.
Fellah köftesi değil mi o. Off iki gündür karşıma çıkıyor dehşet canım çekti.Anka canım Köftede ince bulgur ve (biz setik) diyoruz ondan var una gerek yok, biraz da irmik (yumuşaklık veriyor) . Karıştırıp yoğuruyorum küçük küçük köfteler yapıp haşlıyorum sos olarak domates rendeleyip, az salça ve yağla beraber baharatları katıp pişiriyorum bol sarımsak ve yeşillikler le süslüyoruz.Bu köfteleri ayrıca haşlandık tan sonra yoğurtlu sarımsaklı da yiyebiliriz.
Canım irmik de yokAnka canım Köftede ince bulgur ve (biz setik) diyoruz ondan var una gerek yok, biraz da irmik (yumuşaklık veriyor) . Karıştırıp yoğuruyorum küçük küçük köfteler yapıp haşlıyorum sos olarak domates rendeleyip, az salça ve yağla beraber baharatları katıp pişiriyorum bol sarımsak ve yeşillikler le süslüyoruz.Bu köfteleri ayrıca haşlandık tan sonra yoğurtlu sarımsaklı da yiyebiliriz.
Evet canım felah köftesi de deniyor.Fellah köftesi değil mi o. Off iki gündür karşıma çıkıyor dehşet canım çekti.
O yok bu yok kaçacak kız şimdi.Canım irmik de yok
Biliyorum canım irmik olmaz ama un koyamadığım için irmik bağlayıcı olduğu için koydum, yumuşak oluyor.Canım irmik de yok
Ahhh yapan olsa da yesem ... Yasakmış gerçi..Evet canım felah köftesi de deniyor.
Bu kadar çabuk kaçmam canım buralardan öğreniyorum.O yok bu yok kaçacak kız şimdi.
İrmik niye yok. O da bulgur çeşidi değil mi. Ben bilmiyordum bak olmadığını.
Ahhh yapan olsa da yesem ... Yasakmış gerçi..
Canım yakın olsak beraber yerdikFellah köftesi değil mi o. Off iki gündür karşıma çıkıyor dehşet canım çekti.
Ben yapıp göndereyim canım irmik siz. Orjinalinden. Gelin beraber yiyelim.Ahhh yapan olsa da yesem ... Yasakmış gerçi..
Ben yapıp göndereyim canım irmik siz. Orjinalinden. Gelin beraber yiyelim.
İrmik yasakmış ya ondan dedim. Tam emin değilim ben. İrmik kullanmıyorum hiç o yüzden dikkat etmedim.
Yasakmı! amanın biz ne edek şimdi.
Bu günlük joker hakkımı kullanmak istiyorum, olur değilmi?İrmik yasakmış ya ondan dedim. Tam emin değilim ben. İrmik kullanmıyorum hiç o yüzden dikkat etmedim.
Yani ben bulsam yerim hiç affetmemBu günlük joker hakkımı kullanmak istiyorum, olur değilmi?
Valla ben okuduğumda yasaklı idi niye olduğunu hatırlamıyorumO yok bu yok kaçacak kız şimdi.
İrmik niye yok. O da bulgur çeşidi değil mi. Ben bilmiyordum bak olmadığını.
Canım sen birisiyle karıştırdın galiba ben hiç yasaklanmadım.(dilimi ısırayım).Valla ben okuduğumda yasaklı idi niye olduğunu hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?