- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
ok canım almayacam zatenCanım iphone 4ten güncelleme çekileli 2,yılı geçti. Alacaksan alma sakın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ok canım almayacam zatenCanım iphone 4ten güncelleme çekileli 2,yılı geçti. Alacaksan alma sakın.
hiçte üzülme yaparız bebemBenim kilom da72.4 yuh... +1.4 ...
Ne yedim o kadar anlamadım ki
of of of hem anne için hem bebek için çok zor bir dönem..allah yardımcın olsun canım17 aylık diş çıkarıyor sanırım çok yoruluyorum
allah yardımcın olsun....annelik böyle bişey canım ama alışıyor insan allah bağışlasın çocuklarımızıoyy kuzumm yaa canı yanıyor tabiAllah bağışlasınbu dönemler mecburen böyle geçiyor.beni görseniz fırsat bulunca önce yemeği hazır yapıp bırakıyorum yoksa diyet falan hak getire.
Köpek dişleri ilk defa böyle zorluyor birde düzenim kalmadıof of of hem anne için hem bebek için çok zor bir dönem..allah yardımcın olsun canım
havuç ve yeşil soğan verirdim ben rahatlatırdı.Köpek dişleri ilk defa böyle zorluyor birde düzenim kalmadı
Evet canim ilk göz ağrım Rabbim sağlık sihat versinİlk çocuğunuz mu sizin de
Aminn canım inşallahallah yardımcın olsun....annelik böyle bişey canım ama alışıyor insan allah bağışlasın çocuklarımızı
merhaba canım aramızda çoğumuz emziriyoruz.bende emziriyorum ama kızım 28 aylık olmus yavaş yavaş terkettirmeye çalışıyorum.
tatlı isteği hepimizdede oluyor mesela ben onu balık yaptığım zamana saklıyorum çünkü iki kibrit kutusu kadar helva yiyebiliyoruz.
çok canın şeker isterse tarçınlı süt ve limonlu su isteğini kesecektir.bide beynindin sekeri silmeye bak
Amin canım rabbimkorusun onlarıEvet canim ilk göz ağrım Rabbim sağlık sihat versin
Hosbuldum canımİyi akşamlar kızlar. Yeni gelen arkadaşlar var galiba hoşgelmişler. Çok doğru bir karar almışlar karataya başlayarak. Ben de ara vermiştim inşallah tekrar başlayacağım.
Ben 2 kilo vermiştim geçen hafta bi daha almışım... Annemler vardı bırakmıştım yarın tekrar başlayacağım.Hosbuldum canım
Cokk merak ediyorum bu hafta kaç kilo verecegimi.oglumdan fırsat buldukca sporda yapıcam inşallah.siz kaç kilo verdiniz
Bende 3 gitti ama odem dir çoğu o gidenin odem olduğunu bildiğim için bu hafta yi çok merak ediyorum.şu an kaç kilosunBen 2 kilo vermiştim geçen hafta bi daha almışım... Annemler vardı bırakmıştım yarın tekrar başlayacağım.
Kizz alma zaten bir kurtulalim da geri almak mi yine bir doğum hariç tövbe yani72.4 kiloyum başladığım yere geri döndüm... Şimdi cuma takımlarına da girdim artık geri alma şansım da kalmadı