Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bırakmayalım biraz aktif olalım sadece herkes kilo vermek istiyor değil mi ama buradan daha fazla motive oluyorum ben motive edelim birbirimizi tartı gününde heyecanlanıyorum cidden benBende yogurtlu ispanak mercimek corbasi dusunuyorum.
Off cok acim.
Hahhh soyle olsun yaaa.bi an diyorum buraksammi forumu napsam.uzuluyorum sizler olmayinca.
Karatay çok doğru demiş. Benim sensörler bozuk. Mide tok ama akıl ye ye diye bağırıyo. Bugün istikrarlı gidiyorum inşallah ilerleyen saatlerde de devam ettiririmCanan karatay ne diyor; SEnin sensorlerin bozulmus.aslinda doyuyorsunuz vucudunuz size eski yasama bicimini daha uygun olduguna itiyor.niyemi? Cunku enerjiyi sekeri almaya alismis.
.
Tostun tarifini aşabilir miyim çok ilginç geldiKaçamaksız 37. Gün
Sabah
Kırmızı mercimek krep tostu
Zeytin
Fıstık
Sütlü kahve
Küçük mandalina
Akşam
Tarhana çorbası
Karnabahar kısırı
Tostun tarifini aşabilir miyim çok ilginç geldi
Eline saglik canimBu şekilde krep yapıyoruz içine kaşar sucuk uygun ne varsa tost yapıyoruz çok doyurucu oluyor
Yarin sutlu kahvemi yapsamKaçamaksız 37. Gün
Sabah
Kırmızı mercimek krep tostu
Zeytin
Fıstık
Sütlü kahve
Küçük mandalina
Akşam
Tarhana çorbası
Karnabahar kısırı
Sütlü kahve süper oluyor ayrıca kahve metobalizmayı hızlandırıyor tavsiye ediyorumYarin sutlu kahvemi yapsam
Bende çok eriniyorum ama yapmam lazımBurasi bi kac haftadir oldukca soguk spor yapmaya cikamiyorum.bugun -19 derece odalarda usuyorum.resmen.cok hantallastim belki ama donuyorum
Aslında ben kilo veremediğim için moralim bozuldu brz sevkim kırıldı sanırım o yüzden çok paylaşımda bulunamadım. Misafir var aile büyüğü havalar düzenlenen kadar ben de kalacak, bebek var onun bakimi vb. Telefonu istiyor agliyor benimki de her cocuk gibi.okula gidiyorum , bitmeyen ev işleri vb. Buraya internete Girmeye çalışıyorum. Herkes yoğun sanırım iş güç...Gercekten kimseler kalmamis napacaz simdi..
aramıza hosgeldin ilk sayfadaki bilgilerini paylasırsan memnun olurumherkese merhabaa ben de teyzemin önerisiyle beş gün karatay yaptım ve kilo verdim ama sonra dayanamayıp bozdum ve şuan reglim ve deli gibi tatlı tüketmekteyim inşallah reglim bitince yeniden başlamak istiyorum belki de aranıza katılırım
:)
evet bugun yogundum..burayı bıraktığımız vakit disipline olamayızAslında ben kilo veremediğim için moralim bozuldu brz sevkim kırıldı sanırım o yüzden çok paylaşımda bulunamadım. Misafir var aile büyüğü havalar düzenlenen kadar ben de kalacak, bebek var onun bakimi vb. Telefonu istiyor agliyor benimki de her cocuk gibi.okula gidiyorum , bitmeyen ev işleri vb. Buraya internete Girmeye çalışıyorum. Herkes yoğun sanırım iş güç...
erkeklerdeki kas kitlesinden dolayı kalori yakımı daha hızlı oluyorLeslie 2 mil sporumu yaptım uzun bir aradan sonra eşim çok hızlı veriyor kiloları gerçekten erkek metabolizması çok hızlı
içebiliyorsun canımSütlü kahve süper oluyor ayrıca kahve metobalizmayı hızlandırıyor tavsiye ediyorum
Kahve ile ilgili bir soru daha aldığımız Türk kahvesinin aynı şekli ile espresso var kurukahveci Mehmet efendinin falan onları içemiyor muyuz