Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aramiza hos geldin canim..bende katılabılır mıyım
karatay dıyetını bıraz arastırdım ama benım amacım dıyet olarak degıl yasam seklı halıne getırmek
boyum 169
yasım 30
kılom dıyete baslamadan once 62.4 tu sımdı 60.4
hoşbuldukAramiza hos geldin canim..
Çok şükür iyiyiz sen nasılsınKızlarrrr nasılsınızzzz
Ben de iyiyim çok şükür. Annemle temizlik yapıyoruz kaç gündür baya yoruldum. Beslenme falan da kalmadım pazartesi gidecekler salı kaldığım yerden karataya devam inşallahÇok şükür iyiyiz sen nasılsın
Hadi inşallah bakalım kolay gelsinBen de iyiyim çok şükür. Annemle temizlik yapıyoruz kaç gündür baya yoruldum. Beslenme falan da kalmadım pazartesi gidecekler salı kaldığım yerden karataya devam inşallah
şu anda kilom 65.3 hedef kilom 57 boyum 162 :)aramıza hosgeldin ilk sayfadaki bilgilerini paylasırsan memnun olurum
Bende oleyim spor sart oyuzdenBen bu hafta ödem mi oldum anlamadım tartıda artı çıkıyorum anlamadım
Tamam bebegim.pazarteai dairede girerim.senin bilgilerinişu anda kilom 65.3 hedef kilom 57 boyum 162 :)
Cok Guzel olmus menun afiyet olsun canimaksama eriştelı mercımek corba
karnıbahar salata
yogurt var dun yapmıstım bunları bu akşamda yerız
Sen gittiginden beri yarimim hahhahahaKızlarrrr nasılsınızzzz
Cok sukur yaa..Ben de iyiyim çok şükür. Annemle temizlik yapıyoruz kaç gündür baya yoruldum. Beslenme falan da kalmadım pazartesi gidecekler salı kaldığım yerden karataya devam inşallah