- 28 Eylül 2014
- 281
- 224
Merhaba yine ben
Sayisiz basarisiz diyetlerden sonra uzun bi sure takip ettigim ve bana cok mantikli gelen Karatay diyetini yapmaya karar verdim.
Yorgun bitkin ve azimsiz oldugum icin diyetleri surekli yarida birakip çikolatada teselli buluyorum .... :)
Fakat bu sefer karatay diyet kitabini satin aldim ve haril haril okudum, okuyorum.
sayisiz tarifler var
Kendime bi haftalik liste hazirladim. (bunu her hafta yapmak istiyorum)
Diyet iki ogunluk,
ara ogun yok ama cok zorlanirsan ceviz badem findik vs yenilebilir
Ben evde oldugum gunler sekersiz turk kahvesi iciyorum
meyve yenilmemesi gerek yada en fazla 1 porsiyon, yenildigi zamanda saat 12den once yneilmeli
yada kahvaltida.
ekmek, makarna pilav patates yasak,
sekeri uzun yillar kullanmadigim icin bu konuda zorlanmiyorum
Tuzu cok az miktarda tuketiyorum (buda zor degil)
gunde 3 litreye yakin su icmek gerekiyor : 10 bardak ediyor (zor ama basarmam lazim)
ve tabiki gunde 40-60dk yuruyus sart (ben isteyken ogle arasinda 30 dk yuruyorum, yada aksamlari cocuklarla)
evde oldugum gunler disari cikip yuruyorum mutlaka.
pilates yapmaK birebir bu diyet icin ve mutlak sonuc verir kisa surede ama onu yapmak icin pek enerjim yok malesef
belki bi hafta icinde sonuc gorursem motive olup pilatese baslarim.
iki ogun bana cok uygun geliyor, cunku calisiyorum ve ise cantalar dolusu yemek goturmek istemiyorum yada aksam gec saatlere kadar yemekle ugrasmak istemiyorum
haftanin 3 gunu 18e kadar calistigim icin o gunler icin cok kolay ve pratik aksam yemegi tarifi sectim.
örnek: firinda unsuz kabak mucveri (hemen yapiliyor) cocuklarda seviyor
her pazar alisveris gunu olarak sectim
hedefim iki ayda 15 kilo verebilmek
kahveye cok bagimliyim (nescafe sutlu) birakamiyorum ve her sabah mutlaka iciyorum.
Bugun 1ci gunum.
henuz bir litreye yakin su ictim.
Karatay kahvalti tabagiyla kahvaltimi ettim ve gayet tok tutuyor
suan acikma basliyor hafif hafif (MIDE ALISKIN) ama su icmeyle geciriyorum (elbet alisacagim)
Aksam yemegine bugdayli yogurt corbam var dunden kalan, onu yemegi dusunuyorum.
yanina bol salata
ha bu arada her sabah limonlu su icmegi tavsiye ediyor sayin canan karatay . Ben unuttum ama yarin sabahtan itibaren yapacam.\
aslinda her turlu diyet denedim, hurma diyetiyle haftada 4 kilo verdim
ama birakinca ve normale donunce tekrar aliniyor malesef
bu her diyet icin gecerli asiriya kacmamak lazim ozellikle abur cubur
benimle beraber baslamak isteyen varsa katilsin bana, hedefimize beraber ulasalim :)
Bilgilerim:
Yas 29
Boy 1.55
Kilo: 70
Hedef kilo: 50/55
Sayisiz basarisiz diyetlerden sonra uzun bi sure takip ettigim ve bana cok mantikli gelen Karatay diyetini yapmaya karar verdim.
Yorgun bitkin ve azimsiz oldugum icin diyetleri surekli yarida birakip çikolatada teselli buluyorum .... :)
Fakat bu sefer karatay diyet kitabini satin aldim ve haril haril okudum, okuyorum.
sayisiz tarifler var
Kendime bi haftalik liste hazirladim. (bunu her hafta yapmak istiyorum)
Diyet iki ogunluk,
ara ogun yok ama cok zorlanirsan ceviz badem findik vs yenilebilir
Ben evde oldugum gunler sekersiz turk kahvesi iciyorum
meyve yenilmemesi gerek yada en fazla 1 porsiyon, yenildigi zamanda saat 12den once yneilmeli
yada kahvaltida.
ekmek, makarna pilav patates yasak,
sekeri uzun yillar kullanmadigim icin bu konuda zorlanmiyorum
Tuzu cok az miktarda tuketiyorum (buda zor degil)
gunde 3 litreye yakin su icmek gerekiyor : 10 bardak ediyor (zor ama basarmam lazim)
ve tabiki gunde 40-60dk yuruyus sart (ben isteyken ogle arasinda 30 dk yuruyorum, yada aksamlari cocuklarla)
evde oldugum gunler disari cikip yuruyorum mutlaka.
pilates yapmaK birebir bu diyet icin ve mutlak sonuc verir kisa surede ama onu yapmak icin pek enerjim yok malesef
belki bi hafta icinde sonuc gorursem motive olup pilatese baslarim.
iki ogun bana cok uygun geliyor, cunku calisiyorum ve ise cantalar dolusu yemek goturmek istemiyorum yada aksam gec saatlere kadar yemekle ugrasmak istemiyorum
haftanin 3 gunu 18e kadar calistigim icin o gunler icin cok kolay ve pratik aksam yemegi tarifi sectim.
örnek: firinda unsuz kabak mucveri (hemen yapiliyor) cocuklarda seviyor
her pazar alisveris gunu olarak sectim
hedefim iki ayda 15 kilo verebilmek
kahveye cok bagimliyim (nescafe sutlu) birakamiyorum ve her sabah mutlaka iciyorum.
Bugun 1ci gunum.
henuz bir litreye yakin su ictim.
Karatay kahvalti tabagiyla kahvaltimi ettim ve gayet tok tutuyor
suan acikma basliyor hafif hafif (MIDE ALISKIN) ama su icmeyle geciriyorum (elbet alisacagim)
Aksam yemegine bugdayli yogurt corbam var dunden kalan, onu yemegi dusunuyorum.
yanina bol salata
ha bu arada her sabah limonlu su icmegi tavsiye ediyor sayin canan karatay . Ben unuttum ama yarin sabahtan itibaren yapacam.\
aslinda her turlu diyet denedim, hurma diyetiyle haftada 4 kilo verdim
ama birakinca ve normale donunce tekrar aliniyor malesef
bu her diyet icin gecerli asiriya kacmamak lazim ozellikle abur cubur
benimle beraber baslamak isteyen varsa katilsin bana, hedefimize beraber ulasalim :)
Bilgilerim:
Yas 29
Boy 1.55
Kilo: 70
Hedef kilo: 50/55