canım kg bildirimi yapmadın daha bekliyorum
EKİN06 da yok
şimdi benim bir kaç sorum olacak:
1. light yoğurt yok mümkünse evde mayalanmış doğal olanlarından tercih edin diyor, benim öyle bir şansım yok, yarım yağlı hazır yoğurt tüketsem sakıncası var mı...
2. nescafe ve süttozu yasak, bunun yerine şu hazır türk kahveleri var şekersiz... içsem sıkıntı olur mu... bu soru eşim içindi, kahve içmeden çalışamaz, ve iş yerinde türk kahvesi yapma imkanı yok... filtre kahve makinası da yok diye biliyorum....
3. ben peynir, zeytin , yumurta yemiyorum, nasıl bir kahvaltı yapabilirim....yumurta yerine muz olabilir diyerek düşündüm ama diğerleri?
Ben aslında şu an tartılmayı düşünmüyordum, çünkü yaptığım sporlardan dolayı kiloda bir değişiklik olmayabilir. (Şınav, mekik, barfiks vs. yapıyorum) Eğer kilo bildirimi yapmazsak konuya katılamıyormuyuz. Benim amacım kilodan çok göbek bölgesiydi aslında.
bu arada gül ablacım unuttum size söylemeyi karatay mutfağından elma sirkesi yaptım cuma günü.erken olsun diyede 3 kaşık doğal bal koydum içine.2-3 ay sonra sirkem hazır hale gelecek.elma sirkesini çok severim..bakalım güzel olacakmı.aslında sucukta yapmak istiyorum ama daha önce hiç denemedim..deneyen arkadaşlar vamı acaba????
öyle şey olurmu canım isteyen herkes katılabilir ...tartıdaki amaç birbirimizi motive etmek ben de artık kg veremiyorum ama arkadaşları gaza getirmek için kendimide ekliyorum..
benimde sağ dizimde sıkıntı var.belimdede fıtık o yüzden spora eskisi gibi yüklenemiyorum.evdeki işlerimi yapsam kafi..
FONT]
[video=youtube;HSROsbFCmEQ]http://www.youtube.com/watch?v=HSROsbFCmEQ[/video]
Merhaba, Canan Karatay ile ilgili videoları izlerken bu videoda karşıma çıktı. Siz ne düşünüyorsunuz.
Canan Karatay da bir videosunda söylediğim şekilde beslenirseniz vücudunuz zaten alkali olur demişti.
Protein'in yanında zaten sebzede tüketiliyor. Karatayda sadece protein yok, sebzede var sadece protein ağırlıklı.
Ben zaten vücudun ph'ı için sabahları karbonatlı su tüketiyorum ama yinede sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Ph'ını ölçtüren arkadaşlar varmı?
ASİDİK YİYECEK VE İÇECEKLER
Mısırözü yağı, ayçiçeği yağı, mısır, çavdar, pirinç, un, tereyağı, peynir, süt, ceviz, fındık, muz, yaban mersini, üzüm, portakal, şeftali, erik, ananas, çilek, kırmızı et, tavuk, balık, hindi, alkollü içecekler, kahve ve şeker.
ALKALİ GIDALAR
Zeytinyağı (sızma), kuşkonmaz, brokoli, kabak, kereviz, karnabahar, sarımsak, havuç, yeşil salata, soğan, kuru fasulye, biber, ıspanak, avokado, limon, domates, bezelye, mercimek, soya fasulyesi ve badem.
pH tezine karşı çıkan bilim insanları, asidik gıdalardan; yoğurt, bazı ekşi meyveler ve domatesin, insan vücudu üzerindeki olumlu etkilerine değinir. Bir de tabii insan vücudunun pH konusunda doğal bir terazi olduğu gerçeği ve asitli tarafa kayıldığında çeşitli müdahalelerle bu dengeyi sağlaması, pH tezini zayıflatan diğer bir gerçek.
Ancak alkali tarafta kalarak beslenmenin vücudumuza ek yararlar getireceğini de unutmayalım.
(Milliyet) Alıntıdır.
6 yıl önce bende 62 kiloydum. o zamanlar 1,5-2 saat arkadaşlarla sabah akşam yürürdük.yürüyüşü bırakınca bu beslenmeyle hoppppp geri geldiler..tam 16 kilo.. alırken kolayda verirken neden bu kadar zorr yaaaa..
tutmayın tutmayın beni ağlıycam..43:
biraz fazlamı abarttım ne.:26::26:
olsun konu kilo olunca herşey mubahtır.
benimde sağ dizimde sıkıntı var.belimdede fıtık o yüzden spora eskisi gibi yüklenemiyorum.evdeki işlerimi yapsam kafi..
bu arada doktor olmanız ne güzel..uzmanlık varmı?
Kızlaaar geldimm. 3-4 gündür yoğunluktan giremedim. Bu hafta son 3-4 günde kaçamaklarım oldu ama öyle pasta börek değil. Dün mesela balık avına gittik tuttuğumuz balıkları oracıkta yedik kahvaltıdan sonra yanında birşey yoktu başka :) sonra gümüldür yolunda malum meşhur gümüldür mandalinalarını mandalina bahçelerini görince 4-5 mandalina yedim. Ama kayalıkları tırmandık epey spor oldu tutulmuş her tarafım hareket edemekte zorlanıyorumAkşamına da mangal partisi yaptık bir lavaş ekmek yedim. Başka kaçamağım yok. Saat aralarına çok dikkat edemedim. Kilom sanırım bu hafta aynı. Tartım dijital değil normal ibreli tartı o nedenle hassas ölçüm yapamıyorum gr ları göremiyorum. Hafif bir oynama vardı ama ben kendimi bu hafta kilo vermemiş kabul edeceğim Ceza kestim kendime :18:
Rumuz: Ekin06
Başlangıç tarihi:21.10.2013
Başlangıç kg:80
Geçen hafta:77
Bu hafta:77
Fark:0
Toplam fark:3
Beden:42
Spor: Balık avı, deli gibi dağ tırmanışı, yürüyüş
Boy:1.65
Hedef:ilk hedef 62.5
Yüzdesi:-
gecen hafta basladım 85 kg suan 8 gündeyim vee 79 kg oldum cokkk mutluyumm
KİLO VERENLER
Mydenizzz yüzde: 1.161:119:
ALPRMUS yüzde:0,912:119:
SABİT KALANLAR
Gul_0663
gly35
Nursehulya yeni
KİLO ALANLAR
Gulhatun %+0,917
RuweYDaa fark %+0.641
Tebrik ederim canim...bundan sonra tartilardan birini baz al hep onda tartil eksik fazla onemli degil onemli olan senin haftadan haftaya ne kadar verdigin..zaten kg nda yok benceKilom bozulan tartımda 50 bazen küsüratlı çıkardı. Komşumda tartıldım. 48 çıktım, evdeki başka tartı vardı, unutmuşum, ama oda eksik tartıyordu. Onda da 46 çıktım. Galiba 2 kilo kadar verdim. 1,5 hafta olmuştur başlayalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?