Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

....balkabağını sade olarak yiyebiliyorsun yemek olarak veya bildiğiniz başka çeşidi varsa...sağlıklı yaşıyoruzda karatay menüsünde vardı...birde tatlı kaçamaklar diye karatay yemek kitabında tatlı tarifi vardı ben yapmıştım resmi de var önceden buradada paylaşmıştım ...kitab yoksa ben tarifini yazarım resminide paylaşırım ama başlarda karatay tatlısı da olsa yemeyelim

bağırsaklar içinde 3-4 tane gün kurusu kayısıyı akşamdan ıslatıp sabah yersin,,,,birde zeytin yağını artırman lazım

süpersin isteyince her şey oluyor
92,9 olduğundan beri devam etseydinde 80 li rakamları görürdün...başlamasaydın bu hafta 95 i de geçerdin...bir haftada 1800 çok iyi gulhatun bile senden fazla kg su olduğu halde bu kadar veremiyor zorlanıyor

karabuğday karatayda yok canım çok canın isterse 1-2 kaşık tamamda zayıflayana kadar yasak

yerli malı yerli malı her türk onu kullanmalı...karabuğday yerli değil canım

tüh üzüldüm şimdi.... ama kg vermenede sevindim gram gramda olsa giidyor bizim gibi ayda yarım kg gitmiyor..

heayırlısı ablacım.. ben artık alıştım. bi hafta erken oldum ama olsun.. hiç değilse biraz daha kilo verebilirsem

Canım geçmiş olsun dikkat kendine,bu ara herkes hasta kime hatrını sorsam hastayız diyorlar..

sağol canım.. sen daha dikkat et kendine aman hasta filan olma hem oğluşun hemde minişin etkilenir.. minik kuzuna da maşallahhh

bu arada unutmusum, bir haftadir kendi yaptigim bahcemin elmalarindan dogal elma sirkeside iciyorum galiba fayda etti

heayırlısı ablacım.. ben artık alıştım. bi hafta erken oldum ama olsun.. hiç değilse biraz daha kilo verebilirsem

1-2 aya daha iyi olursun meyveyi kesincede farkedersin

karbonatı ben suya atıp içemedim ağzıma bi tatlı kaşığı atıp üstüne bi bardak su içiyorum.. olur mu öyle

kg bildirimi yapmayan bir sürü kişi var...tek tek isim yazınca birisini unutuyorum ayıp oluyor yapmayanlar kendilerini bilirler

ALPRMUS bir aydır kayıp,

Rüweydaa nerelerdeki, cuma günü olsun bildirim dedi oylama yaptık o günden beri oda kayıp

erzurumlu karatayı yapmaya çalıştı çok mücedele etti ama mücadeleyi kaybetti galibe gelmedi bi daha

karbonatı ben suya atıp içemedim ağzıma bi tatlı kaşığı atıp üstüne bi bardak su içiyorum.. olur mu öyle

Evet, öylede oluyor. Ama günde 3 defa sadece hasta olduğun zaman için geçerli.

Son düzenleme:
Snowflake84
Kaania
RuweYDaa
ALPRMUS
KZCK
Squaw
bluebottle
umud - 1,39
Ekin06- %1.30
Gulhatun -%1,02
sdf82

merhaba gül hanım. ben bugün kilo bildirimi yapmadım, çünkü benim burada olduğum zaman daha bir hafta olmadı. dün bir, bugün iki :)
ama eğer yapmamı isterseniz söyleyeyim, dün harfiyen uyduğum karatay sayesinde 87 krizi ortadan kalktı ve bildiğim kiloya döndüm , yani 85 :) ne diyeyim allah sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirip sonra buldururmuş :))

rumuz:UMUD
başlangıç tarihi:13.12.2013
başlangıç kilosu:78.800
geçen hafta: 77.700
bu hafta:77.00
fark: 700 gr
toplam fark: 1800 gr
beden: 42-44
spor:bu hafta yok
boy:1.70
hedef: 67
yüzde:

bu hafta giremedim bilgisayara virüs bulaştı sonrada çöktü tlf giremedim şimdi iş yerindeyim hemen bildirim yapayım dedim bilgisayarım düzelsin tekrar aranızdayım... ben bu hafta çok az kilo verdim yaaa kaçamaklarım oldu zaten bu bile iyi sayılır

senin bildirim yapmana gerek yok canım haftaya seni baz alırız, bugün 85 sen,haftaya başlangıç 87... 85 geçen haftaki kg diye yazarsın 85 ten sonra kaç kg verdiğinin yüzdesini hesaplarsın

bu kadar sürede 2 kg süper

bildirim yapmayanlar yapsın derken isimlerini yazmadım ama bir an aklıma sen de geldin yenilerden umud da vardı epeydir girmiyor inşallah vazgeçmemiştir dedim,,,geldim pc yi açtım sen yazmışsın tam uyamasanda iyi gidiyorsun

teşekkür ederim ,gul hanım,her kese yetişiyorsunuz,anında cevabladırırsınız,Allah razı olsun,balkabagına şeker koymuyorum,yemek olarak yiyorum,tencereye doğranmış soganla balkabağını diziyorum,üzerine akşamdan ıslatdığım karabuğdayı koyuyorum,hic yağ,şeker ve tuz koymuyorum,cok az suda haşlayıb yiyorum,aslında haşlanmış digil de demlenmiş oluyor.kabızlığı giderir deye seviyorum.izinli yiyecekse ben balkabağını ciğ de yiyerim,bagırsaklarımı calıştırsın deye.kitab yok,tarifi paylaşırsınız sevinirim.bir de biz genellikle kahvaltıda zeytin cok tuketmeyiz,bugun zeytin aldım,aşırı tuzluymuş,tadına bakmadan aldım.karatayda tuzlu zeytin yenilmiyormu?cok soru soruyorum,hakkınızı helal edin.bir de özür dileyerek soruyorum,ben ara sıra lavman yapıyorum,zararı olurmu,devam ede bilirmiyim?

bunu duyduğuma çok sevindim. doğal elmadan, evde yapımı doğal sirke, tam karataylık olmuş.
evet canim tam olamasakda yavas yavas olmaya calisiyoruz, yogurdumu kendim mayaliyorum, yumurtalarimida ciftlikten aliyorum, sirkemide kendim yaptim icimi cok daha kolay, gecen günde peynir yaptim, ben begendim ama cocuklar yemedi, olsun kendime az az yapacagim genede, zeytini bulamiyoruz iste, malesef türk marketlerinden aliyoruz, yoksazeytinide kendim yapmak isterdim

telden yazınca ifadem gülücük yerine öpücük olmuş
olsun canim, sanada cok gecmis olsun, Allah sifalar versin, bol bol istirahat et, dinlen, sicak cay, corba felan ic, tavuk suyuna, arabasi corbasi var, kayseri yemegi, o corba cok iyi geliyor mesela, tursu suyuda iyi diyorlar

gül ablacim karabugdayin yasakli oldugunu düsünmemistim, bir nevi bulgur dedim, yogurtla iki kasik karistirip yerim demistim ama , madem öyle belkide aksam hic yemem, galiba vücut alisiyor, mesela sabah kahvaltimi 11 de yapmistim, suan sat burda 15.45 daha rahat 1 saat daha durabilirim , lahmacun yapacagim, 5-5,30 gibi yersem belkide ihtiyac duymayabilirim, 8 e dogru bakayim eger aclik istersem, kuruyemisli yogurt olabilir ozaman ne dersin

Canan ablacim kizinla mutlu sicacik bir haftasonu gecirmen dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…