Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Tadı nasıl yani mideyi rahatsız eder mi

Yok canım soğan, form çay içeriği ve kekik. Bu üçü de kabızlığı yumuşatıcı etkiye sahip. Tadı form çayının tadını alıyor. Öyle içilmeyecek bir tat değil. Ben şimdi bir tane daha yapacağım içeceğim. Yarın sabaha inşallah yine çıkarım tuvalete.

Bu arada form çay neden dersen, içinde az miktarda sinameki ve rezene var.

Sinameki tek başına çok güçlü bir bitki hem ağrı yapıyor hemde aşırı ishale neden oluyor. Liptonun kayılısı ve kirazlı çayında az miktarda var.

Rezene'de yine kabızlığı yumuşatıcı bir bitkidir.

Yani form çayı dökmemin sebebi aslında o bağırsakları çalıştırıcı ve yumuşatıcı karışımın etkisi içindi. Bende işe yaradı dışkımı kesinlikle yumuşattı. Umarım sana da iyi gelir.

Merhabalarrr :) Ben 22 yasindayim ve 72 kiloyum,boyum 1.63.
Oncelikle herkesi tebrik ederim azminizden dolayi
Ben bundan 3 yil once 72kg dan 57 ye dusmustum ama okul falan derken asiri kilo aldim ve tekrar basladigim noktaya geri dondum. Ogrenci oldugum icin hep makarna,pilav,bol ekmek,cikolata,kekler vs boyle beslendim ve 1 yil icinde 10 kg falan aldim. Tum ozguvenim yerle bir oldu, aylar once giydigim kiyafetlere sigmiyorum ve bu cok moralimi bozuyor.
3 gundur diyetteyim aslinda,diyet demeyelimde saglikli beslenmeye gectim ama yetersiz beslendigimi farkettim.
Bugun butun gun Karatay diyetini arastirdim ve bana oldukca mantikli geldi.
Fakat ogunlerim 2 degil 3 olucak cunku erkenciyim ve aksama kadar hayatta dayanamam.
5 saatte bir ana ogun yapicam,gunde 3 defa,. ara ogunum belki bi bardak sut veya kahve olabilir o da sadece 1 defa.
Umarim bende basarabilirim, sizlerin basarisini gordukce motive oluyorumm :)
Hedefim 54kg olmak bakalim insallah

Geçmişte burayı gayet faal kullanan bir insan olarak merhabalar :)

İkiz annesiyim,40 günlük oldular
58 kilo ile hamile kaldım,15 kilo aldım ama Karatay a uygun beslendiğim dönemde aslında 52 idim ve kendimi çok iyi hissediyordum
Sonra bir tatil de kendimi bozdum ve sonra saldım 58 e çıktım ama dedim eylül de işe başlayınca geri düzenimi oturturum derken hamile kaldım

Şu an 61,5 kiloyum kendiliğinden gitti emziriyorum çünkü ,çok yorucu ve uykusuz kaldığından belki de

Sabah çok aç uyanıyorum,tekrar Karatay a uygun beslenmek istiyorum ama sürekli yiyesim var hamişken bu kdr yemedim:)

BM'm gibi emziren arkadaşlardan bana yardımcı olmalarını ve beslenme düzenlerini anlatmalarını istiyorum sütüm yettikçe mama vermek istemiyorum çünkü

benim bebegimde 7.5 aylik simdi. ben emzirerek kilo verenlerden degilim malesef. benim ilk iki ay cok sutum vardi ama birara cok ciddi hastalandim atesim yukseldi antibiyotik kullanmak zorunda kaldim. ondan sonra sutum ciddi azaldi. eskiden kiyafetlerim batardi gogsum sutten acirdi ve bebegim emerken yanaklarindan akardi. ama sonra sutum o kadar azaldi ki bulgur falan yemeye basladim. sutumu arttiran yemeklere verdim kendimi. bir iki ay sonra yememi dengeledim. cig findik badem barbunya falan da sutu artiriyordu onlara yogunlastim. makarna pilav borek tatli falan biraktim neredeyse. arada bir misafirlikte falan yiyordum artik. sonra iki uc ay duzenli Leslie ile spor yaptim evde. gunde en az yarim saat olacak sekilde haftada 6 gun. son bir bucuk aydir falan karatay yapiyorum. simdi iste 5 ayda toplam 9-10 kilo verdim. birara ciddi kilo vermem durmustu spora falan yuklendigim halde yani. regl oldugumda bir iki kilo birden gitti. karatay baslayinca ilk hafta iki kilo verdim. simdilik boyle. yani cig kuruyemis ozellikle artiriyor ve tok tutuyor. gun icinde ayranimi yesilligimi yiyorum. sutum su an ne az ne de cok.

Bir zamanlar karatay diyetini cok ski uygulayarak ayda 8 kilo vermistim spor ve kacamaksiz snra hamike kalfim bebgmin kapbi atmadi ve martta kurtaj olmak zotunda kaldim marttan beri az yiyerek kilo vermeye cakisiyrn vere vete 7 kilo verebildim bugun tekrar karataya baslafim sahuru cok guzel yaptim ama iftarda yemege davetliyfim 1 kasik ve 1 parca cis yedim adini verniyrm hanile ve emzirenler var aklina sokmak istemiyrn acaba diyetim bozulmus mudur bu kadarla

Karatay tamamen uygulandığında rahat kilo verdiren bir diyet. Ama işte azimli olmak sart. Ben de tam uygulayamıyorum kosusturmaca misafirler bir de yakında şehir dısına cıkacagım evden 3 hafta uzak olacagım ki en zoru bu

selam canim cok olmuş yazali ama benim de en büyük derdim bacak basen. sende en işe yarayan sporlari yazar misin rica etsem incelmek istiyorum artik

arkadaşlar ben buraya yeni katıldım size birşey sormak istiyorum haziranın 1inde 59 kilo basladım 56 da uzun süre kaldım 55 e düşmüştüm tekrar 56 ya cıktı korumaya falan alıyor olabilir mi 2 haftadan fazladır bu durumdayım (boyum 157)

Denemedeim ama cok ise yaradgni duydum 3 kasik yogurdi cirpin icine 1 soda koyun ayran gbi tuketin yalnz cok kopuruyor buyuk bor sirahi yada kavanozda yapin cok sut getrdigini diydum ayrica semiz otu salatalik ve dereotindan cacil yapin cok faydasini gorursunuz

selam canim cok olmuş yazali ama benim de en büyük derdim bacak basen. sende en işe yarayan sporlari yazar misin rica etsem incelmek istiyorum artik
Cnm o dönemde 30 day Shred ile başlamıştım bn,inanılmaz vücudu değiştiriyor soran herkese de tavsiye ederim
Şu an Sezeryan üstünden 44 gün geçti korkmasam dikişlerden falan tekrar başlıcam

Eğer vaktim varsa her yere yürüdüm ben o Zaman,Squat yaptım bol bol çünkü Bnm iç bacak sorunum var,şu an da kilolu değilim ama mesela sürtünme hissediyorum:)

Ve Cidde'n Ebru nun Skinny jeans videosu çok faydalı ama çok zor ara vererek yapabilirsin birde şunu unutma ki yürümek Cidde'n alt taraf için sonuca ulaştırıyor

Cevabin icin cok tesekkurler canim Allah bagislasin evladini :)

30 day shred 1 gün denedim ama cok zorlandim yaa.squat ust bacak kalinlastiriyor diye duymustum sen kac tane yaptin canim bi de kac saat yürümeyi oneriyorsun??
istedigin sonuclara ne kadar zaman sonra ulastin

Canım bacaklarim kendimi bildim bileli kalın üst bacak 60 cm. senin de bu kadar kalin miydi sanki hic incelmeyecekler gibi geliyor yaa hic ince bacaklarim oldugunu hatirlamiyorum.

2 ay sonucu fıstık olmuştum bn:)

Squat bacak kalınlaştırır mı bir Bilgim yok ama popo ve iç bacak için ideal hareket

Evde yürüyüş bantım var Bnm vaktime göre dışarıda yürüyemezsem tv karşısında falan en az yarım saat tempolu yürüyüp yarım saat hareket yaptım dışarıda da 1 saat yürüyordum

Çok kalın değil üst bacağım ölçmüştüm o zmn hatırlamıyorum ama iç bacağı daha çok kafama takıyorum ben

Kızlar yoksunuz kimse diyet yapmıyor sanırım ben bayram sonrası sıkı bir diyete başlıyorum artık inş 2. Bebek öncesi 25 kilo vermem lazım bakalım ama motivasyon da lazım

ben ramazanda kilo veremedim maalesef tam tersi kilo aldım. inanılmaz acıkıyorum ki ben kolay acıkmayan biriyim. acıksam yine neyse doymak da bilmiyorum. tatlılar dondurmalar.. allah beni bildiği gibi yapsın. ramazandan sonra tekrar başlıyorum

Ben devam ediyorum kızlar.arada kaçamak yapsamda genelde uyuyorum kurallara.tam olarak kaç kiloyum bilmiyorum malum yeme düzeni bozuldu.sabahlari 59-60 civarı iftara dogru 58-59.net kilom bayramda belli olur heralde.

Benimde bozuldu iftara git iftara gelen misafir derken kalan yemekler tatlılar Bugun yeniden basladım memleketteyim üzerine 3 hafta boyunca sehir dısındayım. Ama yine de direneceğim

Kızlar tekrar motive olalım ve kilo verelim lütfen Saliha arzu nerdesiniz herkes gitmiş Nasıl kilo vereceğiz

Öncelikle bayramınız mübarek olsun arkadaşlar.ben karataya ramazan boyunca devam etmeye çalıştım son bir hafta bozdum biraz karpuz mısır falan yedim.bugün sabah tartildim veeee 59.7. 70 le basladim mart ayında. hedef 55 ti fakat bundan sonra koruma dönemine girmeyi düşünüyorum.bende durumlar böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…