Tadı nasıl yani mideyi rahatsız eder mi
selam canim cok olmuş yazali ama benim de en büyük derdim bacak basen. sende en işe yarayan sporlari yazar misin rica etsem incelmek istiyorum artikHemen hemen her yerimden verdim cnm,bir beyaz pantolon maceram vardı buraya da yazmıştım :) dizlerim falan etli etli durmuştu,ama bugün denedim bir beyaz pantolon 34 bedene girdim düşünün :)
Şu an 2 gündür de Ebru şallı ile skinny Jeans e başladım bnm de sorunum alt tarafım cnm
Denemedeim ama cok ise yaradgni duydum 3 kasik yogurdi cirpin icine 1 soda koyun ayran gbi tuketin yalnz cok kopuruyor buyuk bor sirahi yada kavanozda yapin cok sut getrdigini diydum ayrica semiz otu salatalik ve dereotindan cacil yapin cok faydasini gorursunuzbenim bebegimde 7.5 aylik simdi. ben emzirerek kilo verenlerden degilim malesef. benim ilk iki ay cok sutum vardi ama birara cok ciddi hastalandim atesim yukseldi antibiyotik kullanmak zorunda kaldim. ondan sonra sutum ciddi azaldi. eskiden kiyafetlerim batardi gogsum sutten acirdi ve bebegim emerken yanaklarindan akardi. ama sonra sutum o kadar azaldi ki bulgur falan yemeye basladim. sutumu arttiran yemeklere verdim kendimi. bir iki ay sonra yememi dengeledim. cig findik badem barbunya falan da sutu artiriyordu onlara yogunlastim. makarna pilav borek tatli falan biraktim neredeyse. arada bir misafirlikte falan yiyordum artik. sonra iki uc ay duzenli Leslie ile spor yaptim evde. gunde en az yarim saat olacak sekilde haftada 6 gun. son bir bucuk aydir falan karatay yapiyorum. simdi iste 5 ayda toplam 9-10 kilo verdim. birara ciddi kilo vermem durmustu spora falan yuklendigim halde yani. regl oldugumda bir iki kilo birden gitti. karatay baslayinca ilk hafta iki kilo verdim. simdilik boyle. yani cig kuruyemis ozellikle artiriyor ve tok tutuyor. gun icinde ayranimi yesilligimi yiyorum. sutum su an ne az ne de cok.
Cnm o dönemde 30 day Shred ile başlamıştım bn,inanılmaz vücudu değiştiriyor soran herkese de tavsiye ederimselam canim cok olmuş yazali ama benim de en büyük derdim bacak basen. sende en işe yarayan sporlari yazar misin rica etsem incelmek istiyorum artik
Cevabin icin cok tesekkurler canim Allah bagislasin evladini :)Cnm o dönemde 30 day Shred ile başlamıştım bn,inanılmaz vücudu değiştiriyor soran herkese de tavsiye ederim
Şu an Sezeryan üstünden 44 gün geçti korkmasam dikişlerden falan tekrar başlıcam
Eğer vaktim varsa her yere yürüdüm ben o Zaman,Squat yaptım bol bol çünkü Bnm iç bacak sorunum var,şu an da kilolu değilim ama mesela sürtünme hissediyorum:)
Ve Cidde'n Ebru nun Skinny jeans videosu çok faydalı ama çok zor ara vererek yapabilirsin birde şunu unutma ki yürümek Cidde'n alt taraf için sonuca ulaştırıyor
Cevabin icin cok tesekkurler canim Allah bagislasin evladini :)
30 day shred 1 gün denedim ama cok zorlandim yaa.squat ust bacak kalinlastiriyor diye duymustum sen kac tane yaptin canim bi de kac saat yürümeyi oneriyorsun??
istedigin sonuclara ne kadar zaman sonra ulastin
Canım bacaklarim kendimi bildim bileli kalın üst bacak 60 cm. senin de bu kadar kalin miydi sanki hic incelmeyecekler gibi geliyor yaa hic ince bacaklarim oldugunu hatirlamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?