- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
Elimden geleni yapacağım. Çok teşekkürlerpapatya ben de diete baslayinca senin gibi cok yemeyi seviyordum.
inan bu yeme istegi insülin direncinin gostergesi . ben de swkerli cayi zorla birakmistim . ne kadar erken veda ederseniz o kadar hizli iyi şeyler olur :) :)
Bu 5 saatlik arada su içilemiyor mune güzel papatya ben de ayni aratirken buldum :)
her sey zamanla :)
zati karataya alisinca makarna felan doyurmuyo :)
karatayı bulduktan sonra bir gün ekmeksiz tavuk şiş yedim bol salata ile. Hayret...ne güzel papatya ben de ayni aratirken buldum :)
her sey zamanla :)
zati karataya alisinca makarna felan doyurmuyo :)
İçilebiliniyorBu 5 saatlik arada su içilemiyor mu
Ben hala bebiş emziriyorum o yüzden sıvı almam gerek o yüzden sordum sakız çiğnemek de yasak dedilerde o yüzdenİçilebiliniyor
Su bitki çayı içebilirsin.
Sadece mideye besin gitmeyecek
Yemek yedikten sonraki 2 saat insülin, sonraki 2 saat glukagon salgılanıyor. 4 saatten sonra leptin salgılanıyor ve bu hormon da yağları yakıyor.
Öğle yemeğinde 3 saat sonra birşey yersen yeniden insülin salgılanmaya başlıyor. Yani yağlar yakılamıyor.
Sağol canım dün içmedim bir gariplik var dedim bugünde 400 gr gitmiş çok şükür:)annecik bitki cayi kahve su limonlu su . serbest. sekersiz tabi. 3 ogun yapın siz . emziriyorsunuz ya zaten cok ac kalinca da leptin ters calisio . kitlik sinyali gidio beyine kilo verilmio o vakit .
Evet bugün içiyorum öğrendikçe oturuyor herşey :)masaallah annecik .
:)
bol su ic . zaten bebis emio :)
Yanında götürebileceğin şeyler yok mu ben izinliyim şimdi doğum izninde ama okula götürmeyi düşünüyorum çalışmaya başladığım daoyyy öğlen hamburger yemek zorunda kaldım. ama yine de asla yılmayacağım. zamanla alışacağım diyet düşüncesine.
Yani evet öğlen dışında normal sanırımAk kelebek evet olabilir aslında ama insanlara açıklama yapmak zorunda kalırım.
Menüm gelsin
07:30 4 adet çeri domates, 2 adet salatalık, yeşil biber, 7 adet zeytin, 1 kk dan fazla peynir, maydanoz, yarım su bardağı kadar badem, fıstık ve bi tane kivi, bitki çayı
12:30 bir adet tavuk burger
17:00 bir adet küçük portakal, 3 adet çağla
18:00 2 adet küçük karnıyarık, pul biberli yoğurt ve bol salata
Az sonra şekersiz Türk kahvesi içeceğim.
Öğlen dışında bi sıkıntı yok bana göre.
35 dk spor yaptım
Sizce Nasıl?
Çok teşekkür ederim.sevgili papatya karatayda kilo verme asamasinda meyveyi cok sık yemiyoruz heleki oglen aksam hele ki portalal. portakal kan şekerimizi fırlatır .
Eğer canimiz cok meyve isterse arada sirada mevsim meyvesi yiyebiliriZ. ama kahvaltıda. . kilo vermeyi yavaslatir biz de baskulde azalma olmayinca üzülürüz.
yanlislar : oglenki meyve hamburger.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?