Tonbaligi neden yasak peki konserve diye mi karbonhidrat yok icinde diye biliyorum ama ?Ton balıklı olmamış canım yani ton balığı yemiyoruz :)
Canim ben tip okuyorum 3. Sinifim tam da endokrin komitesindeyim bu ara.Notlarimda hep 5.7-6,5 arasi prediyabet , 6.5 ustu diyabettir diyor.O yuzden oyle dedim.Bir de insulin mi olcturdun kan sekeri mi , genelde insulin yerine c peptid diye bir sey var onu olcuyorlar.D vitamini eksikligi de diyabete neden olur canim onu aldigin iyi olmus.Bence de sen baska bir doktora gorun , netten de bak yine ama ben glikolize hemoglobinini yuksek gordum acikcasi.Insulin direncin varsa ki muhtemelen var kilo vermene engel olur evet.Karatay diyeti onu kirmaya yonelik zaten.canım ya çok sağolasın da içime kurt düştü araştırmalarıma göre(google amca) şimdi ben şeker hastasıyım.eğer doğruysa karatay ve sizin sayenizde öğrenmiş olacağım.insülin sonucu da gelsin araştırma hastanesine gideyim.acaba kilo vermeme engel olan bu mudur.d vit.mi dir?bilginiz var mı?
Evet canım karbonhidrat yok ama karatay da paketli ürünlerin tümü yasak ,hazır konserveler de yasak diye biliyorum: )Tonbaligi neden yasak peki konserve diye mi karbonhidrat yok icinde diye biliyorum ama ?
Evet canım karbonhidrat yok ama karatay da paketli ürünlerin tümü yasak ,hazır konserveler de yasak diye biliyorum: )
egzama bende de var ara ara stresten ozellikle artıyor elimde ve ayağımda çıkıyorbigisayarı açtım artık. arkadaş ne ağır bi site telefonum bozulacak nerdeyse.
zezecim kıştandır inşallah bir an önce bahar gelir güneş acar ,çiçekler açar,kuşlar öter ....
yaaa ne yapacam ben kkk yapamadım.canım hep tatlı istiyor hayır eşim de hemen bana uyuyor bi baktım kakaolu fındk ezmesinin yarısına kadar gelmiş aldım elinden ...
ben karatay yapmak istiyorum
esksi gibi canım hiç tatlı istemiyordu resmen
şimdi n yesem diye geziyom evde
not: bu arada egzamlarım çoğaldı.. göz kapağım ve dirseklerimde de çıktı hart hurt kaşınıyorum . bahar gelince polan vs de hepten artıracak ..offf iradesiz miyim ben
hemoblobin a1c 3 aylık vücuttaki kan sekeri yüksekliğini gösterir ben de de insülin direnci var 6.5 olunca ha1c doktor seker olmuşsun artık dedi ama simdi 5.9 a dustu 106dan 100 kıloya dusunce kılo verdikte de insülin direnci de seker de daha iyi oluyor karataya devam:)canım ya çok sağolasın da içime kurt düştü araştırmalarıma göre(google amca) şimdi ben şeker hastasıyım.eğer doğruysa karatay ve sizin sayenizde öğrenmiş olacağım.insülin sonucu da gelsin araştırma hastanesine gideyim.acaba kilo vermeme engel olan bu mudur.d vit.mi dir?bilginiz var mı?
Canim ben tip okuyorum 3. Sinifim tam da endokrin komitesindeyim bu ara.Notlarimda hep 5.7-6,5 arasi prediyabet , 6.5 ustu diyabettir diyor.O yuzden oyle dedim.Bir de insulin mi olcturdun kan sekeri mi , genelde insulin yerine c peptid diye bir sey var onu olcuyorlar.D vitamini eksikligi de diyabete neden olur canim onu aldigin iyi olmus.Bence de sen baska bir doktora gorun , netten de bak yine ama ben glikolize hemoglobinini yuksek gordum acikcasi.Insulin direncin varsa ki muhtemelen var kilo vermene engel olur evet.Karatay diyeti onu kirmaya yonelik zaten.
sizler söylemeseniz bilmeyecektim.babam dahil akrabalarımda o kadar çok şeker hastası var ki.çok şaşkınım.sana da çok geçmiş olsun.karataya devam bakalım.keşke karatay hocayla mesajlaşabilsek, var mı acaba böyle bir imkan.hemoblobin a1c 3 aylık vücuttaki kan sekeri yüksekliğini gösterir ben de de insülin direnci var 6.5 olunca ha1c doktor seker olmuşsun artık dedi ama simdi 5.9 a dustu 106dan 100 kıloya dusunce kılo verdikte de insülin direnci de seker de daha iyi oluyor karataya devam:)
ah ah sorma Arzu dün kaçamak yapan yapana zıvanadan çıktık hele de bennnMasallah bugun ne kacamaklar olmus helal size heralde hedeflerin altuna indiniz nekadar ayip biri maksrna yemis biri bisey yemis biri evde ne yesem diye folaniyomus ayyyyyy sizleri kiniyorum ve şişko ilan ediyorummmmmmmm.........
gülcüm hala 8kg fazlam var nasıl olur ki benden önce kimler vardır kimlercanım sen karatay kıtabında yer almak ıstemezmısın
vallahi ben kaçamak yapmadım az sonra menumu yazarımBugün ne oluyor kızlar bize Gül Hanım acele olaya el at help help
ben kaba himalaya aldığım zaman yemekler için "sole" yapıyorum. sole: kaba tuzu kavanoza koyyuyorsun 1 çay bardağı kadar üstüne su koyyorsun 24 saat sonra tuz eriyor fazlası dipte kaba olarak kalıyor ki herzaman kalacak dipte . azaldıkça tuz ve su ekliyorsun. okadar. sofra içinde öğütme li tuzluk kullanıyorumHimalaya tuzunu öğütmemiz mi gerekiyor
ay bi doktor var aramızda hemde karataycı eminim ilerde hem tecruben hem bilgin ışığında hastalarını tedavi edeceksin. ben doktorların koruyucu tıp la ilgilenmesi gerektiğinide düşünüyorum ayrıca.Tonbaligi neden yasak peki konserve diye mi karbonhidrat yok icinde diye biliyorum ama ?
Canim ben tip okuyorum 3. Sinifim tam da endokrin komitesindeyim bu ara.Notlarimda hep 5.7-6,5 arasi prediyabet , 6.5 ustu diyabettir diyor.O yuzden oyle dedim.Bir de insulin mi olcturdun kan sekeri mi , genelde insulin yerine c peptid diye bir sey var onu olcuyorlar.D vitamini eksikligi de diyabete neden olur canim onu aldigin iyi olmus.Bence de sen baska bir doktora gorun , netten de bak yine ama ben glikolize hemoglobinini yuksek gordum acikcasi.Insulin direncin varsa ki muhtemelen var kilo vermene engel olur evet.Karatay diyeti onu kirmaya yonelik zaten.
nasıl zezem senden hiç beklemezdim. hemen toparlanmanı umuyorum şeker.şükür ben artık almıyorum sabit kalıyorum bide versemmm ah versemmmSabah Kahvaltım:2 yumurta
peynir
11 tane zeytin
1 bardak süt
1/2 çay bardağı kuruyemiş çıkardım arabada yiyecektim ama araba kullanırken biraz yedim ama bitiremedim artık öğlan yerim kalanını bu kadarrr
sabah tartıda kilomu görünce şok oldum 2 günde 1 kilo almışım nasıl becerdim bilmiyorum 1 hafta uğraştım 400 gr verdim ah ahh kendim ettim kendim buldum 5 gün dikkat edicem kilo versem de geçen haftaki kiloma düşersem o da iyiii off offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?