Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ton balıklı olmamış canım yani ton balığı yemiyoruz :)
Tonbaligi neden yasak peki konserve diye mi karbonhidrat yok icinde diye biliyorum ama ?
Canim ben tip okuyorum 3. Sinifim tam da endokrin komitesindeyim bu ara.Notlarimda hep 5.7-6,5 arasi prediyabet , 6.5 ustu diyabettir diyor.O yuzden oyle dedim.Bir de insulin mi olcturdun kan sekeri mi , genelde insulin yerine c peptid diye bir sey var onu olcuyorlar.D vitamini eksikligi de diyabete neden olur canim onu aldigin iyi olmus.Bence de sen baska bir doktora gorun , netten de bak yine ama ben glikolize hemoglobinini yuksek gordum acikcasi.Insulin direncin varsa ki muhtemelen var kilo vermene engel olur evet.Karatay diyeti onu kirmaya yonelik zaten.

egzama bende de var ara ara stresten ozellikle artıyor elimde ve ayağımda çıkıyor
elocon suruyorum gece elime de temiz corap geçiriyorum eldiven gibi oyle yatıyorum
aslında tum vücut dengeye girince sanırım o da yokolur değil mi?

hemoblobin a1c 3 aylık vücuttaki kan sekeri yüksekliğini gösterir ben de de insülin direnci var 6.5 olunca ha1c doktor seker olmuşsun artık dedi ama simdi 5.9 a dustu 106dan 100 kıloya dusunce kılo verdikte de insülin direnci de seker de daha iyi oluyor karataya devam:)

çook teşekkür ederim ilgin için.c-peptit listede vardı yaptırmadım.okan bey ne yaptıysa listeye ekledim bazıları prostatla ilgili diye bu da 60tl dediler ne olduğunu araştırmadan gittiğim için yaptırmadım.c peptite bakıyorlarmış meğer.ben insülin olsun dedim.ankaradan geliyormuş sonuçlar.başka bir uzmana görünürüm artık.çok şaşırdım açıkçası.iyiki varsınız KK .

sizler söylemeseniz bilmeyecektim.babam dahil akrabalarımda o kadar çok şeker hastası var ki.çok şaşkınım.sana da çok geçmiş olsun.karataya devam bakalım.keşke karatay hocayla mesajlaşabilsek, var mı acaba böyle bir imkan.

selam kızlar
bugun oğlen 12.30 da yemek yedim 5.5 saat oldu kahvaltıdan sonra,
patlıcan yemeği salata mercimek köftesi ve 1 elma yedim
arada türk kahvesi ve cay içtim
18 de de elma ve portakal yedim biliyorum bu kadar meyve iyi değil ama eve gitmem 8i bulduğu için 7.5 saat oluyor ara o yüzden yedim eve servis gec gitti cok trafik vardı 20:30 vardım çocuklar ve esim yedi ben yemedim 20 i geçtiği için

ofiste 18 de yiyebileceğim öneriler iletebilir misiniz ev geldiğimde başka bir sey yemeyeyim sanırım en güzeli böyle olacak
önerilerinizi bekliyorum

Masallah bugun ne kacamaklar olmus helal size heralde hedeflerin altuna indiniz nekadar ayip biri maksrna yemis biri bisey yemis biri evde ne yesem diye folaniyomus ayyyyyy sizleri kiniyorum ve şişko ilan ediyorummmmmmmm.........
ah ah sorma Arzu dün kaçamak yapan yapana zıvanadan çıktık hele de bennn

canım sen karatay kıtabında yer almak ıstemezmısın
gülcüm hala 8kg fazlam var nasıl olur ki benden önce kimler vardır kimler

Bugün ne oluyor kızlar bize Gül Hanım acele olaya el at help help
vallahi ben kaçamak yapmadım az sonra menumu yazarım

Himalaya tuzunu öğütmemiz mi gerekiyor
ben kaba himalaya aldığım zaman yemekler için "sole" yapıyorum. sole: kaba tuzu kavanoza koyyuyorsun 1 çay bardağı kadar üstüne su koyyorsun 24 saat sonra tuz eriyor fazlası dipte kaba olarak kalıyor ki herzaman kalacak dipte . azaldıkça tuz ve su ekliyorsun. okadar. sofra içinde öğütme li tuzluk kullanıyorum

ay bi doktor var aramızda hemde karataycı eminim ilerde hem tecruben hem bilgin ışığında hastalarını tedavi edeceksin. ben doktorların koruyucu tıp la ilgilenmesi gerektiğinide düşünüyorum ayrıca.

kızlar hemen dunki menumu rapor edeyim
sabah geç kaldım ve kahvaltımı kaba koyup ofise getirdim.
toplamda kahvaltı için hazırladıklarım: 1.5 yumurta+2dlm peynir+10 zeytin+ 1/5 kadar avakado ezmesi+6 ceviz+1 havuç+biraz yeşillik
saat 9 da birazını yedim
saat 14 gibi kalanını yedim
akşam 18,30 da pırasa ve pazı soteledim suyla pişince ustune yağ ve baharat döktüm 1 tabak yedim+2 kaşık mercimek ağırlıklı bulgur pilavı yedim+1 kase yoğurt
spor: 45dk kardiyo ( 35 dakkası eliptik ve lesli . son 10dk sı platesle karın kol bacak ve esneme)

Sabah Kahvaltım:2 yumurta
peynir
11 tane zeytin
1 bardak süt
1/2 çay bardağı kuruyemiş çıkardım arabada yiyecektim ama araba kullanırken biraz yedim ama bitiremedim artık öğlan yerim kalanını bu kadarrr
sabah tartıda kilomu görünce şok oldum 2 günde 1 kilo almışım nasıl becerdim bilmiyorum 1 hafta uğraştım 400 gr verdim ah ahh kendim ettim kendim buldum 5 gün dikkat edicem kilo versem de geçen haftaki kiloma düşersem o da iyiii off offf

nasıl zezem senden hiç beklemezdim. hemen toparlanmanı umuyorum şeker.şükür ben artık almıyorum sabit kalıyorum bide versemmm ah versemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…