Ahh be abla 10 kilo süt salkamakla baş mı olur. Yazık etmişsin kendine. Boş adam işi o çalışmasan hadi neyse. Geçmiş olsunsağol canım
sanada kolay gelsin
dün ben tereyağ yapmak için sütü 10 kg almıştım hem ev işi yapıyorum hem kaymak topluyorum 4 tencereye böldüm bir mutfağa bir işlere derken yemek saati geldi işleri bırakıp yemek faslına başladım, tezgah tencere tepsi dolu onları yıkadım,ondan sonra tereyağ yapmak için blendırı çıkardım doldurdum çalıştırdım çalıştırdıkça içindeki azalıyor noluyor ya diye bir baktımki blendırın altından sızdırıyor tezgaha taşmış çıkardım karıştıracak bişey yok diğerleri bıçak şeklinde olmaz ...başka tencereye aldım .tekrar tezgahı boşalt yıka akşamın 9 u oldu kaymak suyla karışmış bekliyor dizlerimin hali kalmadı kaymağın yarısını kavanoza koydum sallaya sallaya kaymak yapmaya çalışıyorum bu seferde bilekler mahvoldu biraz onu bırakıp topiğe yazıyorum tekrar salla babam sallasonra elekten süzdüm yıkadım derken yarım saatte onu halledene kadar, arkasından kalanı koydum kavanoza aynı işlemler derken saat 1 oldu...bu sefer süzülen sütlü su bekliyor kullanmasam bozulacak dolapta yer yok onuda ocağa koydum kaynarken 1 limon sıktım 2 bardak eski yoğurt vardı onu koydum kestırdım tülbente koyup peynir yaptım, suyunuda balkona koydum akşam gelınce yarına yemek yapayım...saat oldu gecenin 2.5 dizler şişmiş vazıyette kendime söylene söylene yattım uyumak ne mümkün dizlerden....
Bu arada gül abla ben sana dedim ama bizde pazar günümüzü mahvettik. Kullanmadığımız bir tuvaletimiz var kiler olarak kullanıyoruz raf yapılmış duvarlara felan ayakkabı ıvır zıvır. Dün eşim tutturdu orayı düzenleyelim biraz daha raf yapalım. İçinde ne var ne yok yığdım koridora başladık raf yapmaya matkapla duvar deliyor eşim onlarca delikten sonra en son delikte matkap fazla gitmedi diye eşim matkapı itince duvarda sular fışkırmaya başladı evde fıskiye oluştu su bastı apartmanın altına inip vanayı kapatana kadar sıçana döndük şimdi tesisatçı bekliyoruz pazar pazar duvardaki fayanslar kırılacak boru degişecek de. Evde su da yok şimdi vana kapalı olduğu için yorgunluktan ölüyoruz bir yandan. Kaldık öyle ortada bir sürü iş
açtı
k başımıza 3 raf için[/QUOTE
A
Ah ekincigim cok gecmis olsun canim.Gercekten bazen boyle beklenmedik ters durumlarda olabiliyor hayatta ,Hersey yerine gelir yavrum yeterki can sagligi eksik olmasin .Rabbime emanet olun canlarim .o
bende saf saf jıllıan ne kadar çekici bir kadın diye düşünüyordum.
aslında kadında bir farklılık olduğunu sezmiştim ama adını koyamamıştım işte.
daha da yapmam jılyın mılyın.biz doğal kadın olarak o kaslara istesekte ulaşamayız. ancak testesteron hormonu yükletmemiz lazım.
Karatay da doğal olmayan herşey yasak sonuçta :)))))
şaka şaka...
Karatay kahvaltımı yaptım, keyfim yerine geldi.motivasyonum super...
enerjim sizede bulaşsın istedim....
jıllıan a geçekten şaşırdım...
sağol canım
sanada kolay gelsin
dün ben tereyağ yapmak için sütü 10 kg almıştım hem ev işi yapıyorum hem kaymak topluyorum 4 tencereye böldüm bir mutfağa bir işlere derken yemek saati geldi işleri bırakıp yemek faslına başladım, tezgah tencere tepsi dolu onları yıkadım,ondan sonra tereyağ yapmak için blendırı çıkardım doldurdum çalıştırdım çalıştırdıkça içindeki azalıyor noluyor ya diye bir baktımki blendırın altından sızdırıyor tezgaha taşmış çıkardım karıştıracak bişey yok diğerleri bıçak şeklinde olmaz ...başka tencereye aldım .tekrar tezgahı boşalt yıka akşamın 9 u oldu kaymak suyla karışmış bekliyor dizlerimin hali kalmadı kaymağın yarısını kavanoza koydum sallaya sallaya kaymak yapmaya çalışıyorum bu seferde bilekler mahvoldu biraz onu bırakıp topiğe yazıyorum tekrar salla babam sallasonra elekten süzdüm yıkadım derken yarım saatte onu halledene kadar, arkasından kalanı koydum kavanoza aynı işlemler derken saat 1 oldu...bu sefer süzülen sütlü su bekliyor kullanmasam bozulacak dolapta yer yok onuda ocağa koydum kaynarken 1 limon sıktım 2 bardak eski yoğurt vardı onu koydum kestırdım tülbente koyup peynir yaptım, suyunuda balkona koydum akşam gelınce yarına yemek yapayım...saat oldu gecenin 2.5 dizler şişmiş vazıyette kendime söylene söylene yattım uyumak ne mümkün dizlerden....
merhaba arkadaşlar bir kaç gündür yazılanları okuyorum azminizden dolayı tebrik ediyorum sizi...
ben her pazartesi diyete başlayıp salı bırakanlardanım
daha önce dukanla kilo vermeyi başardım ama sonra geri alddım...bir de çok yorucu çok yıpratıcı bi diyet tekrar denemeye cesaretim yok...
sürekli duyduğum karatay diyetini de bi denemeye karar verdim...
kitabı aldım geçen hafta bir solukta okudum çok mantıklı geldi...
cuma günü başladım bu gün 3. günüm karnımdaki şişlikler gitti en azından...
yanlız 3 gündür karnımda kurbağa var sanki bi vırk vırk ses çıkarıyo aradada zıplıyorbunun nedeni nedir acaba sizlerdede oluyor mu var mı bi çaresi...
bir de gruba beni de alır mısınız cuma günü 65,3 geldim... cumadan cumaya tartılacağım... boyum 165 yaş 26...
Bu arada gül abla ben sana dedim ama bizde pazar günümüzü mahvettik. Kullanmadığımız bir tuvaletimiz var kiler olarak kullanıyoruz raf yapılmış duvarlara felan ayakkabı ıvır zıvır. Dün eşim tutturdu orayı düzenleyelim biraz daha raf yapalım. İçinde ne var ne yok yığdım koridora başladık raf yapmaya matkapla duvar deliyor eşim onlarca delikten sonra en son delikte matkap fazla gitmedi diye eşim matkapı itince duvarda sular fışkırmaya başladı evde fıskiye oluştu su bastı apartmanın altına inip vanayı kapatana kadar sıçana döndük şimdi tesisatçı bekliyoruz pazar pazar duvardaki fayanslar kırılacak boru degişecek de. Evde su da yok şimdi vana kapalı olduğu için yorgunluktan ölüyoruz bir yandan. Kaldık öyle ortada bir sürü iş açtık başımıza 3 raf için
Canim Gulcugum sana yapilan elestriler ancak takdir seviyesinde yapilabilir ki canli bire bir ornek benim.Iki ay icinde verdigim kilolarimi evvel allah sonra da senin tartismasiz dogru bilgilerin,ornek menulerin ve onerdigin saglikli yasiyoruz sitesinden ogrendiklerimle verebildim.Sen bu topigi acmasaydin hem o kadar da harika dostlarim olmayacakti.Hepimiz seni cok seviyor ve yurekten ,yilmadan paylasimlarin icin binlerce tesekkurler ediyoruz.
merhaba arkadaşlar bir kaç gündür yazılanları okuyorum azminizden dolayı tebrik ediyorum sizi...
daha önce dukanla kilo vermeyi başardım ama sonra geri alddım...bir de çok yorucu çok yıpratıcı bi diyet tekrar denemeye cesaretim yok...
yanlız 3 gündür karnımda kurbağa var sanki bi vırk vırk ses çıkarıyo aradada zıplıyorbunun nedeni nedir acaba sizlerdede oluyor mu var mı bi çaresi...
bir de gruba beni de alır mısınız cuma günü 65,3 geldim... cumadan cumaya tartılacağım... boyum 165 yaş 26...
sağol canımAhh be abla 10 kilo süt salkamakla baş mı olur. Yazık etmişsin kendine. Boş adam işi o çalışmasan hadi neyse. Geçmiş olsun
Bu arada gül abla ben sana dedim ama bizde pazar günümüzü mahvettik. Kullanmadığımız bir tuvaletimiz var kiler olarak kullanıyoruz raf yapılmış duvarlara felan ayakkabı ıvır zıvır. Dün eşim tutturdu orayı düzenleyelim biraz daha raf yapalım. İçinde ne var ne yok yığdım koridora başladık raf yapmaya matkapla duvar deliyor eşim onlarca delikten sonra en son delikte matkap fazla gitmedi diye eşim matkapı itince duvarda sular fışkırmaya başladı evde fıskiye oluştu su bastı apartmanın altına inip vanayı kapatana kadar sıçana döndük şimdi tesisatçı bekliyoruz pazar pazar duvardaki fayanslar kırılacak boru degişecek de. Evde su da yok şimdi vana kapalı olduğu için yorgunluktan ölüyoruz bir yandan. Kaldık öyle ortada bir sürü iş açtık başımıza 3 raf için
Bu arada gül abla ben sana dedim ama bizde pazar günümüzü mahvettik. Kullanmadığımız bir tuvaletimiz var kiler olarak kullanıyoruz raf yapılmış duvarlara felan ayakkabı ıvır zıvır. Dün eşim tutturdu orayı düzenleyelim biraz daha raf yapalım. İçinde ne var ne yok yığdım koridora başladık raf yapmaya matkapla duvar deliyor eşim onlarca delikten sonra en son delikte matkap fazla gitmedi diye eşim matkapı itince duvarda sular fışkırmaya başladı evde fıskiye oluştu su bastı apartmanın altına inip vanayı kapatana kadar sıçana döndük şimdi tesisatçı bekliyoruz pazar pazar duvardaki fayanslar kırılacak boru degişecek de. Evde su da yok şimdi vana kapalı olduğu için yorgunluktan ölüyoruz bir yandan. Kaldık öyle ortada bir sürü iş
açtı
k başımıza 3 raf için[/QUOTE
A
Ah ekincigim cok gecmis olsun canim.Gercekten bazen boyle beklenmedik ters durumlarda olabiliyor hayatta ,Hersey yerine gelir yavrum yeterki can sagligi eksik olmasin .Rabbime emanet olun canlarim .
İçtenliğiniz için teşekkürker. Tesisatçı bulduk geldi yaptı olan bizim pazar gününe ve kırılan fayanslara oldu. Sağlık olsun
sağol canım
tüh çok kötü olmuş canım yane sinir bozucu bişey 2 saatlik işin içinden 10 saatlik iş çıkıyor...ikimizinde hafta sonu rezil oldu..allah kolaylık versin bununla geçmiş olsun diyelim....seninki daha kötü olmuş ustalarla ve tadilatla uğraşmak daha zor
çok teşekkür ederim beni onurlandırdınız...
farkında olmadan bile birsürü kişiye faydam dokunuyormuş...sizin gibi o kadar çok kişi varki devamlı burayı takip ediyor ama yazmaya cesaret edemiyor kimisi üye kimisi ziyaretçi keşke onlarda topiğimize katılsalar burada olmakla okumak arasında çok fark var bunu en iyi siz bilirsiniz okuyup okuyup gidiyordunuz ama şimdi iç içe aile gibi olduk gelmeyeni merak ediyoruz nerde moldu diye mesela ALPRMUS 10 gündür yok merak ediyorum kötü bişey olmamıştır inşallah o bizi bırakıp gitmez ve karatayıda bırakmaz ..
birbirimizi tanıdığımız için ne yaparız ne yapayız biliyoruz ve merak ediyoruz ...hepimiz birbririmizi seviyoruz en güzelide bu
hanımlar meraba;
kahvaltı:
-2 yumurta
-10 zeytin
-10 ceviz
-keçi peyniri
-biber,patlıcan közlemesi
akşam:
-hamsi(fırında soğanlı)
spor:
-5 km yürüyüş
-plates
su:
-1,5 lt (su içmeyi sevmiyorum)
Çok iyi hem spor hem plates menunde guzel, fırtına gibi girdin aramiza:)
hanımlar meraba;
kahvaltı:
-2 yumurta
-10 zeytin
-10 ceviz
-keçi peyniri
-biber,patlıcan közlemesi
akşam:
-hamsi(fırında soğanlı)
spor:
-5 km yürüyüş
-plates
su:
-1,5 lt (su içmeyi sevmiyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?