Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Gercekten Sevgili Gulcugum ,afiyet ,saglik ,sihhat olsun insaalah .Ama bir o kadarda kac level jilliana gelecek sekilde yorulmussun .Ah kiyamam ben sana.Diz agrisini cok iyi bildigim icin empati yapabiliyorum.Dun senin belirttigin glucosamin triflexi inceledim ,gercekten kullanmaya deger .Cunku paylastigin her bilgi mukemmel faydali oluyor .Cok tesekkurler canim .

Canim Gulcugum sana yapilan elestriler ancak takdir seviyesinde yapilabilir ki canli bire bir ornek benim.Iki ay icinde verdigim kilolarimi evvel allah sonra da senin tartismasiz dogru bilgilerin,ornek menulerin ve onerdigin saglikli yasiyoruz sitesinden ogrendiklerimle verebildim.Sen bu topigi acmasaydin hem o kadar da harika dostlarim olmayacakti.Hepimiz seni cok seviyor ve yurekten ,yilmadan paylasimlarin icin binlerce tesekkurler ediyoruz.

merhaba arkadaşlar bir kaç gündür yazılanları okuyorum azminizden dolayı tebrik ediyorum sizi...
ben her pazartesi diyete başlayıp salı bırakanlardanım
daha önce dukanla kilo vermeyi başardım ama sonra geri alddım...bir de çok yorucu çok yıpratıcı bi diyet tekrar denemeye cesaretim yok...
sürekli duyduğum karatay diyetini de bi denemeye karar verdim...
kitabı aldım geçen hafta bir solukta okudum çok mantıklı geldi...
cuma günü başladım bu gün 3. günüm karnımdaki şişlikler gitti en azından...
yanlız 3 gündür karnımda kurbağa var sanki bi vırk vırk ses çıkarıyo aradada zıplıyor bunun nedeni nedir acaba sizlerdede oluyor mu var mı bi çaresi...
bir de gruba beni de alır mısınız cuma günü 65,3 geldim... cumadan cumaya tartılacağım... boyum 165 yaş 26...

Ahh be abla 10 kilo süt salkamakla baş mı olur. Yazık etmişsin kendine. Boş adam işi o çalışmasan hadi neyse. Geçmiş olsun

Bu arada gül abla ben sana dedim ama bizde pazar günümüzü mahvettik. Kullanmadığımız bir tuvaletimiz var kiler olarak kullanıyoruz raf yapılmış duvarlara felan ayakkabı ıvır zıvır. Dün eşim tutturdu orayı düzenleyelim biraz daha raf yapalım. İçinde ne var ne yok yığdım koridora başladık raf yapmaya matkapla duvar deliyor eşim onlarca delikten sonra en son delikte matkap fazla gitmedi diye eşim matkapı itince duvarda sular fışkırmaya başladı evde fıskiye oluştu su bastı apartmanın altına inip vanayı kapatana kadar sıçana döndük şimdi tesisatçı bekliyoruz pazar pazar duvardaki fayanslar kırılacak boru degişecek de. Evde su da yok şimdi vana kapalı olduğu için yorgunluktan ölüyoruz bir yandan. Kaldık öyle ortada bir sürü iş açtık başımıza 3 raf için

Eki Görüntüle 896945 Eki Görüntüle 896945 Eki Görüntüle 896945 Eki Görüntüle 896945

Geçmiş olsun. En iyisi bir daha dışarıdan Trabzon tereyağı bulmaya çalış. Karatay Trabzon tereyağını da öneriyordu. Bizde öyle alıyoruz.

Hoşgeldin.

Geçmiş olsun.

PAZAR
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

KAHVALTI 12:30
Çiğ kaju, fındık
Muz
Dardanel ton, domates, salatalık (bol zeytinyağlı)
Çeçil peyniri
Yeşil Zeytin
Tarçın çayı
Balık olduğu için TAHİN HELVASI

18:00 veya 18:30 gibi
Adana kebap, bulgur pilavı, biber, havuç, göbek marul
Ayran

Eve gelince 1 muz, 2 parça çeçil peyniri

Karbonatlı Su
SU

çok teşekkür ederim beni onurlandırdınız...

farkında olmadan bile birsürü kişiye faydam dokunuyormuş...sizin gibi o kadar çok kişi varki devamlı burayı takip ediyor ama yazmaya cesaret edemiyor kimisi üye kimisi ziyaretçi keşke onlarda topiğimize katılsalar burada olmakla okumak arasında çok fark var bunu en iyi siz bilirsiniz okuyup okuyup gidiyordunuz ama şimdi iç içe aile gibi olduk gelmeyeni merak ediyoruz nerde moldu diye mesela ALPRMUS 10 gündür yok merak ediyorum kötü bişey olmamıştır inşallah o bizi bırakıp gitmez ve karatayıda bırakmaz ..
birbirimizi tanıdığımız için ne yaparız ne yapayız biliyoruz ve merak ediyoruz ...hepimiz birbririmizi seviyoruz en güzelide bu

aramıza hoşgeldiniz
doğru karar vermişsiniz karatay gibisi yok hem zayıfla hem sağlık kazan,
suyu fazlamı içiyorsunuzki
yada turp falanmı yiyorsunuz

Son düzenleme:
Ahh be abla 10 kilo süt salkamakla baş mı olur. Yazık etmişsin kendine. Boş adam işi o çalışmasan hadi neyse. Geçmiş olsun
sağol canım

tüh çok kötü olmuş canım ya ne sinir bozucu bişey 2 saatlik işin içinden 10 saatlik iş çıkıyor...ikimizinde hafta sonu rezil oldu..allah kolaylık versin bununla geçmiş olsun diyelim....seninki daha kötü olmuş ustalarla ve tadilatla uğraşmak daha zor

hanımlar meraba;

kahvaltı:
-2 yumurta
-10 zeytin
-10 ceviz
-keçi peyniri
-biber,patlıcan közlemesi

akşam:
-hamsi(fırında soğanlı)

spor:
-5 km yürüyüş
-plates

su:
-1,5 lt (su içmeyi sevmiyorum)

Neyseki korktuğum kadar biyük iş çıkmadı fayansları az birşey kırıp boruya yama yaptılar. Olan bizim pazar gününe oldu pazara da gidemedik o yüzden

Alprmus' u bende çok merak ediyorum abla, özelden yazdin mi? Yazmadiysan özelden de yazsak mi..inşallah her sey yolundadir.buranin en baştan beri sıkı takipcisiydi böyle birden bire gitmesi beni de endişelendiriyor

Elestirilere kulagini tikamak en iyisi..ben diğer topigide okuyorum arada.arkadasim oraya yaziyor diye..o zaman eleştirileri gördüm ve yersiz buldum.sonucta kim nerde mutluysa orada olsun. .bana yeni acilan topige dahil olmak daha kolay geldi.herkes yeni olduğu için kabul edilir miyim endişesi olmadi...iyi ki de gelmisim.öbur topigi de seviyorum bir çok arkadaşıda tanıyorum nerdeyse onlarin benden haberi yok ama

Merhaba hosgeldin, dukani bende yapmaya çalıştım çok zorrr bi diyet, karatay'a baslamakla en dogrusunu yapmissiniz..iyi ki dahil oldunuz aramiza:)) her geçen gün buyuyoruz
Kolayliklar dilerim

Geçmiş olsun. .bende olmadik yere sabunluk taktiralim diye tutturunca basimiza aynisi gelmisti banyoda..birde hamileligimin son gunleriydi kosturmaktan helak olmustum

Sabah 11.00 KKK

Aksam18.00 hamsi,salata, helva

Suyu cok az ictim, tum gun temizlik yaptim.birazdan da jillianla 2\1'i yapacagim
Hoscakalin

Çok iyi hem spor hem plates menunde guzel, fırtına gibi girdin aramiza:)

Çok iyi hem spor hem plates menunde guzel, fırtına gibi girdin aramiza:)

sizler bana gaz veriyorsunuz.bazen canım tatlı istiyor hemen açıp topiği okuyorum ,kendime geliyorum.
bugün 4.günüm kalça ve basenimden 2 cm gitmiş çok mutlu oldum.

Son düzenleme:

balik yeyince tahin helva yemek gerekiyormus...
Limonlu ilik su icebilirseniz belki seversiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…