Slm arkadaşlar,ben geldimmmmmmmm
Hepinizi çok özledim,fırsat bulmuşken hemen mesaj atmaya girdim..Yıkadım,doyurdum uyuttum
inşallah uyanmadan atabilirim..
05.05.2014 Pazartesi günü oğlum aramıza katıldı..Doğumla ilgili bir kaç sıkıntı yaşadık ama uzun uzun yazıpta sizi de sıkmayım..Şükür oğlum da ben de gayet iyiyiz...Babasına benziyor,sarışın gözleri babası gibi yeşile benziyor ama değişebilirde..Bir esmer bir sarışın ..rabbime şükürler olsun :)
Gül ablacım,kedicim beni yanlız bırakmadılar sağolun canlarım..Mydenizz tavsiyelerin için teşekkür ederim..
Oğlumla çok ilgi istiyor,malum erken doğdu..10 gün küvezde kaldık ..evde yemek yemeye ,wc ye gitmeye zaman bulamıyorum..Büyük oğlumla da elimden geldiği kadar ilgileniyorum,o bana daha çok yardımcı oluyor :)
Kısa kısa yazdım şimdilik..kilomuda söyleyim bari..doğuma girerken 69,40 idim..şuan 60 kiloyum,sezeryan olmama rağmen baya kilo verdim..eski halime döndüm sayılır,ayva bi göbeğim var
Emziriyorum sadece şimdilik,inşallah yeter ilerleyen zamanlarda ..yediklerime dikkat ediyorum ..
Ben kaçtım,inşallah gelebilirim..Gelen giden misafirim hiç bitmiyor yoksa sık sık gelirim de :) Görüşürüz canlar,hepinizi öptüm..