Rumuz: zeynep44elif
Başlangıç tarihi:12/01/2015
Başlangıç kilosu 81.8
Geçen hafta:80.2
Bu hafta:79.0
Fark: -1.2
Toplam fark:-2.8
Beden: 44-46
Spor:haftada iki üç gün 30 dk yürüyüş
Boy: 162
Hedef: 65
muhtemelen regl şişkinliği yapmıştır. ama eksiksiz kaçamadı Karatay yapan mutlaka kilo veririm. ben de 1 aydır sürünüyor kaçamak yapa yapa son hafta 0 kaçamak yaptım keşke önceden de kaçamak yapmayalım şimdiye daha az olurdu kilom . şekersiz caya alınmadan başlamak zor oldu benim için . şimdi daha kolay . bakalım haftaya kaç olacam.
evet canım zor ama imkansız değil :) ne yapalım Zayıflamak istiyoruz :) yemeyiz :)Ay ben ekmek yemegince yemk yemk iskence oluyo bana ekmeksiz cok zor yaa alışana kadar zor galiba
Ya bisey sorcam simdi karatay gore besleniyoruz ya kilo verimi duruyor mu duruyorsa ne zaman duruyor.
Offduruyomus evet. ama ne zaman ve neden bilmiyorum .
çoook teşekkür ederim...canım karatay senin kurtarıcın beynine format at ve basla şu kilolardan da kurtul bebegini al kucagına o hemsirenin karsısına çık bak baklaım nasıl oldu de :) azimle kazandım de.....sen basla yeterki biz sana destek veririz
olur canım ama karatayı kaçamaksız yap ekmeği ve zararlı herşeyi kes
teşekkür ederim canımHadi bakalım hayırlı olsun miyav şu menülerini yazarsan eksiklikleri bildiğimiz kadar düzeltiniz. :) yeniden hosgeldin . gül ablama katiliyorum:)
teşekkür ederim canım
sabah 1 dilim peynir 6 tane zeytin ve domates , tere otu yedim sonrada yürüyüş yaptım 2 saat
eve geldim 1 elma 1 kivi yedim ve spor salonuna gittim şuanda eve yeni geldim şimdide 1 kase tarhana çorbası içtim
akşamada zeytinyağlı pırasa yapıcam yanında domatesli bulgur pilavı yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?