Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu yılın ilk menusu
sabah
2 yumurta bastırmalı
2 dılım kasar 2dılım beyaz benır bıraz lorpeynırı
6zeytın
1 cay bardagı fındık
4 tane kaysı
1 lt su
benım ıkı gundursabah kahvatıdan sora mıdem bulanıyo :111:sızdede ılk zamanlar boyle oldumu???
maşaallah arkadaşıma sen kesin kaçamak yapmamışsındır....
yılbası gecesını hasarsız ve az hasarlı atlatan butun arkadaslarımı tebrık edıyorum
bende bendee istiyorum zayıflamakk 4 ay oldu doğum yapalı birazönce tartıldım 75 kg (( ekmek yokmu hiç karatayda..bide neolur örnek menüler yazın sebze meyve yiyomuyuz.
aramıza katılmanın tek sartı bol bol mesaj atman ve muhabbete kaltılman gunde bır kez gırınce olmuy ok anlasalım sımdıden sonra söle sıtemlerle karsılasıyoruz benı aranıza almadınz dıyolar. hergun bol bol mesj atarsan sende bıze katılırsın canım sana kolaylıklar dılıyourm bu surecte
tsk canım.dun gecemı evet yapmadım aksam yemegınde salata ve taşlık yedım bı daha sabah kahvaltı yaptım gece bol bol cay kahve ve su ıctım
ilk haftalar bendede oluyordu....sonra geçiyor canım...hatta bende başdönmeside olmuştu...:111:
bende bendee istiyorum zayıflamakk 4 ay oldu doğum yapalı birazönce tartıldım 75 kg (( ekmek yokmu hiç karatayda..bide neolur örnek menüler yazın sebze meyve yiyomuyuz.
tskler canımtebrikler canım....
canım sen 67 59 nekadarda düştün ???banada şöyle haftalık menünü versene bide spor leslie yapıcam 3 ml
canım ilk sayfada menü var....ama daha erken değilmi emziriyorsan biraz daha beklesen..
bende emziriyorum ama benim oğlum 16 aylık..
canım hosgeldınde sen dırekt bu sayfadanmı basladın okumaya 1.sayfada hersey yazılı.zaman buldukcada butun sayfaları oku oyle bılgıler varkı ansıklopedı gıbı burası
hoşgeldiniz......ama herzaman bekleriz....
emziriyorum ama mama takviyeside var ..millet kilo veriri ben emzircem derken kilo alıyorum maelsef zaten bebeğimde mamayla büyüyo....27 de hastalandımda inerim dedim kilo olarak ama tık yok tartıda üstüne fazla çıkıyorum acil başlamam lazım
çok tesekkur ederiiim :) yeni yıl yeni amaçlar... Hepimiz için çok basarılıbi yıl olur inşallah..
Aynen canım pazar demek bu demEk benım ıcın,haftalık dograma stoklama,temızlık,bakım, olsun aman napam ya yenı cıcıler aldım lkkendıme tıpım cok degıstı ya:66; Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokumGıdıdıyor kılolarrr. varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor Iyı hıssedıyorum Daha cok calısabılıyorum Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum zayıflayıncabuluruz bır yol ,yaparız baklavanın da saglıklı olanını ?Esmer un tereyagı,krıstal saydam kaya tuzu,su,serbet olarak taze meyve suyu uzerıne dokerız sıcak baklavanın uzerıne taze sıkılmıs portakal suyu(sımdı portakallar da cok sekerlı zaten ? uygununu buluruz artık? seker kaynatıp ıcmek yok,meyve kaynatıp ıcmek yok . Hopaa Tutmayın benı tutmayın Kıs kıs kılolar kıs kıs Lımonu sıkarım fıs fıs Oynamam lazım hopaaa kalk bacım kalk oyna bu dıyette fındık,fıstık,cevız,yer fıstıgı serbest(kavrulmamıs olacak) Tereyagı zeytınyagı serbest. Gunde sekız yumurta serbest Hopaaa Tutmayın benı. Tılıılılılııı hadı canım ugurlar olsun sevgıyle ugurluyoruz,sızınle de olmak guzeldı..... artık beslenırız,zehırlenmeyız. 46:.... kızlar aksam sekızden sonra lahana dahı yemek yok,meyve asla bu saatten sonra yok. Ayran ıcebılırsınız , tatlı krızınız tutarsa sut ıcebıllırsınız.
yılbası gecesını hasarsız ve az hasarlı atlatan butun arkadaslarımı tebrık edıyorum
Aynen canım pazar demek bu demEk benım ıcın,haftalık dograma stoklama,temızlık,bakım, olsun aman napam ya yenı cıcıler aldım lkkendıme tıpım cok degıstı ya:66; Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokumGıdıdıyor kılolarrr. varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor Iyı hıssedıyorum Daha cok calısabılıyorum Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum zayıflayıncabuluruz bır yol ,yaparız baklavanın da saglıklı olanını ?Esmer un tereyagı,krıstal saydam kaya tuzu,su,serbet olarak taze meyve suyu uzerıne dokerız sıcak baklavanın uzerıne taze sıkılmıs portakal suyu(sımdı portakallar da cok sekerlı zaten ? uygununu buluruz artık? seker kaynatıp ıcmek yok,meyve kaynatıp ıcmek yok . Hopaa Tutmayın benı tutmayın Kıs kıs kılolar kıs kıs Lımonu sıkarım fıs fıs Oynamam lazım hopaaa kalk bacım kalk oyna bu dıyette fındık,fıstık,cevız,yer fıstıgı serbest(kavrulmamıs olacak) Tereyagı zeytınyagı serbest. Gunde sekız yumurta serbest Hopaaa Tutmayın benı. Tılıılılılııı hadı canım ugurlar olsun sevgıyle ugurluyoruz,sızınle de olmak guzeldı..... artık beslenırız,zehırlenmeyız. 46:.... kızlar aksam sekızden sonra lahana dahı yemek yok,meyve asla bu saatten sonra yok. Ayran ıcebılırsınız , tatlı krızınız tutarsa sut ıcebıllırsınız.