emeğine sağlık canım,çok düzenli çok güzel olmuş bu şekildeteşekkürler.Yarın sabah mı dolduralım şablonu?
selam arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum
yarın kaça kadar bildirim yapabiliyoruz, sabah işe gidicem yazamam
bugünkü kiloma göre şimdi yapsam bildirimi nasıl olur, ya da yarın akşama doğru mu yazayım
selam arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum
yarın kaça kadar bildirim yapabiliyoruz, sabah işe gidicem yazamam
bugünkü kiloma göre şimdi yapsam bildirimi nasıl olur, ya da yarın akşama doğru mu yazayım
Zelisce eline sağlık gayet güzel olmuş şablon.
Arkadaşlar ne kadar erken yaparsanız o kadar iyi.
Yarın yapamayanlar tabiki perşembeden yapabilir.
Ama akşama kadar da yazabilirsiniz.
Akşam hazırlarım ben listeyi.
Zelisce eline sağlık gayet güzel olmuş şablon.
Arkadaşlar ne kadar erken yaparsanız o kadar iyi.
Yarın yapamayanlar tabiki perşembeden yapabilir.
Ama akşama kadar da yazabilirsiniz.
Akşam hazırlarım ben listeyi.
Zeliş ben seni çok iyi anlıyorum, çünkü ben de az yiyen ve alan biriyim, o yüzden de bu diyetle bile az ve zor gidiyor, spor eklemek şart. Rahatsızlığın için üzüldüm, geçmiş olsun, en kısa sürede iyileşirsin inşallah.
Sevgili Masal, listeleri c. günü yayınlarsanız daha iyi olur. Tüm forumlarda bu şekilde uygulanıyor. Bana kalsa bildirimlerin c.tesi veya pazar günü yapılmasını isterim. Çalışanlar için gerçekten zor olacak cuma günü ama diğer forumlardan farklı davranınca adminler hemen yasaklıyor veya konuyu kitliyorlar. Korkum o yüzden kaynaklanıyor. Sevgiyle kalınız........
Normalde diğer forumlarda sonuçlarda cuma günü yayınlanıyor ama benim için fark etmez ne zaman derseniz yayınlayabilirim.
Sevgili Masal, bu haberine sevindim. Senin için zor olmazsa, yetiştirebilirsen neden olmasın.
Sevgiyle kalınız.
Bildirim: 09/09/2011
Rumuz:Gul63
Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg: 120
Geçen hafta: 97
Bu hafta: 97
Fark: + veya -
Toplam fark:0
Beden:44-46
Spor:Gunde enaz 1 saat ev ısı
Boy:165cm. Yaş:40
Hedef: 47kg
Arkadaşlar, bu hafta adet haftam vucudum su tutmus zaten ben hep bıtımınden enaz uc gun sonra tartılırdım.
Ya ben eskıden ayda 45 ekmek,90 cıkolata,15kg meyve,30 tabak pılav tuketıyordum,yemeyelı bunları az uyuyorum,daha cok calısabılıyorum artık kedımden once uyanıyorum eskıden o benı uyandırırdı gun ısıyınca.Adet dönemi sonrasında aynı kiloda kalmak bile başarı tebrik ederim.
Ben bir şey sormak istiyorum.
Gece geç saatlerde forumda görebiliyorum sizi, sabahta erken saatlerde.
Çok az bir uyku yetiyor gibi geldi yanılmıyorsam, nasıl başarıyorsunuz bunu ?
Ya ben eskıden ayda 45 ekmek,90 cıkolata,15kg meyve,30 tabak pılav tuketıyordum,yemeyelı bunları az uyuyorum,daha cok calısabılıyorum artık kedımden once uyanıyorum eskıden o benı uyandırırdı gun ısıyınca.
6-8 saat arası uyuyorum ama gece boyle kalkarım,sonra tekrar bır ıkı saat uyur oldum tabı ayda 45 ekmek,15 kılo meyve,90 cıkolata,30 tabak pılav yemeyı bırakınca.Çok güzel bir şey bu.
Dikkatimi çekti ve çok hoşuma gitti ..
Günde kaç saat uyku yetiyor?