Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabah hic kacamaksız yedim. Simdi kahvemi iciyorum. Çok kilo veremiyorum galiba yarın da tarti günü. Aksam sadece mercimek çorba yogurt salata sözzzz.

Aksam yemegi yazdıgım şekilde bitti. Daha da yemem inşallah. Yemegi hazirlamadan önce de30 dk eliptik yaptim. Bakalim yarin ne olacak...

Günaydıınn dün sıkıntıdan patladım resmennn yahiç bi şey de cnm istemed bi de regl olcm onun sıkıntısı da vardı( neyse gelelim mevzuya, tartım kırıldı, eski model tartıya çıktım ne kadar doğru bilmyrm , - -3.5 kilo Gösteryr ama sanki veremedim gibi gelyr bana bilmyrm açıkcası kendimi zorluyorum baya sanırım kendi düzenime dönğcm

Çok iyi vermişsin. Tebrik ederim. Ben oruca niyet ettim bugün iftardan önce tartılırım artık

1 kilo gitmiş. Guncel 69.1.Bugun cok kacamak oldu. Yarın sabah tam motive başlıyorum yeni haftaya. Suyu artırmam lazım

diyetin meyvesiz olması çok kötü.insan tatlı şeyler de arıyor.kahvaltıda bal mesela.

Arkadaşlar ben hamileyim ve karatay sağlıklı beslenme yapmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz? Hamileyken deneyen oldu mu?

Karatay diyetinde bildigim kadariyla araogun yoktur kahvalti ve aksam yemegi vardir bu menuler cok degilmi?

Merhaba herkese uzun zamandır forumlara girmemistim. Daha önce karataya güzel sonuçlar alan biri olarak yine bozdum doğum yaptım vesaire derken yine istediğim bir kilodayım. Kendimi motive etmek için yine yarın burdan baslayip ne yediğimi düzenli olarak buraya yazmayı ve sonucunu burda paylaşmayı istiyorum. Bu şekilde belki bozmam.yarın ilk gün!! Benimle başlamak isteyenlere duyurulur.

Canım ben de başlamak istiyorum ama emziriyorum. Aralarda çok aç kalmış olurum herhalde

Herkese Merhaba, bundan iki yil önce uyguladigim diyet. Aslinda 5 saat ara ile yedim ve aksamlari gecistirdigim bile oldu. 3 ayda 12 kilo vermistim, ama ne yazik ki üc ayin sonunda tatile gidip, nerdeyse 3-4 kilo tekrar almistim.

aslinda cok basit ve hic ac kalinmiyor, yani herkese öneririm, ama benim gibi kiloyu verip tekrar abur cubura baslamayin.

Merhabalar, bende sizin gibi bu diyetle guzel kilo verdim ama normal yemeye donunce karatay disinda seylerde yiyince ne olursa olsun verdiginiz butun kilolar misliyle geliyor benim oyle oldu malesef

Bugun basladim
Kahvaltı : bir yumurta,peynir zeytin domates salatalik bes slti adet ceviz cay
Aksam,: tavuk göğsü haslama salata. Yemekten sonra turk kahvesi.
Aksam yemegi beste bundan sonra acikirsam sadece ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…