- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabaa canım ben burda 5 gunum oldu ama çok daha onveden ve baya uzun bir sure burda karatay yapmistm şimdi 5 gündür yine burda paylaşım yapiyorum ve ayni zamnda 1.takım cuma yarismasi zayiflama gurubunda da varm orda da paylasm yapiyirmArkadaşlar karatay diyetine yeni başlayacak olan varsa birlikte devam edelim. Ben de yeni başladım. Konu açtım katılırsanız birlikte kurtuluruz şu kilolardan. Sevgiler
hoşgeldin canım insallah hep beraber vericezBende karataya bugün başladım. Bu sefer eminim zayiflayacagim. Hedef 10 kilo.
Kahvaltı ılık limonlu su . 2 haşlanmış yumurta 3 ceviz peynir roka tere maydanoz 10 yeşil zeytin şekersiz çay.
Öğle roka salatası bir avuçta fındık .
Gün boyunca 2 litre suyun içinde limon dogramistim onu içtim. İnşallah hepimiz veririz kilolari.
merhabaa canım ben burda 5 gunum oldu ama çok daha onveden ve baya uzun bir sure burda karatay yapmistm şimdi 5 gündür yine burda paylaşım yapiyorum ve ayni zamnda 1.takım cuma yarismasi zayiflama gurubunda da varm orda da paylasm yapiyirm
kalabalikmi bence sen eski konulara baktn galiba canım çünkü goruyorsun bugün bir iki kişi katılmış bende 5 gundur burdayim geldigimde bir iki kisi vardi ve bir kaç gün doğru düzgün yazan bile bir kişi oldu oda yok bugün yani burası bom boş ben önceden burdaydm süper hareketli idi ama suan katildmda kimse yok diye yarisma takimlarina üye oliyim bari dedim 1.takıma girdim onlar aktif diye burası bence bu hafta nın en yoğun günü olan bu gün oda goruyorsun işte hareketli sayilmaz anca canlanmaya calisiyor yani burda 5 kişi bile yok suan katilda olanYa burası baya bi kalabalık takip etmek zor olur diye ben yeni konu açtım. Yeni başlayanlar ordan devam edelim diye. Katılan olmadı ben de kendi kendime devam ediyorum. Kih kih kih
canim tarihlere bakmamissin bence sen bu ay boyunca sadece sen ve ben dışında sadece 5 kişi paylaşım yapmış ve bunların sadece ikisi sadece ikisi düzenli canım yani bu ay 2-3 kisi bir iki paylasim yapmis bidaha yoklr sadece minis ve P Periannem duzenli yazmış okadar bir haftadr iki kişi vardı bugün iki kişi daha geldi işte toparlanır hareketlenir inşallahYa burası baya bi kalabalık takip etmek zor olur diye ben yeni konu açtım. Yeni başlayanlar ordan devam edelim diye. Katılan olmadı ben de kendi kendime devam ediyorum. Kih kih kih
kalabalikmi bence sen eski konulara baktn galiba canım çünkü goruyorsun bugün bir iki kişi katılmış bende 5 gundur burdayim geldigimde bir iki kisi vardi ve bir kaç gün doğru düzgün yazan bile bir kişi oldu oda yok bugün yani burası bom boş ben önceden burdaydm süper hareketli idi ama suan katildmda kimse yok diye yarisma takimlarina üye oliyim bari dedim 1.takıma girdim onlar aktif diye burası bence bu hafta nın en yoğun günü olan bu gün oda goruyorsun işte hareketli sayilmaz anca canlanmaya calisiyor yani burda 5 kişi bile yok suan katilda olan
canım benim o sayfalar baya uzun yıllarınbir hafta bekkedim anca bugün gelenler oldu sen ikisinde takib et bende iki sayfadaym zaten bulgur pilavı 3 kaşık tatlım, ben bulgur hakkımı icli kofte degerlendirdim arastrdm onada kendi tarifinde hazirlarsan 2-3 adet diyor tabi bunlar sık olmamalı ve ayda bur kezde lahmacun yeme hakkın varAy 11562 sayfa görünce ben hiç girmeyeyim dedim e buraya da yazayım nolcak açtığım konuya da gelişmeleri yazıcam şimdi ben hamilelikte değil doğumdan sonra kilo aldım 1 ay kalori sayarak 4 kilo verdim ama çok zor oldu aç gezdim karataydan ümitliyim 72.20 ile başladım hedef 17 kilo ya bişey sorayım bulgur pilaındaki sınırı nedir karatayın dinledim ama tam bulamadım bu konuyla ilgili videosunu.
canım benim o sayfalar baya uzun yıllarınbir hafta bekkedim anca bugün gelenler oldu sen ikisinde takib et bende iki sayfadaym zaten bulgur pilavı 3 kaşık tatlım, ben bulgur hakkımı icli kofte degerlendirdim arastrdm onada kendi tarifinde hazirlarsan 2-3 adet diyor tabi bunlar sık olmamalı ve ayda bur kezde lahmacun yeme hakkın var
Y YesilinBuyusu canım buarada bende yazdan beri çok kilo aldm ve karataya tekrar 5gün önce yani 75.8 olarak başladım canım benimde hedefim 17 kilo 58 olmak istiyorum süper ya kilomuz çok yakın hedefimizde aynı 17 kilo beraber hiç bırakmadan yaza kadar halledelim şu işi karatay çok keyifli bir diyet burdanda destek oluruz birbirimize
bencede öyle canım afiyet olsun arada olur böyleAksam 5 kofte yarim lavas sivri biber domates kivircik bol ayran 1 avuc kuruyemis ilk kacamagim pisman degilim ama mayasiz lavas lahmacundan sayilir bence