Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bu yarış yaptığınız grup nasıl. Oraya da takılayım
güzel canım çok haretli suan orası ve yarış grublarindan orası ayrıca benim gibi karatay yapanlarda var bence mutlaka gel 1.Takım Cuma zayıflama yarışması canım seni oraya bidirm gelsin diye adını şimdi etiket yaptm mesaja bildirim gelmiştir sana şimdi ordan gir canım

Hb arkadaşlar. Akşam tarhana çorbası salata biraz badem ve ayran ictim. Gece midem kazıninca 2 kasik yoğurt yedim.
Şimdi kahvaltıda da 2 haşlanmış yumurta peynir roka tere maydanoz bir kuru incir domates ve 3 ceviz yedim. Şimdilik iyi gidiyor yanlışım varsa yediklerimde yazın lutfen

Bugün dışardaydım. Kahvaltı niyetine 1.5 lahmacun salata ayran akşam yoğurt 2 ceviz 10 fıstık yedim. Spor olarakk 2 mil leslie yaptım. Gece yine zencefil zerdacal tarçınlı yoğurt yiycem. Bugünlük benden bu kadar ☺

Hb arkadaşlar. Akşam tarhana çorbası salata biraz badem ve ayran ictim. Gece midem kazıninca 2 kasik yoğurt yedim.
Şimdi kahvaltıda da 2 haşlanmış yumurta peynir roka tere maydanoz bir kuru incir domates ve 3 ceviz yedim. Şimdilik iyi gidiyor yanlışım varsa yediklerimde yazın lutfen
hepsi çok güzel canım tamamen uygun afiyet olsun öğün araların en az 5saat boyunca birşey yememeye de dikkat ediyosan zatn hiç bir sorun yok ne kadar uzun ara okadar uzun süre çalışan leptin ve yansın yağlar:temizlik:

BUGÜNKİ KAHVALTI PASTIRMAL YUMURTA 10 BADEM 10 FINDIK 10 FISTIK 3 CEVİZ BİRAZ PEYNİR SALATALIK VE YARIM TRABZON HURMASI AMA BUGÜN BAŞIM AĞRIYO NEDEN BİLMİYORUM. AÇ DEĞİLİM AMA BIRAKSANIZ DÜNYAYI YİYCEM. GERÇİ BİRAZ STRESTLİ ZAMANLAR GEÇİRİYORUM. BELKİ DE ONDANDIR

Merhaba arkadaşlar
Sabah tartıldığım da 71,20 kg.dım .Anlamsız bi şekilde kilom arttı.Haftasonu hiç kaçamak yapmadığım halde.
Bu hafta hiç su içememeiştim.Ama bu hafta bol sulu geçircem biiznillah.
Sabah Kahvaltım
Ceviz Köy peyniri haşlanmış yumurta Yeşilik ve 3 ad.Zeytin.

Öğle yemeğim

Tavuk suyu Çorba - Türlü - İki kaşık pirinç pilavı ve Salata .

Maalesef 5-6 gibi Fındık yiyerek günü bu şekilde kapıyorum

Hedef 2 Lt.Su.
Yılbaşına kadar 70 olmak istiyorum.
Azim Azim Azim.

Arkadaslar iyi yaglara dikkat edin haslanmis yumurtaya lora bile zeytinyagi koyuyorum ben vucut enerjiyi yagdan saglayip kitlik moduna girmeyecek ben cok cikolata tatli yerim 1 haftadir o kadar tokumki aklima bir lokma bile atmak gelmiyor karninizi iyi doyurun

Arkadaslar iyi yaglara dikkat edin haslanmis yumurtaya lora bile zeytinyagi koyuyorum ben vucut enerjiyi yagdan saglayip kitlik moduna girmeyecek ben cok cikolata tatli yerim 1 haftadir o kadar tokumki aklima bir lokma bile atmak gelmiyor karninizi iyi doyurun
aynı durum bendede var canım hele çikolataya dietteyken bile dayanamam her gün mutlaka bir çikolata yiyen ben bir haftadr tadına bile bakmış değilim canım ne çikolata nede tatlı asla çekmiyor üstelik regleme çok az kaldığı halde bu karatay mucizesi işte başka diyette tatlı krizi oluyor

Kahvaltim 2 yumurtadan omlet zeytin peynir
1 avuc fistik kaymak kuru incir kuru visne
Simdide sutlu kahvemi icip aksama kadar su ve cay disinda agzimi kapatiyorum

sabah: 1 haşlanmış yumurta,peynir,zetin,ceviz,çay,kahve

Aksam:fırın Çipura,salata,
çay,cevizin üzerine az tahin gezdirdim

:spor:sabah45dk aksam45dk toplam 1.5 saat kondisyon bisikleti 2lt su günü kapattım:nazar:

X