- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
gayet güzel gidiyorsun tebriler bende geçen sene uygularken karatay ile haftalık 700-800gr veriyordum ama yazın tatilde diyeti bıraktım yedim içtim tatil donude iştahım cok açılmıştı kışa girerken nasıl olduğunu anlamadan 7 kilo almışım en son tartida 75 i görünce hemen harekete geçtim spora basladm koşu bandi kondisyon bisikleti proteine agirlik verdim ama gr oynamadı tartı bu şekilde bende yine karatay yapmaya karar verdim dünden beri ikinci günüm şimdi akşam 8 den sonra yememk çok önemli gerçektenCanım 2,30 kg. 73,50 la başladım şuan 71,20 kg. oldum.
Arada mesai saatlerinde kaçamak yapıyorum.
akşamları yememek için saat 8den sonra kesinlikle yemiyorum ama.
Selam
bende 1 ay olacak karataya uygun besleniyorum. Sabredip görelim bakalım neler olacak
gayet güzel gidiyorsun tebriler bende geçen sene uygularken karatay ile haftalık 700-800gr veriyordum ama yazın tatilde diyeti bıraktım yedim içtim tatil donude iştahım cok açılmıştı kışa girerken nasıl olduğunu anlamadan 7 kilo almışım en son tartida 75 i görünce hemen harekete geçtim spora basladm koşu bandi kondisyon bisikleti proteine agirlik verdim ama gr oynamadı tartı bu şekilde bende yine karatay yapmaya karar verdim dünden beri ikinci günüm şimdi akşam 8 den sonra yememk çok önemli gerçekten
evt canım emzirirken insan sık sık acikiyor senin vücudun zaten süt üretimi dolayısı ile ekstra kalori harcıyor canım bana kalırsa sen karatayin emziren bayanlar için söylediklerini bir iyice arastir derim bence emzirenlerinkinde ufak farklar vardır mutlakaMerhaba benimde 4. Gunum emzirdigim icin biraz zor gecti 2 gunum ama 2 gundur biraz daha sıkı kahvaltiyla daha iyiyim.74.6 yla basladim 600 gr verdim bile
kahvaltı: 2 rafadan yumurta ,8zeytin, 3ceviz,biraz beyaz peynir,şekersiz çay
öğlen: normalde öğle yapmıyorum ama bugün kahvaltıdan 4 saat sonra sadece bir fincan sütlü kahve içtim şekersiz tabi
Akşam: 1 kase çorba, bir porsiyon zeytinyağlı sebze ,ızgara köfte ve yoğurt
yemekler zatn hazır ve açlık bile hissetmedigim için bu menüyü zatn kesin bozmam oyuzden şimdiden akşamida yazdim
yaa ben süt var diye leptini etkiler diye düşündüm süt leptini etkilemiyormuiçtiğin kahve öğünden sayılmaz şekersiz içecek serbest canım
emziren anneler 5 saat arayla 3 ogun yapabilirmis gec uyandigim icin 3 ogun yapamam ama zaten 1.5 ogun yiyorum kahvaltida suan bile inanilmaz tokumevt canım emzirirken insan sık sık acikiyor senin vücudun zaten süt üretimi dolayısı ile ekstra kalori harcıyor canım bana kalırsa sen karatayin emziren bayanlar için söylediklerini bir iyice arastir derim bence emzirenlerinkinde ufak farklar vardır mutlaka
tok olman harika bende baktm senin için biraz bol bol yumurta ve mercimek diyor mercimek bebeğe gaz yapacak gazını çıkartn bebeğin ama sütünü çok arttıracak diyor canmemziren anneler 5 saat arayla 3 ogun yapabilirmis gec uyandigim icin 3 ogun yapamam ama zaten 1.5 ogun yiyorum kahvaltida suan bile inanilmaz tokum
yaaa bende hep normalde kahvaltimin hen üstüne iciyordum leptini bozar diye zatn demekki doğru tamin etmişim yaaa bugün kahvaltıdan 4 saat sonra içtim ama bidaha içmem ozaman gene kahvaltı yapar yapmaz hemen üstüne içerimSut leptini bozuyormus kahvaltidan kalktigim gibi iciyorum ben. dun aksama dogru sutsuz kahve ictim hayal kirikligiydi.sanirim aksam yemegine yakin icersek daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?