inşallah yarın sabah başlayacağım. 85-86 kilo arasındayım. mesela ilk hafta kaç kilo veririm?Olur tabıkı cnm. Aralarda 5 saat bıraktıktan sonra sorun yok. Ilk hafta cok gıdıyor Buda senı motıve eder. Kendıne ınan ve başla bence
öğlen 30 dk yürüdüm.1 saate yakın Yürüdüm yıne yemekten sonra. Sızler naptınız kızlar
Cnm 69 kg ile başlamıştım ılk hafta 3,2 kg verdim. Sıfır kaçamak ve 1 saat yürüyüşle . Kişiye gore degısıyor fakat tam uyarsan en az 3 verırsın bence :)inşallah yarın sabah başlayacağım. 85-86 kilo arasındayım. mesela ilk hafta kaç kilo veririm?
ilk hafta güzel kilo verirsem benim için güzel motive olur valla. o zaman azimle asılırım. burada yazılan menülere de bakacağım.
Cok guzel, spor cok etkı edıyor. Bol su ıc bıde unutma sakın suyuöğlen 30 dk yürüdüm.
Yemek yendikten 4 saat sonra vücut leptın salgılıyor ve kendı yağlarını yakıyor . 5 saat ara verırsen 1 saat yağ yakmış olursun :)çiğ kuruyemişin ve kefirin glisemik indeksi sıfır. insülini yükseltmez. sabah kahvaltısından illa 5 saat sonra mı ara öğünü yapmam gerek?
Geldim cnm tam okuyordum ıcerı yarasa gırdı :)) onu çıkarmaya uğraşıyordum :))kimse uğramamış
Vauvv çok iyiGunaydın Arkadaslar. Gerı dönüŞün 6. Gunu . Cumartesi tam 65 kg olmuştum başladım bu gun 62,9 U gordum. Vücut suyu Attı sanırım. Tartıda 62 yı tekrar ucundsnda olsa görmek mutlu ettı benı.
BravooooGunaydın Arkadaslar. Gerı dönüŞün 6. Gunu . Cumartesi tam 65 kg olmuştum başladım bu gun 62,9 U gordum. Vücut suyu Attı sanırım. Tartıda 62 yı tekrar ucundsnda olsa görmek mutlu ettı benı.
tesekkur ederim cnmVauvv çok iyiçok sevindim canım
tesekkurler cnm. Darısı senın başınaBravoooo
İnşallah olursun cnm. Guzel haberlerını bekleyecegimSelam kizlar
Beklenen gun geldi yarin görümcemin düğünü var son hazirliklari yapiyorum
Sabah domates yumurta 2 tane hurma yedim aksam ispanak ve yogurtla kapaticam bugunu yarina sisligim olmasin
Tabi arada yesil cay su ve spor
Bu sabah tartildim 66.4pegasus07 senin gibi ilk hafta bende mutlu olurum insallah
Cnm 69 kg ile başlamıştım ılk hafta 3,2 kg verdim. Sıfır kaçamak ve 1 saat yürüyüşle . Kişiye gore degısıyor fakat tam uyarsan en az 3 verırsın bence :)
Cok guzel, spor cok etkı edıyor. Bol su ıc bıde unutma sakın suyu
Yemek yendikten 4 saat sonra vücut leptın salgılıyor ve kendı yağlarını yakıyor . 5 saat ara verırsen 1 saat yağ yakmış olursun :)
Kuruyemiş karbonhıdrat olduğu için kahvaltıda yersen daha ıyı . Kefır leptın e etkı etmıyor aralarda ıcebılırsın
valla çok iyi o zaman. sevindim. zaten zamanla menüleri oturturum. öğünlerimi yemeklerimi ayarlarım. şimdi neyle doyup doymadığıma çabuk acıkmayacağıma bakacağım.Geldim cnm tam okuyordum ıcerı yarasa gırdı :)) onu çıkarmaya uğraşıyordum :))
ne mutlu. Allahım bana da 60 larda olacağım günleri göstersin inşallahGunaydın Arkadaslar. Gerı dönüŞün 6. Gunu . Cumartesi tam 65 kg olmuştum başladım bu gun 62,9 U gordum. Vücut suyu Attı sanırım. Tartıda 62 yı tekrar ucundsnda olsa görmek mutlu ettı benı.
ohhh ne guzel yapmışsın cnm. Hayırlı olsun. Insallah kısacık bır zamanda ıstedıgın kıloya gelırsın :)merhaba güzel bir gün olsun inşallah
bugün itibariyle karataya başladım. hayırlı uğurlu olsun
Cnm sabahları yumurtanı, peynırını, zrytınını, tereyağını vs. Doya doya ye en az 5 saat tutar seni. Spor ve suya dıyecek bısey bulmuyorum cok güzelvalla çok iyi o zaman. sevindim. zaten zamanla menüleri oturturum. öğünlerimi yemeklerimi ayarlarım. şimdi neyle doyup doymadığıma çabuk acıkmayacağıma bakacağım.
suyu zaten 2,5 lt den az içmemeye bakıyorum. ama bazen tabi 2 lt de olabiliyor.
spora gelince öğlenleri 30-40 dk akşamüzeri 20 dk tempolu yürüyüş yapıyorum. belki zamanla akşamları leslie yaparım. cumartesileri zaten uzunca yürüyebiliyorum. evde de leslie yapılır.
ne mutlu. Allahım bana da 60 larda olacağım günleri göstersin inşallah
inşallahohhh ne guzel yapmışsın cnm. Hayırlı olsun. Insallah kısacık bır zamanda ıstedıgın kıloya gelırsın :)
Cnm sabahları yumurtanı, peynırını, zrytınını, tereyağını vs. Doya doya ye en az 5 saat tutar seni. Spor ve suya dıyecek bısey bulmuyorum cok güzel
Tesekkur ederım. Insallah 60 ları gorursun cnm :)
Yazdıgımız zaman buraya karşı sorumlu hıssettıgımızden yasaklı yıyeceklerden yemıyoruz . Mutlaka yaz cnminşallah
evet onların hepsini yiyorum. zaten akşam menümü yazacağım buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?