Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Gunaydın kızlar. Nasılsınız bakim. Burda hava bıraz bulutlu öğleden sonra yağmur gelebılır dıye yürüyüşümü sımdı ysptım geldım. Rahatladım valla :))
Yaz geldı kızlar, azıcık ondan, azıcık bundan yok artık. Tam gaz devam. Incecık olalım olanlardan eksıgımız yok fazlamız var unutmayalım :))

Olur tabıkı cnm. Aralarda 5 saat bıraktıktan sonra sorun yok. Ilk hafta cok gıdıyor Buda senı motıve eder. Kendıne ınan ve başla bence
inşallah yarın sabah başlayacağım. 85-86 kilo arasındayım. mesela ilk hafta kaç kilo veririm?

ilk hafta güzel kilo verirsem benim için güzel motive olur valla. o zaman azimle asılırım. burada yazılan menülere de bakacağım.

çiğ kuruyemişin ve kefirin glisemik indeksi sıfır. insülini yükseltmez. sabah kahvaltısından illa 5 saat sonra mı ara öğünü yapmam gerek?

Cnm 69 kg ile başlamıştım ılk hafta 3,2 kg verdim. Sıfır kaçamak ve 1 saat yürüyüşle . Kişiye gore degısıyor fakat tam uyarsan en az 3 verırsın bence :)

öğlen 30 dk yürüdüm.
Cok guzel, spor cok etkı edıyor. Bol su ıc bıde unutma sakın suyu

çiğ kuruyemişin ve kefirin glisemik indeksi sıfır. insülini yükseltmez. sabah kahvaltısından illa 5 saat sonra mı ara öğünü yapmam gerek?
Yemek yendikten 4 saat sonra vücut leptın salgılıyor ve kendı yağlarını yakıyor . 5 saat ara verırsen 1 saat yağ yakmış olursun :)
Kuruyemiş karbonhıdrat olduğu için kahvaltıda yersen daha ıyı . Kefır leptın e etkı etmıyor aralarda ıcebılırsın

Gunaydın Arkadaslar. Gerı dönüŞün 6. Gunu . Cumartesi tam 65 kg olmuştum başladım bu gun 62,9 U gordum. Vücut suyu Attı sanırım. Tartıda 62 yı tekrar ucundsnda olsa görmek mutlu ettı benı.

Selam kizlar
Beklenen gun geldi yarin görümcemin düğünü var son hazirliklari yapiyorum
Sabah domates yumurta 2 tane hurma yedim aksam ispanak ve yogurtla kapaticam bugunu yarina sisligim olmasin
Tabi arada yesil cay su ve spor

Bu sabah tartildim 66.4 pegasus07 senin gibi ilk hafta bende mutlu olurum insallah

Vauvv çok iyi çok sevindim canım
tesekkur ederim cnm
tesekkurler cnm. Darısı senın başına

İnşallah olursun cnm. Guzel haberlerını bekleyecegim
Afıyet olsun , aksam hafıf yemek her zaman avantaj. Bol bol eğlen dönüşün muhteşem olsun

Geldim cnm tam okuyordum ıcerı yarasa gırdı :)) onu çıkarmaya uğraşıyordum :))
valla çok iyi o zaman. sevindim. zaten zamanla menüleri oturturum. öğünlerimi yemeklerimi ayarlarım. şimdi neyle doyup doymadığıma çabuk acıkmayacağıma bakacağım.

suyu zaten 2,5 lt den az içmemeye bakıyorum. ama bazen tabi 2 lt de olabiliyor.

spora gelince öğlenleri 30-40 dk akşamüzeri 20 dk tempolu yürüyüş yapıyorum. belki zamanla akşamları leslie yaparım. cumartesileri zaten uzunca yürüyebiliyorum. evde de leslie yapılır.

Gunaydın Arkadaslar. Gerı dönüŞün 6. Gunu . Cumartesi tam 65 kg olmuştum başladım bu gun 62,9 U gordum. Vücut suyu Attı sanırım. Tartıda 62 yı tekrar ucundsnda olsa görmek mutlu ettı benı.
ne mutlu. Allahım bana da 60 larda olacağım günleri göstersin inşallah

merhaba güzel bir gün olsun inşallah

bugün itibariyle karataya başladım. hayırlı uğurlu olsun
ohhh ne guzel yapmışsın cnm. Hayırlı olsun. Insallah kısacık bır zamanda ıstedıgın kıloya gelırsın :)

Cnm sabahları yumurtanı, peynırını, zrytınını, tereyağını vs. Doya doya ye en az 5 saat tutar seni. Spor ve suya dıyecek bısey bulmuyorum cok güzel

Tesekkur ederım. Insallah 60 ları gorursun cnm :)

inşallah
evet onların hepsini yiyorum. zaten akşam menümü yazacağım buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…