Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sağol Canım evet güzel gitti kahve ve incir tok tuttu akşam yemeği zor yedim

Sabah
Klasik kkk
Yumurtayı omlet yapıyorum 2 gündü

Akşam
Patlıcan yemeği
Meyve
Kuru yemiş

Birde dondurma yedim.

Kernesten bisi yemedim önünde kurabiyeler börekler dondu .
Afiyet olsun canım iyi dayanmışsın afiyet olsun dondurma hangisi Canım katlılarını bak öyle ye

Kızlar bugün leptinin gitti öğlen salça gelince iki çay kaşığı yedim
ıyı yapmışsın cnm.afıyet olsun

Afiyet olsun canım semizotu yemeğini nohutlu mu yaptın ben yemeğini hiç bilmiyorum ya yoğurtluyorum yAda salata yapıyorum da
Kuru semizotu nu bugday çorbasında cok sevıyorum bende.:)

Lahana bulamadım ya kürüm yalan oldu 6 günüm kaldı olduğu kadar artık..
Cnm ne guzel verdın maşallah. 6 gun az degıl en az 1 daha verırsın.
Gunaydın cnm. Afıyet olsun

Yok Canım ya gece üst komşu gürültü yaptı sinir tavan yaptı bende
Oklavsyla dürtseydın alttan :))

Günaydın kızlar herkese Hayırlı Cumalar
Gunaydın cnm
Kızlar ben ciğere sadece kimyon koyuyorum Harika oluyor birde öyle deneyin
Bende kımyonla cok sevıyorum cnm. Mıs gıbı oluyor :))

28 Nisan'da 62400 müşüm yani benim kızın doğum gününde.Boğazımı tutamam bir haftama mâl oldu.Normalde bu hafta 61400 haftaya 60400 le diyetimi bitirecektim ama başa döndüm Karatay dan öğrendiğim birşey varsa diyetine tastamam uyarsan haftada bir kilo gidiyor.Kaçamak yaptığımızda 1 hafta boşa gidiyor.Bunu göze alarak kaçamak yapın arkadaşlar.

evet cok dogru soyluyorsun
ama senin cok az kilon kalmis takma
2 kilo nedirki hemencecik verilir

Ben 64 gördüm bu gun yıne. Kacamaklarım yok denecek kadar azdı, bır ınıp bır çıkıyorum anlamadım . 2 ayda 5 kılo vermişim cok az kacamakla . Cnm metabolızmaya gore degısıyor bence. Sporunda cok faydası var tabı. Hadı ınsallah sudur o fazla çıkanlarda bu hafta 61 ı gorursun

2 kilo nedirki hiç düşünme bile canım zaten daha 1 kiloda gidecek geriye 1 kilo kalacak yani 1 kilo içinde düşünmeye degmez yani kim hedefine bukadar yaklasabiliyir ki bu harika bir sonuç benceayrıca istediğin zaman bir haftalık bir diyet ve kür ile o son kalacak 1 kiloyuda atıverirsin

sana tamamen katılıyorum canım benimde metobolizmam yavaş bende herşeyi tam uyguladigin haftalarda da 600 yada en fazla 800gr verebiliyordum kesinlikle metobolizmaya göre fark ediyor birde arada duraklama haftalarıda girince verme suresi iyice uzuyor ben ilk ay çok güzel uygulamistim ama bir ayda 3 kilo anca gitmişti canım kesinlikle spor da çok çok fark ettiriyor bencede

Afiyet olsun canım da ciğerin yanında bol limonlu salata yAda soğan yeseydin Demir oranı azalıyor
Tamam canım,teşekkür ederim.Bir dahaki sefere yoğurt yemeyeyim.

Sağol Canım evet güzel gitti kahve ve incir tok tuttu akşam yemeği zor yedim
Afiyet olsun .

Toptancı abimiz var kocaman bir bahçesi var kendileri yapıyor sabun ,nar ekşisi ,salça ,zeytinyağı sağolsun banada getiriyor
Çok severim ev yapımı şeyleri kokusu bile başka oluyor.

Kızlar ben ciğere sadece kimyon koyuyorum Harika oluyor birde öyle deneyin
Kimyon vazgeçemediğim tek baharat.
Gunaydın cnm. Afıyet olsun
Teşekkür ederim canım.

Gunaydın arkadaşlar .
Günaydın canım.

yenidencan canım yves rocher da indirim varmış %30
Sağol canım Miyav_su teşekkür ederim.Ama koltuk altı roll-on dışında çok fazla kozmetik kullanmıyorum.Aldıklarımda kullanmadan tarihi geçiyor ve çöpe.BB Kremler cc ler hep çöplük oldular.
Ya çok bakımsızım ya da çok güzelim.

Son düzenleme:
Bende doğum günü ertesi 64800 ü gördüm oracığa yığılıverecektim neredeyseZannetmiyorum ama olsun teşekkür ederim canım.Sporla alakalı benim fikrimcede kilo düşüşü.

Aynen canım darısı başına takipteyim seni ve bir kaç arkadaşı daha inşallah sizlerde istediğiniz kiloları tartıda görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…