Sağol Canım evet güzel gitti kahve ve incir tok tuttu akşam yemeği zor yedimGüle güle kullan canım ganimetlerini.
Merhabaine güzel kilo vermişsiniz,inşallah devamında istediğiniz kiloları da verirsiniz.Zumba nasıl birşey ben de çok merak ediyorum.
Afiyet olsun canım,ben bu ara sebze ile doyamıyorum kazıntı hissediyorum midemde.
Afiyet olsun canım,incir de kahvenin yanında iyi gidiyor çıtır çıtır.
Toptancı abimiz var kocaman bir bahçesi var kendileri yapıyor sabun ,nar ekşisi ,salça ,zeytinyağı sağolsun banada getiriyorTanidiktan mi aliyosun binyerden sipariş mi canım
Afiyet olsun canım iyi dayanmışsın afiyet olsun dondurma hangisi Canım katlılarını bak öyle yeSabah
Klasik kkk
Yumurtayı omlet yapıyorum 2 gündü
Akşam
Patlıcan yemeği
Meyve
Kuru yemiş
Birde dondurma yedim.
Kernesten bisi yemedim önünde kurabiyeler börekler dondu .
ıyı yapmışsın cnm.afıyet olsunKızlar bugün leptinin gitti öğlen salça gelince iki çay kaşığı yedim
Kuru semizotu nu bugday çorbasında cok sevıyorum bende.:)Afiyet olsun canım semizotu yemeğini nohutlu mu yaptın ben yemeğini hiç bilmiyorum ya yoğurtluyorum yAda salata yapıyorum da
Cnm ne guzel verdın maşallah. 6 gun az degıl en az 1 daha verırsın.Lahana bulamadım ya kürüm yalan oldu6 günüm kaldı olduğu kadar artık..
Gunaydın cnm. Afıyet olsunGünaydın kızlar,Allahım hepimize mutlu,sağlıklı,bol leptinli günler versin.
Akşam yemeğim;
Ciğer kavurma
Cacık.
Sabah kahvaltım,
Yumurtalı pazı kavurması
4 ceviz
12 zeytin
1 gün kurusu.
Lorlu omlet.
Oklavsyla dürtseydın alttan :))Yok Canım ya gece üst komşu gürültü yaptı sinir tavan yaptı bende
Gunaydın cnmGünaydın kızlar herkese Hayırlı Cumalar
Bende kımyonla cok sevıyorum cnm. Mıs gıbı oluyor :))Kızlar ben ciğere sadece kimyon koyuyorum Harika oluyor birde öyle deneyin
İnşallah canımCnm ne guzel verdın maşallah. 6 gun az degıl en az 1 daha verırsın.
evet cok dogru soyluyorsun28 Nisan'da 62400 müşüm yani benim kızın doğum gününde.Boğazımı tutamam bir haftama mâl oldu.Normalde bu hafta 61400 haftaya 60400 le diyetimi bitirecektim ama başa döndümKaratay dan öğrendiğim birşey varsa diyetine tastamam uyarsan haftada bir kilo gidiyor.Kaçamak yaptığımızda 1 hafta boşa gidiyor.Bunu göze alarak kaçamak yapın arkadaşlar.
Aynen canım olduğu kadar artık.evet cok dogru soyluyorsun
ama senin cok az kilon kalmis takma
2 kilo nedirki hemencecik verilir
Ben 64 gördüm bu gun yıne. Kacamaklarım yok denecek kadar azdı, bır ınıp bır çıkıyorum anlamadım . 2 ayda 5 kılo vermişim cok az kacamakla . Cnm metabolızmaya gore degısıyor bence. Sporunda cok faydası var tabı. Hadı ınsallah sudur o fazla çıkanlarda bu hafta 61 ı gorursun28 Nisan'da 62400 müşüm yani benim kızın doğum gününde.Boğazımı tutamam bir haftama mâl oldu.Normalde bu hafta 61400 haftaya 60400 le diyetimi bitirecektim ama başa döndümKaratay dan öğrendiğim birşey varsa diyetine tastamam uyarsan haftada bir kilo gidiyor.Kaçamak yaptığımızda 1 hafta boşa gidiyor.Bunu göze alarak kaçamak yapın arkadaşlar.
2 kilo nedirki hiç düşünme bile canım zaten daha 1 kiloda gidecek geriye 1 kilo kalacak yani 1 kilo içinde düşünmeye degmez yani kim hedefine bukadar yaklasabiliyir ki bu harika bir sonuç bence28 Nisan'da 62400 müşüm yani benim kızın doğum gününde.Boğazımı tutamam bir haftama mâl oldu.Normalde bu hafta 61400 haftaya 60400 le diyetimi bitirecektim ama başa döndümKaratay dan öğrendiğim birşey varsa diyetine tastamam uyarsan haftada bir kilo gidiyor.Kaçamak yaptığımızda 1 hafta boşa gidiyor.Bunu göze alarak kaçamak yapın arkadaşlar.
sana tamamen katılıyorum canım benimde metobolizmam yavaş bende herşeyi tam uyguladigin haftalarda da 600 yada en fazla 800gr verebiliyordum kesinlikle metobolizmaya göre fark ediyor birde arada duraklama haftalarıda girince verme suresi iyice uzuyor ben ilk ay çok güzel uygulamistim ama bir ayda 3 kilo anca gitmişti canım kesinlikle spor da çok çok fark ettiriyor bencedeBen 64 gördüm bu gun yıne. Kacamaklarım yok denecek kadar azdı, bır ınıp bır çıkıyorum anlamadım . 2 ayda 5 kılo vermişim cok az kacamakla . Cnm metabolızmaya gore degısıyor bence. Sporunda cok faydası var tabı. Hadı ınsallah sudur o fazla çıkanlarda bu hafta 61 ı gorursun
Tamam canım,teşekkür ederim.Bir dahaki sefere yoğurt yemeyeyim.Afiyet olsun canım da ciğerin yanında bol limonlu salata yAda soğan yeseydin Demir oranı azalıyor
Afiyet olsun .Sağol Canım evet güzel gitti kahve ve incir tok tuttu akşam yemeği zor yedim
Çok severim ev yapımı şeyleri kokusu bile başka oluyor.Toptancı abimiz var kocaman bir bahçesi var kendileri yapıyor sabun ,nar ekşisi ,salça ,zeytinyağı sağolsun banada getiriyor
Kimyon vazgeçemediğim tek baharat.Kızlar ben ciğere sadece kimyon koyuyorum Harika oluyor birde öyle deneyin
Teşekkür ederim canım.Gunaydın cnm. Afıyet olsun
Günaydın canım.Gunaydın arkadaşlar .
Sağol canımyenidencan canım yves rocher da indirim varmış %30
Bende doğum günü ertesi 64800 ü gördüm oracığa yığılıverecektim neredeyseBen 64 gördüm bu gun yıne. Kacamaklarım yok denecek kadar azdı, bır ınıp bır çıkıyorum anlamadım . 2 ayda 5 kılo vermişim cok az kacamakla . Cnm metabolızmaya gore degısıyor bence. Sporunda cok faydası var tabı. Hadı ınsallah sudur o fazla çıkanlarda bu hafta 61 ı gorursun
Aynen canım darısı başına takipteyim seni ve bir kaç arkadaşı daha inşallah sizlerde istediğiniz kiloları tartıda görürsünüz2 kilo nedirki hiç düşünme bile canım zaten daha 1 kiloda gidecek geriye 1 kilo kalacak yani 1 kilo içinde düşünmeye degmez yani kim hedefine bukadar yaklasabiliyir ki bu harika bir sonuç benceayrıca istediğin zaman bir haftalık bir diyet ve kür ile o son kalacak 1 kiloyuda atıverirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?