Afiyet olsun canım semizotu yemeğini nohutlu mu yaptın ben yemeğini hiç bilmiyorum ya yoğurtluyorum yAda salata yapıyorum dabugunku menum
sabah kk
saat 5 te 1 avuc ciğ badem
7 de aksam yemegi yiyecegim yogurt ve semizotu yemegi
yok ispanak gibi pisiriyorum benAfiyet olsun canım semizotu yemeğini nohutlu mu yaptın ben yemeğini hiç bilmiyorum ya yoğurtluyorum yAda salata yapıyorum da
senin daha önce kilo verdiğin ve karaciğer temizliyor dediğin kür lahanami yoksa maydonoz limon kürümü canım tam anlayamadımLahana bulamadım ya kürüm yalan oldu6 günüm kaldı olduğu kadar artık..
Maydanoz limon kürü canım.Lahana kürü de İbrahim Saraçoğlu nun bölgesel yağları eritiyormuş ilk kez deneyecektim.Hafta sonu büyük marketlere bakacağım belki kenarda bir lahana kalmıştır :)senin daha önce kilo verdiğin ve karaciğer temizliyor dediğin kür lahanami yoksa maydonoz limon kürümü canım tam anlayamadım
Anladım canım sağolyok ispanak gibi pisiriyorum ben
Tanidiktan mi aliyosun binyerden sipariş mi canımBenimde Hatay'dan acı biber salçam ve domates salçam geldi oy çok sevindim dünde tuz ve tuz lambam gelmişti iyi oldu salçasız yemekte bazen iyi olmuyor
Afiyet olsun.Dondurma severim,bu ara canım çekmedi ama çekerse kendimi kasmadan biraz yerim.Bu sefer kurtuldun kermes zorbalarından demekSabah
Klasik kkk
Yumurtayı omlet yapıyorum 2 gündü
Akşam
Patlıcan yemeği
Meyve
Kuru yemiş
Birde dondurma yedim.
Kernesten bisi yemedim önünde kurabiyeler börekler dondu .
Canımmmm,iyi uyudun mu?İyi geceler kızlar
Eski günleri yad ettin afiyet olsun.Miss gibi kokuyordur şimdi onlar.Kızlar bugün leptinin gitti öğlen salça gelince iki çay kaşığı yedim
Güle güle kullan canım ganimetlerini.Benimde Hatay'dan acı biber salçam ve domates salçam geldi oy çok sevindim dünde tuz ve tuz lambam gelmişti iyi oldu salçasız yemekte bazen iyi olmuyor
Merhabaine güzel kilo vermişsiniz,inşallah devamında istediğiniz kiloları da verirsiniz.Zumba nasıl birşey ben de çok merak ediyorum.Karatay diyetine başlayalı 2.ayım ve 6 kilo kadar olacak. baya güzel gidiyor aç kalmak gibi bir derdin olmuyor bu çok iyi. ben bir de fit in class diye bir sistemden üyelik aldım. pilates yoga zumba allah ne verdiyse derslere gidiyorum. hala 7 kilo fazlam var ama olacak bu yaz olacak :)
Afiyet olsun canım,ben bu ara sebze ile doyamıyorum kazıntı hissediyorum midemde.bugunku menum
sabah kk
saat 5 te 1 avuc ciğ badem
7 de aksam yemegi yiyecegim yogurt ve semizotu yemegi
Afiyet olsun canım,incir de kahvenin yanında iyi gidiyor çıtır çıtır.Bugünki menüm sabah saat 11.00 zeytinyağlı bakla ,yoğurt,kuruyemiş ,semizotu saat 16.00: filtre kahve ve bir kuru incir akşam zeytinyağlı kuru bamya ,yoğurt ve biraz acı salça sos yerine ,semizotu
Ay ben hala ciğer yapmadımGünaydın kızlar,Allahım hepimize mutlu,sağlıklı,bol leptinli günler versin.
Akşam yemeğim;
Ciğer kavurma
Cacık.
Sabah kahvaltım,
Yumurtalı pazı kavurması
4 ceviz
12 zeytin
1 gün kurusu.
Lorlu omlet.
Yok Canım ya gece üst komşu gürültü yaptı sinir tavan yaptı bendeCanımmmm,iyi uyudun mu?
Bende yarın akşam yapıcamAy ben hala ciğer yapmadım
Sen kısır dolma de bana sonrada sebze yemeği yapEski günleri yad ettin afiyet olsun.Miss gibi kokuyordur şimdi onlar.
Offff o salçalarla ne kısırlar ne dolmalar olur ya.Ama yaz geldi sen sebze yemeği yap.
Afiyet olsun canım da ciğerin yanında bol limonlu salata yAda soğan yeseydin Demir oranı azalıyorGünaydın kızlar,Allahım hepimize mutlu,sağlıklı,bol leptinli günler versin.
Akşam yemeğim;
Ciğer kavurma
Cacık.
Sabah kahvaltım,
Yumurtalı pazı kavurması
4 ceviz
12 zeytin
1 gün kurusu.
Lorlu omlet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?