Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

senin daha önce kilo verdiğin ve karaciğer temizliyor dediğin kür lahanami yoksa maydonoz limon kürümü canım tam anlayamadım
Maydanoz limon kürü canım.Lahana kürü de İbrahim Saraçoğlu nun bölgesel yağları eritiyormuş ilk kez deneyecektim.Hafta sonu büyük marketlere bakacağım belki kenarda bir lahana kalmıştır :)

Sabah
Klasik kkk
Yumurtayı omlet yapıyorum 2 gündü

Akşam
Patlıcan yemeği
Meyve
Kuru yemiş

Birde dondurma yedim.

Kernesten bisi yemedim önünde kurabiyeler börekler dondu .
Afiyet olsun.Dondurma severim,bu ara canım çekmedi ama çekerse kendimi kasmadan biraz yerim.Bu sefer kurtuldun kermes zorbalarından demek

Benimde Hatay'dan acı biber salçam ve domates salçam geldi oy çok sevindim dünde tuz ve tuz lambam gelmişti iyi oldu salçasız yemekte bazen iyi olmuyor
Güle güle kullan canım ganimetlerini.

Merhabaine güzel kilo vermişsiniz,inşallah devamında istediğiniz kiloları da verirsiniz.Zumba nasıl birşey ben de çok merak ediyorum.

bugunku menum
sabah kk
saat 5 te 1 avuc ciğ badem
7 de aksam yemegi yiyecegim yogurt ve semizotu yemegi
Afiyet olsun canım,ben bu ara sebze ile doyamıyorum kazıntı hissediyorum midemde.

Bugünki menüm sabah saat 11.00 zeytinyağlı bakla ,yoğurt,kuruyemiş ,semizotu saat 16.00: filtre kahve ve bir kuru incir akşam zeytinyağlı kuru bamya ,yoğurt ve biraz acı salça sos yerine ,semizotu
Afiyet olsun canım,incir de kahvenin yanında iyi gidiyor çıtır çıtır.

Ay ben hala ciğer yapmadım

Afiyet olsun canım da ciğerin yanında bol limonlu salata yAda soğan yeseydin Demir oranı azalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…