Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ya değil mi onların tadı hiçbirşey yok evim Zaten 65 metrekare Canım iki kişiye yetiyor Zaten

Evet ya sokakdan içeriye girmezdik ama şimdi malesef sokakda yürümeye korkuyoruz gazeteden uçurtma sanırım çocuk olduğumuz için güzeldi

O konserveler de ayrı bir heyecandı.Kazanlarda mı kaynatırdı şişeleri,o zamanların turşuları bile bir farklıydı T Tandem felix

Günaydın canım hep kilolardan bahsetmeyelim Zaten herkesin şu sıralar petfomansı düşük Zaten Karatay sağlıklı beslenme bak ne güzel çocukluğumuza döndük iyi oldu
Evet hem de çok güzel oldu konuyu biraz dağıtmak. Miyav_su gerçekten de bu ara umudum biraz kırıLIR GİBİ OLDU.iNŞALLAH HAVALARDANDIR bu durum.

Bilmiyorum hayalin ne Canım da emekli olursan böyle küçük bir yerde yaşarsın Bahçeli ben çok istiyorum Datça'da yaşamaya küçük bir bahçe içinde ceviz ,zeytin meyve ağaçları olan 2 keçi 1 köpek kedi sebzelerimi yetiştireceğim bir yer çok ama çok istiyorum Zaten iş yüzünden evimi sattım bundan sonra ev için değil böyle bir yer için birikim düşünüyorum

Ya değil mi onların tadı hiçbirşey yok evim Zaten 65 metrekare Canım iki kişiye yetiyor Zaten
Elbette yeter.Herşeyi kolay olur küçük evin,temizliği toparlaması Bayılırım minik sevimli evlere.Önemli olan planı zaten.Planı iyi olmadıktan sonra han gibi evde bir işe yaramıyor canım.Aslında büyük evleri rahatlıkmış gibi düşünüyoruz ama hamallıktan başka birşey değil.Benim evimde çok büyük sayılmaz.

Evet ya sokakdan içeriye girmezdik ama şimdi malesef sokakda yürümeye korkuyoruz gazeteden uçurtma sanırım çocuk olduğumuz için güzeldi
Evet canım,oğlum geçenlerde hüngür hüngür ağladı inan,senin endişelerin yüzünden ben hiçbirşey yapamıyorum diye.Ama ne yapabilirim elimde değil.Saha var evin yanında birbirinin üstüne atlayan,dövüşen,sövmenin çıtasını en yukarılara taşıyan çocukları gördükçe anksiyetem tavan yapıyor benim.

Çok güzel bir hayal canım,hayaller olmazsa bir şeyler gerçekleşmez zaten.İnşallah hayallerin gerçek olur.

Artık sokaklar hiç ama hiç iyi değil malesef yeni nesilde çok farklı

ne güzel olur dimi
belkide herkesin hayali kücük biryerde bahceli bir evde yasamak
bizde ilk evlendigimizde 70 metrekare bir evde oturduk 7 ay kadar
o evi hic unutamiyorum öyle şirin öyle sicacik bir evdi
benim de eşimin de ailelerimizin dirumu cok cok iyidir hatta eşim tek cocuk ama biz bir kurus yardim almayiz
herseyimizi kendimiz yapmak istiyoruz
arabamizi evimizi kredi cekip aldik cok sükür 1 yillik borcumuz kaldi
kendi yagimizla kavruluyoruz orta halli
öyle bahceli falan bir ev alabilecegimizi düsünemiyorum o para bizde ne arar

Havalardan Canım insan çünkü eski beslenme alışkanlıklarını bırakıyor etrafındakilerimiz eskisi gibi beslendiği için bizde diyoruz of sıkıldık ben başlarda neden bu kadar kilo verdim diye düşündüm sağlık için gerçekten durumum vahimdi şimdi biraz iyileştim hemen tartıdaki rakama takmaya başladım sende önce sağlık diye düşün Canım tartıya takma

Belkide ilk evlendiğiniz zamanlar olduğu içindir Canım maşallah size rabbim kimseye ama kimseye muhtaç etmesin o para bende Yok ama ne bileyim umutluyum rabbim herkesin gönlünden geceni yaşatsın ölmeden

Bakteri derken Canım tam ismini söyler misin

Ah ah var ya son zamanlarda bi kiye yerleşesin var. Datcayi çok merak ediyorum. Belki yazın arkadaşlarla gideriz yer arıyoruz bakalım. Sen yerleş ziyaretine gelirim :))

Günaydın kızlar
Ne guzel anlatmışsınız gıttım geldım çocukluğa.bulgur Köyde kaynatırdık bızde . Un, salça, peynır... Hersey evde yapılırdı . Ne guzel çocukluk gecırmışız. Sımdı hersey hazır paket. Köye gittiğimizde sabah tavuklara koşardık yumurta varmı dıye. O ev ekmegıyle taze yumurta nedılda guzel olurdu. Domatesin kokusu bambaşkaydı sımdı nerdeee .

Ah ah var ya son zamanlarda bi kiye yerleşesin var. Datcayi çok merak ediyorum. Belki yazın arkadaşlarla gideriz yer arıyoruz bakalım. Sen yerleş ziyaretine gelirim :))
Tabiki buyur gel ben balayında gitmiştim 7 sene önce sana tavsiyem pansiyonlar güvenli olmaz butik otellerde kalmanız Canım

Günaydın canım aynen o domatesin biberin kokusu burnumuza geldi

Tabiki buyur gel ben balayında gitmiştim 7 sene önce sana tavsiyem pansiyonlar güvenli olmaz butik otellerde kalmanız Canım
Tamam canım baya plan yaptım bakalım bütçeye göre:) bu sene tatile yatırım yapicam. :)

Selam kızlar sınav görevim yoktu imza attim geldim.
Yazdiklariniz çok güzeldi gece 12 ye kadar sokakta olmak şahane bir şeydi ya . Memlekete dönebilirsem doğal biseyler yapmak istiyorum hayirlisiyla
Merhaba canım evet bugün okullar tatil sınavdan dolayı Allah sınava giren yavrucakların yardımcısı olsun inşallah canım Biran önce dönersin memleketine bende iş için birkaç defa geldim İstanbul'a yaşanacak yer değil insanlar trafik hiç ama hiç sevmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…