Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Artık sokaklar hiç ama hiç iyi değil malesef yeni nesilde çok farklı
Hem de çok farklı canım dediğin gibi.

Evet canım ya.Bir de yolum uzun ya gözüm korkuyor inan.Ama seni örnek alıyorum.Benim de 18 kilo verdiğim oldu ama yılardır 84 lü rakamların altına düştüğüm yok.Evet önce sağlık diye düşünüp yaşam şekli yaparsak bu boğuculuktan da kurtuluruz eminim ki yolum uzun başka çarem yok canım.

Bakteri derken Canım tam ismini söyler misin
Helicobakter pylori canım.

Şükür sakın bir ilçedeyim ama yorucu bir şehir hayırlısı canım teşekkür ederim

Selam kızlar sınav görevim yoktu imza attim geldim.
Yazdiklariniz çok güzeldi gece 12 ye kadar sokakta olmak şahane bir şeydi ya . Memlekete dönebilirsem doğal biseyler yapmak istiyorum hayirlisiyla
Selam canım,inşallah yaparsın canım.

Günaydın canım,değil mi gözümün önünde inan o günler şuan.Anneannemin tavukları vardı bir kersinde büyüklerin bulamadığı 30 kadar yumurta bulmuştuk.Sevinçten çılgına dönmüştük.eSKİ MAVİ ÇİNKO ÇAYDANLIKLARDA yumurta haşlanırdı ve dediğin gibi köy ekmeğine sarıp yerdik.

Canım benim de yolum uzun dediğim gibi yapıcaz başkada yolu yok bunun malesef o bakteri olduğunu farkettim sana şöyle anlatayım o bakteri hepimizde var biz sağlıklı beslenirsek onlarda sağlıklı oluyor biz sağlıksız yaşamaya devam edersek onlarda azıyorlar benim eşim bu bakterisini kötü beslediği için mide kanaması geçirdi sana tavsiyem kızartma,asitli ,fast food uzak duracaksın doğal beslen sana vereceği ilaç n....ile başlıyor ismini yazmak istemedim o ilaç şu sıralar Avrupa'da yasaklandı çünkü zararları çok geçmiş olsun canım

Size yetmez Canım doğruyu diyorsun amin inşallah rabbim herkese gönlünden geçen ne varsa versin

Bencede yap zaten şu zamanlarda turist Yok Canım yerli turist gezsin biraz uygun olur bu sene
İnşallah biz de bu sene seminer harici tam döneminde bir tatil yapabiliriz hayırlısıyla.

İnşallah buluruz canım,ben de şöyle güzel kullanışlı bir planı ve deeee evimdeki tüm dağınıklığı toplayan kilerli bir ev istiyorum.İsteğim çok büyük bir ev değil.Ben de eşimde minik evleri seviyoruz ama kullanışlı olsun.

Günaydın canım aynen o domatesin biberin kokusu burnumuza geldi
Ah cnm şimdi domates alıyoruz hıc domatedlıkle alakası yok. Sekıl aynı sebze tad yok. Dedem gılın Bağları vardı taze taze üzüm yerdık. Sonra bırazını pekmez yaparlardı bırazını kuruturlardı. Hıc bırseyın TADI eskısı gıbı degıl. Artık cıftcılık ölmüş . Hersey ıthal. Oysa ne kadar zengın topraklarımız var, kıymetını bılmedık

Zaten o ilecı kullanabilmem için emzirmeyi bırakmam gerekiyor.Zaten tek memeyle gidiyoruz artık.İnşallah dediğin gibi doğal beslenerek bu sıkıntıdan da kurtuluruz.Dahiliyeci beni korkuttu tedavi olmazsan mide lenfoması falan olursun diye.

Cocuklara ayrı bırer oda olsunda bende cok büyük ıstemıyorum. Kızlarım 1 odada kalıyor, kucuk kızım cok Dağınık buyugude tam tersı herseyı duzenlıfır. Anlaşamıyorlar 1 odada
En cok büyüğü kurtarmak için istıyorum

İnşallah canım fırsat bu fırsat yabancılar kadar bizim insanımız gezemiyor çok üzücü bunları değerlendirin

Bizim doktorlarımız ilaç yazıp göndermeyi biliyor binden bir doktor beslenmeyi önem veriyor çok üzücü vahim bir durum buradaki Rus arkadaşlar Bile bizim doktorları eleştiriyorlar kendi ülkerinde bizim gibi değil doktorları gerçekler çok acı

Genelde küçükler öyle oluyor Canım ay inşallah Zaten oda şimdi genç kız havasındadır Emin'im

Evet zor olur tabi düzeni seven birirsi için kardeşi bile olsa dağınık birisiyle odasını paylaşmak.Bakalım benimkiler nasıl olacak ,şuan tek çocuk odası var kullanılmayan bu sene soğuk oldu oğlanlarla ben salonda yattım,geceleri büyük uyandıkça yanıma sokuluyor.Çok kötü bir durum ama bir türlü odasına alıştıramadım.

İnşallah canım fırsat bu fırsat yabancılar kadar bizim insanımız gezemiyor çok üzücü bunları değerlendirin
İnşallah değerlendiririz canım.Bizler işte araba alalım onun taksidi bitsin,ev alalım o bitsin derken bir bakıyorsun ömür bitmiş .
Evet canım aynı valla.Bir ara göğüs doktoruna gittim,daha muayane falan değil inan dr beni görmeden sekreteri röntgene gönderdi beni.Bir dinle önce değil mi çözemediğin bir şey olursa öyle gönderirsin çok garibime gitmişti uzman bir de.Pratisyen olsa neyse diyeceğim de.

Biz de öyle alnının yeri varsa kıymetli zaten. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Canları da sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…