- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Hem de çok farklı canım dediğin gibi.Artık sokaklar hiç ama hiç iyi değil malesef yeni nesilde çok farklı
Evet canım ya.Bir de yolum uzun ya gözüm korkuyor inan.Ama seni örnek alıyorum.Benim de 18 kilo verdiğim oldu ama yılardır 84 lü rakamların altına düştüğüm yok.Evet önce sağlık diye düşünüp yaşam şekli yaparsak bu boğuculuktan da kurtuluruz eminim ki yolum uzun başka çarem yok canım.Havalardan Canım insan çünkü eski beslenme alışkanlıklarını bırakıyor etrafındakilerimiz eskisi gibi beslendiği için bizde diyoruz of sıkıldık ben başlarda neden bu kadar kilo verdim diye düşündüm sağlık için gerçekten durumum vahimdi şimdi biraz iyileştim hemen tartıdaki rakama takmaya başladım sende önce sağlık diye düşün Canım tartıya takma
Helicobakter pylori canım.Bakteri derken Canım tam ismini söyler misin
Bencede yap zaten şu zamanlarda turist Yok Canım yerli turist gezsin biraz uygun olur bu seneTamam canım baya plan yaptım bakalım bütçeye göre:) bu sene tatile yatırım yapicam. :)
Şükür sakın bir ilçedeyim ama yorucu bir şehir hayırlısı canım teşekkür ederimMerhaba canım evet bugün okullar tatil sınavdan dolayı Allah sınava giren yavrucakların yardımcısı olsun inşallah canım Biran önce dönersin memleketine bende iş için birkaç defa geldim İstanbul'a yaşanacak yer değil insanlar trafik hiç ama hiç sevmedim
Selam canım,inşallah yaparsın canım.Selam kızlar sınav görevim yoktu imza attim geldim.
Yazdiklariniz çok güzeldi gece 12 ye kadar sokakta olmak şahane bir şeydi ya . Memlekete dönebilirsem doğal biseyler yapmak istiyorum hayirlisiyla
Günaydın canım,değil mi gözümün önünde inan o günler şuan.Anneannemin tavukları vardı bir kersinde büyüklerin bulamadığı 30 kadar yumurta bulmuştuk.Sevinçten çılgına dönmüştük.eSKİ MAVİ ÇİNKO ÇAYDANLIKLARDA yumurta haşlanırdı ve dediğin gibi köy ekmeğine sarıp yerdik.Günaydın kızlar
Ne guzel anlatmışsınız gıttım geldım çocukluğa.bulgur Köyde kaynatırdık bızde . Un, salça, peynır... Hersey evde yapılırdı . Ne guzel çocukluk gecırmışız. Sımdı hersey hazır paket. Köye gittiğimizde sabah tavuklara koşardık yumurta varmı dıye. O ev ekmegıyle taze yumurta nedılda guzel olurdu. Domatesin kokusu bambaşkaydı sımdı nerdeee .
Canım benim de yolum uzun dediğim gibi yapıcaz başkada yolu yok bunun malesef o bakteri olduğunu farkettim sana şöyle anlatayım o bakteri hepimizde var biz sağlıklı beslenirsek onlarda sağlıklı oluyor biz sağlıksız yaşamaya devam edersek onlarda azıyorlarHem de çok farklı canım dediğin gibi.
Evet canım ya.Bir de yolum uzun ya gözüm korkuyor inan.Ama seni örnek alıyorum.Benim de 18 kilo verdiğim oldu ama yılardır 84 lü rakamların altına düştüğüm yok.Evet önce sağlık diye düşünüp yaşam şekli yaparsak bu boğuculuktan da kurtuluruz eminim ki yolum uzun başka çarem yok canım.
Helicobakter pylori canım.
Size yetmez Canım doğruyu diyorsun amin inşallah rabbim herkese gönlünden geçen ne varsa versinBenımde evım büyük degıl.3 çocuklu bır aıle için yetmıyor. Çocuklarım bahcelı bır evde büyüsün ıstıyorum fakat evlerde cok Pahalıen azından kıra yok dıye ıdare edıyorum.ınSallah butcemıze uygun bır ev buluruz hepımız :))
İnşallah biz de bu sene seminer harici tam döneminde bir tatil yapabiliriz hayırlısıyla.Bencede yap zaten şu zamanlarda turist Yok Canım yerli turist gezsin biraz uygun olur bu sene
İnşallah buluruz canım,ben de şöyle güzel kullanışlı bir planı ve deeee evimdeki tüm dağınıklığı toplayan kilerli bir ev istiyorum.İsteğim çok büyük bir ev değil.Ben de eşimde minik evleri seviyoruz ama kullanışlı olsun.Benımde evım büyük degıl.3 çocuklu bır aıle için yetmıyor. Çocuklarım bahcelı bır evde büyüsün ıstıyorum fakat evlerde cok Pahalıen azından kıra yok dıye ıdare edıyorum.ınSallah butcemıze uygun bır ev buluruz hepımız :))
Ah cnm şimdi domates alıyoruz hıc domatedlıkle alakası yok. Sekıl aynı sebze tad yok. Dedem gılın Bağları vardı taze taze üzüm yerdık. Sonra bırazını pekmez yaparlardı bırazını kuruturlardı. Hıc bırseyın TADI eskısı gıbı degıl. Artık cıftcılık ölmüş . Hersey ıthal. Oysa ne kadar zengın topraklarımız var, kıymetını bılmedıkGünaydın canım aynen o domatesin biberin kokusu burnumuza geldi
Zaten o ilecı kullanabilmem için emzirmeyi bırakmam gerekiyor.Zaten tek memeyle gidiyoruz artık.İnşallah dediğin gibi doğal beslenerek bu sıkıntıdan da kurtuluruz.Dahiliyeci beni korkuttu tedavi olmazsan mide lenfoması falan olursun diye.Canım benim de yolum uzun dediğim gibi yapıcaz başkada yolu yok bunun malesef o bakteri olduğunu farkettim sana şöyle anlatayım o bakteri hepimizde var biz sağlıklı beslenirsek onlarda sağlıklı oluyor biz sağlıksız yaşamaya devam edersek onlarda azıyorlarbenim eşim bu bakterisini kötü beslediği için mide kanaması geçirdi sana tavsiyem kızartma,asitli ,fast food uzak duracaksın doğal beslen sana vereceği ilaç n....ile başlıyor ismini yazmak istemedim o ilaç şu sıralar Avrupa'da yasaklandı çünkü zararları çok geçmiş olsun canım
Cocuklara ayrı bırer oda olsunda bende cok büyük ıstemıyorum. Kızlarım 1 odada kalıyor, kucuk kızım cok Dağınık buyugude tam tersı herseyı duzenlıfır. Anlaşamıyorlar 1 odadaİnşallah biz de bu sene seminer harici tam döneminde bir tatil yapabiliriz hayırlısıyla.
İnşallah buluruz canım,ben de şöyle güzel kullanışlı bir planı ve deeee evimdeki tüm dağınıklığı toplayan kilerli bir ev istiyorum.İsteğim çok büyük bir ev değil.Ben de eşimde minik evleri seviyoruz ama kullanışlı olsun.
İnşallah canım fırsat bu fırsat yabancılar kadar bizim insanımız gezemiyor çok üzücü bunları değerlendirinİnşallah biz de bu sene seminer harici tam döneminde bir tatil yapabiliriz hayırlısıyla.
İnşallah buluruz canım,ben de şöyle güzel kullanışlı bir planı ve deeee evimdeki tüm dağınıklığı toplayan kilerli bir ev istiyorum.İsteğim çok büyük bir ev değil.Ben de eşimde minik evleri seviyoruz ama kullanışlı olsun.
Bizim doktorlarımız ilaç yazıp göndermeyi biliyor binden bir doktor beslenmeyi önem veriyor çok üzücü vahim bir durum buradaki Rus arkadaşlar Bile bizim doktorları eleştiriyorlar kendi ülkerinde bizim gibi değil doktorları gerçekler çok acıZaten o ilecı kullanabilmem için emzirmeyi bırakmam gerekiyor.Zaten tek memeyle gidiyoruz artık.İnşallah dediğin gibi doğal beslenerek bu sıkıntıdan da kurtuluruz.Dahiliyeci beni korkuttu tedavi olmazsan mide lenfoması falan olursun diye.
Genelde küçükler öyle oluyor Canım ay inşallah Zaten oda şimdi genç kız havasındadır Emin'imCocuklara ayrı bırer oda olsunda bende cok büyük ıstemıyorum. Kızlarım 1 odada kalıyor, kucuk kızım cok Dağınık buyugude tam tersı herseyı duzenlıfır. Anlaşamıyorlar 1 odada
En cok büyüğü kurtarmak için istıyorum
Evet zor olur tabi düzeni seven birirsi için kardeşi bile olsa dağınık birisiyle odasını paylaşmak.Bakalım benimkiler nasıl olacak ,şuan tek çocuk odası var kullanılmayan bu sene soğuk oldu oğlanlarla ben salonda yattım,geceleri büyük uyandıkça yanıma sokuluyor.Çok kötü bir durum ama bir türlü odasına alıştıramadım.Cocuklara ayrı bırer oda olsunda bende cok büyük ıstemıyorum. Kızlarım 1 odada kalıyor, kucuk kızım cok Dağınık buyugude tam tersı herseyı duzenlıfır. Anlaşamıyorlar 1 odada
En cok büyüğü kurtarmak için istıyorum
İnşallah değerlendiririz canım.Bizler işte araba alalım onun taksidi bitsin,ev alalım o bitsin derken bir bakıyorsun ömür bitmiş .İnşallah canım fırsat bu fırsat yabancılar kadar bizim insanımız gezemiyor çok üzücü bunları değerlendirin
Evet canım aynı valla.Bir ara göğüs doktoruna gittim,daha muayane falan değil inan dr beni görmeden sekreteri röntgene gönderdi beni.Bir dinle önce değil mi çözemediğin bir şey olursa öyle gönderirsin çok garibime gitmişti uzman bir de.Pratisyen olsa neyse diyeceğim de.Bizim doktorlarımız ilaç yazıp göndermeyi biliyor binden bir doktor beslenmeyi önem veriyor çok üzücü vahim bir durum buradaki Rus arkadaşlar Bile bizim doktorları eleştiriyorlar kendi ülkerinde bizim gibi değil doktorları gerçekler çok acı
Biz de öyle alnının yeri varsa kıymetli zaten. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Canları da sağolsun.ne güzel olur dimi
belkide herkesin hayali kücük biryerde bahceli bir evde yasamak
bizde ilk evlendigimizde 70 metrekare bir evde oturduk 7 ay kadar
o evi hic unutamiyorum öyle şirin öyle sicacik bir evdi
benim de eşimin de ailelerimizin dirumu cok cok iyidir hatta eşim tek cocuk ama biz bir kurus yardim almayiz
herseyimizi kendimiz yapmak istiyoruz
arabamizi evimizi kredi cekip aldik cok sükür 1 yillik borcumuz kaldi
kendi yagimizla kavruluyoruz orta halli
öyle bahceli falan bir ev alabilecegimizi düsünemiyorum o para bizde ne arar
Kızlar ne güzel sohbetler etmişsiniz
Keyifle okudum.ama hepinizin yaşı çıktı ortaya,yaşlılar siziii
Amin inşallahBelkide ilk evlendiğiniz zamanlar olduğu içindir Canım maşallah size rabbim kimseye ama kimseye muhtaç etmesin o para bende Yok ama ne bileyim umutluyum rabbim herkesin gönlünden geceni yaşatsın ölmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?