Amin canım benim hepimize inşallah sen Hindistan cevizi yağı aldın mıAllah sifa versin canım tez zamanda duzelirsin insallah
En ufak kaçamak bizi başa sarıyor Canım benimde 28 idi şuan 5.5 oldu ama etkiliyor bizim çok ama çok sıkı yapmamız lazım biliyorum zor ama ben çok sıkı idim çok salmaya başladım bebiş nasıl iyi mi sen çalışıyor Musun Canım
Yok almadım önerdiğim marka var mi nasıl kullanıyorsunAmin canım benim hepimize inşallah sen Hindistan cevizi yağı aldın mı
Zor bir mesleğin var Allah kolaylık versin iyi sen diyetisyen ile vermişsin ben 2 sene veremedim ben glifor + bol yürüyüş ki 4 saate yakın+2 saat salonda spor ve beslenme düzenimi değiştirmem çok ama çok işe yaradı Canım bunları hep araştırıp yaptım şuan tiroit için uğraşıyorum ben insülin iğnesinden döndüm doktorum Bile şoka girdi örnek hasta olarak gösteriyor beni işte sanırım bende hep aynı kilodan olmaktan kaçamak yapıyorum bıktım gerçekten bıktım anlatamam eşimde yanımda sağolsun bazen kızdırıyor ama işteBen öğretmenim canım. Bir daha asla kaçamak yok. Başa sarıyor kesin. Yoruldum. 17 kilo verdim diyetisyenle ben ,sonra karatay a başladım. Çünkü insülin direncim yükselmişti. Umarım duzelir . senin kilo verince mi düzeldi. Yoksa ilaç mi aldım. Spor çok etkili değil mi?
Bende kayinvalideme gidecegim. Çiğköfte yapacakmış. Benim yememem lazım. Zaten çok yavaş veriyorum napsam acaba. Kendi yemeğimi gotursem ayıp olur mu ki?Siz olmasanız bu kadar iradeli olmazdım..sırf buraya kötü menü yazacagım korkusuyla yediklerime dikkat ediyorum..bu hafta 1gün kaçamak yaptım ama sabahtan aksama kadar o kaar fazlaydı..hani misafirim gelmişti ya o gün..yarıntartılacagım yarım kilo gitmiş olsun yine kabulum. Akşam yemeğe davetliyiz..7.30da hem de..corba salatayla atlatırsam ne mutlu bana.tartıya bir kala yapılır mı bu...aklıma burayı getireyim de frenleyim kendimi
Ben watsonsdan aldım Canım markası lifeco güzel memnun kaldım umarım sende seversin onu sabahları ağızda gargara yapan Bile var Canım ama ben denemedim bugün evdeyim bu konular hakkında bolca araştırma yapmak istiyorum bakalım normale dönsün tiroitlerim çünkü çok az sınırdaYok almadım önerdiğim marka var mi nasıl kullanıyorsun
Evde yersin kendine uygun orada yeşilliklerden yesen olmaz mıBende kayinvalideme gidecegim. Çiğköfte yapacakmış. Benim yememem lazım. Zaten çok yavaş veriyorum napsam acaba. Kendi yemeğimi gotursem ayıp olur mu ki?
Canım çok geçmiş olsun . iradenin devamını diliyorum. Maşallah sana.Zor bir mesleğin var Allah kolaylık versin iyi sen diyetisyen ile vermişsin ben 2 sene veremedim ben glifor + bol yürüyüş ki 4 saate yakın+2 saat salonda spor ve beslenme düzenimi değiştirmem çok ama çok işe yaradı Canım bunları hep araştırıp yaptım şuan tiroit için uğraşıyorum ben insülin iğnesinden döndüm doktorum Bile şoka girdi örnek hasta olarak gösteriyor beni işte sanırım bende hep aynı kilodan olmaktan kaçamak yapıyorum bıktım gerçekten bıktım anlatamam eşimde yanımda sağolsun bazen kızdırıyor ama işte
Ay çok mutlu oldum bu dünyada hasta olmalarına bir hayvanlara ikincisi bebeklere üçüncüsü özürlü insanlara çok ama çok üzülüyorumBebeğim de az öksürük kaldi. Rabbim sifa verdi şükür. Teşekkür ederim sorduğun için.
Sen kaçlık ilaç kullaniyorsun? İnşallah kavusuruz hayallerimizeBen watsonsdan aldım Canım markası lifeco güzel memnun kaldım umarım sende seversin onu sabahları ağızda gargara yapan Bile var Canım ama ben denemedim bugün evdeyim bu konular hakkında bolca araştırma yapmak istiyorum bakalım normale dönsün tiroitlerim çünkü çok az sınırdabiliyorum hayal ama denemek istiyorum
İşte o irade varda sanırım sıkıldım mı birde bir sürü sorun atlattım onlarda etki etti sanırım güzel bir uzman bulursam gitmeyi düşünüyorumCanım çok geçmiş olsun . iradenin devamını diliyorum. Maşallah sana.
Sorma bazen tv de izlerken gözlerim doluyor dünya acımasız.Ay çok mutlu oldum bu dünyada hasta olmalarına bir hayvanlara ikincisi bebeklere üçüncüsü özürlü insanlara çok ama çok üzülüyorumonlara kıyamam ben
Canım ben 25 mg kullanılıyorum euthyrox kullanıyorumSen kaçlık ilaç kullaniyorsun? İnşallah kavusuruz hayallerimize
Sadece bize ait sanıyoruz malesefSorma bazen tv de izlerken gözlerim doluyor dünya acımasız.
Çikar bir yol gosteriyor Allah. Su akıp yolunu buluyor. Sen de bulursun inşallah iyi bir uzman ferah tut içini.İşte o irade varda sanırım sıkıldım mı birde bir sürü sorun atlattım onlarda etki etti sanırım güzel bir uzman bulursam gitmeyi düşünüyorum
Sağol Canım benim amin inşallahÇikar bir yol gosteriyor Allah. Su akıp yolunu buluyor. Sen de bulursun inşallah iyi bir uzman ferah tut içini.
tebrik ederim canım çok güzel çok sevindimGünaydinnn
Kızlar tartildim 81.6 yım
Bugün diyetteki 30. Günüm ve ben toplamda 5 kg verdim
Sizler olmasaydiniz başaramazdim coktan birakmistim
Hedefim nisan sonunda 80 olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?