Sagol canimZO2718 Allah kabul etsin canım.
Ben karatayin kitabini aldim canim okuyorum patatesin gi çok yuksek pirinç ekmek gibi asla yenmicekler arasinda...kizlar tesekkurlertabi kafam karıştı yasak da diyen olmuş kısıtlı diyende olmuş kitapta tarifde var deniyor ama kitapda tarif olduğuna göre arada yenebiliyor sanırım kayın valdemler yapıyor patates boranisi diyorlar adına aynı sununu mantı gibi haşlanmış patatese sıcakken dogranip bol sarımsak lı yoğurt ile karıştırılıyor üzerine bol tereyağ pulbiber dökülüyor patates haslama arada izin var ise bu tarif tam karataya uygun olur
Canim arada yapabiliyoruz malesef ama moral bozmak yok kaldıgımız yerden devam. Keske kacamaksiz yapabilsek sonuca daha cabuk ulasirizBen bugün karadayi bozdumdondurma yedim birde arkadaşın waffleden 2 çatal aldım 20 gün sonra ilk kez dışarı çıktım ve anında bozdum
Sahanesin yaBen başlayalı 15 gün oldu 4 kg verdim.Yola devam!.. Verilecek 14,5 kg var.
Işte evdeyken sıkıntı olmuyor dışarı çıkınca can istiyorCanim arada yapabiliyoruz malesef ama moral bozmak yok kaldıgımız yerden devam. Keske kacamaksiz yapabilsek sonuca daha cabuk ulasiriz
Canım. Biraz bakindim diyete bagirsaklar için diyor iyileştirici acaba nasıl yapacağız ki ayrintisi nasil acabaKeçi sütü ve yoğurdu Canım onları tüketeceğiz
Evet canım kaç Aydır araştırıyorum facebook varsa haşimoto tiroid grubu ve gaps grubu var CanımBir yerden yenilecekleri buldumMiyav_su . Biraz ugrastirici kendimize özel yemek olacak sanki.
Bağırsak geçirgenliği o yüzden vitamin eksikliği oluyormuş CanımCanım. Biraz bakindim diyete bagirsaklar için diyor iyileştirici acaba nasıl yapacağız ki ayrintisi nasil acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?