Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kizlar tesekkurler tabi kafam karıştı yasak da diyen olmuş kısıtlı diyende olmuş kitapta tarifde var deniyor ama kitapda tarif olduğuna göre arada yenebiliyor sanırım kayın valdemler yapıyor patates boranisi diyorlar adına aynı sununu mantı gibi haşlanmış patatese sıcakken dogranip bol sarımsak lı yoğurt ile karıştırılıyor üzerine bol tereyağ pulbiber dökülüyor patates haslama arada izin var ise bu tarif tam karataya uygun olur

Ben karatayin kitabini aldim canim okuyorum patatesin gi çok yuksek pirinç ekmek gibi asla yenmicekler arasinda...
Kilo problemi olmayanlar icindir bence tarif

Ben bugün karadayi bozdum dondurma yedim birde arkadaşın waffleden 2 çatal aldım 20 gün sonra ilk kez dışarı çıktım ve anında bozdum
Canim arada yapabiliyoruz malesef ama moral bozmak yok kaldıgımız yerden devam. Keske kacamaksiz yapabilsek sonuca daha cabuk ulasiriz

Bugun cok yoruldum birde bas agrisi tuttu sabahtan aksama kadar gecmeyince dayanamadim agri kesici ictim

Sabah 9:30 da kkk
Aksam saat 3 gibi bilgur pilavi tavuk ayran
Pilavi biraz fazla kacirdim malesef
Bulgur yiyorum ben arada kilo aldirmiyor ama yavaslattigi doğru. Aksam leslie 3 mil yapicam yarin sabah kilom kaç çıkar acaba

sabah = klasik karatay kahvaltı

öğlen = 1 sütlü neskafe,ceviz,kuru üzüm

Akşam =uzerine tereyağ ve pulbiber gezdirilmis yoğurtlu sarımsaklı patatas

bu hafta sınırlı yiyeceklerin hepsinden yedim bunları aynı haftada yapmam hiç iyi olmadığı gibi hafta içi direk yasak olan şeylerde yemistim oyüzden tartıda hiç umudum yok inslh sabah fazla üzülmem68 kalsam yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…