Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Güzel kapak Allah'dan eltim yok sadece görümcem

Günaydın kızlarHaftasonu tartının sol hanesinde 62 yi görürsem bir kilo önde olduğum için 58-59 a yürümeye karar verdim.
yürü be canım arkandayızhepimizin içindeki 58 hayali dışarı çıktıaaahhhh aaahhh 58 seni mutlaka gorucez bekle bizi

Süper bir hazırlık yapmışsın canım.Gerçi senin elti kilonu görünce laf söylemene bile gerek kalmayacak eminim.

12-8-5 cnm ıkı büyük kız 3 numara erkek. :)

Tunaydın kızlar
Kefırlerıme Bakım yaptım, salyalanma gıtmış gıbıydı fakat işimi sansa bırakmamak ıcın 3 ayrı bardakta mayaladım.:))
Bu gun cok gelemeyebılırım, malum haftasonu gelıyor, temızlık yapacagım.pazar gunu kılomu bıldırırım. Yenı gelenler olmuş, hoş Gelmişler . Mutlu haftasonlarınız olsun :))

Saçmalamış eltın. Cokmu Zayıf. Benımkıler hepsı benden kulolu olduğundan laf edemıyorlar

Bencede demez kılo vermışsın. Hasetinden sıser

12-8-5 cnm ıkı büyük kız 3 numara erkek. :)
Maşallah canım,Allahım tüm yavrularımıza hayırlı uzun ömür versin.Ne tatlıdırlar şimdi boy boy.
Bir tek bende çıta yüksek galiba 50 Allah'ım umarım bir gün görürüm
İnşallah canım inşallah,bu azim ve kararlılıkla göreceğine eminim.

İyi düşünmüşsün canım ayrı ayrı mayalamakla.Kolay gelsin haftalık temizlik.İnşallah hepimizin mutlu haftasonları olur.

Rica ederim ve durmak Yok yola devam canım sağlık durumun nasıl iyi misin

çok iyi hissediyorum, inşallah birşeyim kalmayacak... en önemlisi de stresten uzak durmak... yürüyüşe de bu yüzden asıldım aslında... hem eriyorum hem de kafam inanılmaz rahatlıyor... teşekkür ederim canım ilgin ve zerafetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…