Güzel kapakBenim eltide benden 13cm kısa 63-64 kilo kendini incecik dal sanıyor.En çokda bu hadsizlik sinir ediyor beni.Bu gidişimde bana kilo vermişsin falan demiyecek.Kendi kilosundan şikayet edecek bende ona onun bana dediğini diyeceğim"Şekerim biz seni böyle görmeye alıştık, boşver takma"diyeceğimSeninkide hadsizlik etmiş.
yürü be canım arkandayızGünaydın kızlarHaftasonu tartının sol hanesinde 62 yi görürsem bir kilo önde olduğum için 58-59 a yürümeye karar verdim.
Hayalim 58Aynı boydayız şişman değilsin canım.Bende 24 kilo deyince 100 ün üzerinde sandım.
Süper bir hazırlık yapmışsın canım.Gerçi senin elti kilonu görünce laf söylemene bile gerek kalmayacak eminim.Benim eltide benden 13cm kısa 63-64 kilo kendini incecik dal sanıyor.En çokda bu hadsizlik sinir ediyor beni.Bu gidişimde bana kilo vermişsin falan demiyecek.Kendi kilosundan şikayet edecek bende ona onun bana dediğini diyeceğim"Şekerim biz seni böyle görmeye alıştık, boşver takma"diyeceğimSeninkide hadsizlik etmiş.
Ama ben 58'i hayal bile edemiyorum şu an.Hayalim 58
Gerci burda bircok kisinin hayali 58 snrm
12-8-5 cnm ıkı büyük kız 3 numara erkek. :)Çocukların kaç yaşındalar canım,Maşallah bayılıyorum kalabalık ailelere.
Normalde zeytinyağlı yaparım ama bir ara deneyeceğim kıymalı inşallah severim canım.Dün yapamadım,karnabahar haşladım.
Bir tek bende çıta yüksek galiba 50Hayalim 58
Gerci burda bircok kisinin hayali 58 snrm
Saçmalamış eltın. Cokmu Zayıf. Benımkıler hepsı benden kulolu olduğundan laf edemıyorlarAfiyet olsun canım.Günde 1 kere 2-3 kaşık bulgur yiyebiliyoruz canım kendini hiç üzme.Gerçi bizler hızlı kilo verebilmek için haftada ya da ayda yemeyi tercih ediyoruz.Menünde kesinlikle sıkıntı yok canım,kendine hiç stres yapma.
Afiyet olsun canım,moral bozmak yok,bunları metabolizmamızı şaşırtma olarak bakalım.Ama sık sık yapmama konusunda da birbirimizi uyaralım.Artık 2-3 hafta ekmek,şekerli kaçamak yok.
Gösterelim o dilini tutamayan kaba insanlara kimin şişko olduğunu.
Ah bu eltiler ah.Çocuklar baya büyümüş demiştim bir tatile gititiğimizde alaylı bir tavırla bana dönüp sen de büyümüşsün dedi .Anam dedim ne çocukça bir laf .Ağlasam mı gülsem mi bilemedim.Sizce böyle şaka olur mu?
nsallah görürsün cnm :)Bir tek bende çıta yüksek galiba 50Allah'ım umarım bir gün görürüm
Günaydın 61.9kgişte şimdi keyfim yerine geldi... 61'li kiloları görmek çok güzellll
Bencede demez kılo vermışsın. Hasetinden sıserBenim eltide benden 13cm kısa 63-64 kilo kendini incecik dal sanıyor.En çokda bu hadsizlik sinir ediyor beni.Bu gidişimde bana kilo vermişsin falan demiyecek.Kendi kilosundan şikayet edecek bende ona onun bana dediğini diyeceğim"Şekerim biz seni böyle görmeye alıştık, boşver takma"diyeceğimSeninkide hadsizlik etmiş.
Maşallah canım,Allahım tüm yavrularımıza hayırlı uzun ömür versin.Ne tatlıdırlar şimdi boy boy.12-8-5 cnm ıkı büyük kız 3 numara erkek. :)
İnşallah canım inşallah,bu azim ve kararlılıkla göreceğine eminim.Bir tek bende çıta yüksek galiba 50Allah'ım umarım bir gün görürüm
İyi düşünmüşsün canım ayrı ayrı mayalamakla.Kolay gelsin haftalık temizlik.İnşallah hepimizin mutlu haftasonları olur.Tunaydın kızlar
Kefırlerıme Bakım yaptım, salyalanma gıtmış gıbıydı fakat işimi sansa bırakmamak ıcın 3 ayrı bardakta mayaladım.:))
Bu gun cok gelemeyebılırım, malum haftasonu gelıyor, temızlık yapacagım.pazar gunu kılomu bıldırırım. Yenı gelenler olmuş, hoş Gelmişler . Mutlu haftasonlarınız olsun :))
Yok canım değil.Saçmalamış eltın. Cokmu Zayıf. Benımkıler hepsı benden kulolu olduğundan laf edemıyorlar
Hadi inşallah görürsün, bu mutluluk muhteşem çıktım yine 2 saat yürüdüm...HarıkaSın cnm. Bu hafta bende 61,9 gorurmuyum acaba :))
Çok sevindim canım,Allahım hepimizin keyfini arttırsın inşallah.Sana da Maşallah.
teşekkür ederim tatlı minnakımyürümek çok güzel hızlandırıyor
Rica ederim ve durmak Yok yola devam canım sağlık durumun nasıl iyi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?