• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Valla bravo tam bi kitap canavarsın :nazar:
Bende almayı seviyorum ama okumaya çok fırsat bulamıyorum.kütüphanede öyle bekliyolar beni :KK43:
Ben alıyorum okuyorum şükür 1 kitabı buraya kadınlar kulübüne fazla takılmazsam :KK53:3 günde bitiriyorum :kahve: sende günde 30 dk ayırmaya çalış :KK56:Canım

Merhaba bugün 70.6 idim yine
Sabah 1/8 simit sütlü kahve
Ogle yoğurt ve pazi sarması
Akşam koca bir tabak kuru fasulye görüldüğü gibi iştah geri geldi! Allaha şükür 2 ay sonra regl olduğum içinde bugün canım tatlı istedi ve şimdi 1 muz yedim. İşte benim rapor böyle. Hasta olunca da gider inş. Odemler falan
Afiyet olsun canım regli olmuşsun ya bu hafta emin ol 69 rakamını görürsün

Kesin devlet hastanesi doktorudur buraya yazıyorum @Elaliss öyle mi
Ya öyle genellemeyelim de cunkundevlette çok çok iyi doktorlarla da karşılaştım. Ozeldekinden çok daha ilgili olanlar vardı. Işte işini kötü yapan insan oldu mu kuruma da zarar veriyor

Ya öyle genellemeyelim de cunkundevlette çok çok iyi doktorlarla da karşılaştım. Ozeldekinden çok daha ilgili olanlar vardı. Işte işini kötü yapan insan oldu mu kuruma da zarar veriyor
Orası da var haklısın ama ben hep devlet hastanesinde karşılaştım malesef

Selam arkadaşlar,
İşbaşı yaptım tam anlamıyla o yüzden çok çene çalamıyorum :ukala:

Sabah erkenden kkk yaptım.:nazar:
Akşam yemeği beklerken biraz fıstık atıştırdım zira acıkmıştım, kıtlığa girmemek daha iyidir. :KK17:
Hemen arkasından da yoğurt, tavuk ve turşu ile yemeğimi erken yedim. :işsiz:
Sanırım bugün cıss olmadı ama spor da yapamadım. o_O
Yarına daha organize olacağım inşallah.. :spor:

Sizler nasılsınız bakalım, herkesin keyfi yerinde gibi okudum.. :KK200::eğlence::KK53:

Cnm nasıl yaptın merak ettım:KK48:
Soğanlı kıymalı az sulu sote gibi yaptım canım.Ama ben kabağı sevmem sadece bol taze soğanlı dereotlu mücver ini severim.Birde belki kıymalı dolmasını.Kabağa karşıyım yani bünyeme ters :)

Sizinkilerinde hakkında hayırlısı olsun canım
sağol canım benim esinle sanada geçmiş olsun inslh herşey düzelir hayırlısı olur kendi isini yapmak hem cok guzel hemde çok zor canım Allah yardım etsin size bakalım nasip olursa bende yakında kendi ofisimi açmak istiyorum

Daha var 35 tane daha sipariş verilmesi gereken kitap var :KK70::KK70::KK70:onlarda önümüzdeki ay bu ay sadece bunlara para ayıra bildim :KK72::KK72:
supersın cnm. Ne guzel zaman bulupta okuyabılmek. Edkıden cok severim kıtap Okumayı artık cok az zaman buluyorum. Büyük kızım cok okuyor şimdi. Kucugunede alıştırmaya çalışıyoruz.
Kızım daha 2. Sınıfa gıderken ÖĞRETMEN demiş her gun uyumadan önce 10 dk okuyun. Benımkı kalkmış ama annem ızın vermıyor dıye. Toplantıya gıttım kadın dıyo nıye ıcın vermıyonuz kıtap okumasına . Ben şok oldum. Işin aslı uyumadan önce kıtabı alıyor 1 saat sonra gıdıyorumkı daha okuyor. Artık bırak uyu dedıgım için ızın vermıyor olmuşum:KK70:

Süper yaa :KK70:
Bizim pazarda da 5 liraya şortlar.penye,renk renk efil efil :KK76:
Dışarıda giyilecek gibi değil ama evde 10 numara iş görür.
Penyeler içerısı için cok rahat oluyor cnm. Bır kot bırde kalın kumaş aldım dışarısı için.:KK37:

Merhaba bugün 70.6 idim yine
Sabah 1/8 simit sütlü kahve
Ogle yoğurt ve pazi sarması
Akşam koca bir tabak kuru fasulye görüldüğü gibi iştah geri geldi! Allaha şükür 2 ay sonra regl olduğum içinde bugün canım tatlı istedi ve şimdi 1 muz yedim. İşte benim rapor böyle. Hasta olunca da gider inş. Odemler falan
Afıyet olsun cnm. Ödem kalmaz, tartıda ıyı bır sonuç cıkacaktır:KK200:

Menüm :kahvaltı klasik Karatay akşam dünden kalma ıspanak ve zeytinyağlı bakla ,yoğurt
Afıyet olsun cnm. Spora aramı verdın

Selam arkadaşlar,
İşbaşı yaptım tam anlamıyla o yüzden çok çene çalamıyorum :ukala:

Sabah erkenden kkk yaptım.:nazar:
Akşam yemeği beklerken biraz fıstık atıştırdım zira acıkmıştım, kıtlığa girmemek daha iyidir. :KK17:
Hemen arkasından da yoğurt, tavuk ve turşu ile yemeğimi erken yedim. :işsiz:
Sanırım bugün cıss olmadı ama spor da yapamadım. o_O
Yarına daha organize olacağım inşallah.. :spor:

Sizler nasılsınız bakalım, herkesin keyfi yerinde gibi okudum.. :KK200::eğlence::KK53:
Selam cnm. Afıyet olsun, ılk iş gunu spor gıbıdır:KK48:

blonde ambition blonde ambition canım üzüldüm mahkemeye ama hakkınızda hayırlısı olsun.arada benimkilerin de inadı tutuyo boşanıcaz diye ağlıyorum :KK43:
sağol canım bizimkilerde 6 aydır böyle babam ayrı evde duruyor ve avukat tutmuştu mahkeme bugün gerçekleşti ama bir sonuca bağlanmadı temmuza ertelendi annem zaten ayrılmak istemiyor baya karışık yani benim psikoloji de alt üst oldu artık onlardan kendi islerime adepte olamadım

Soğanlı kıymalı az sulu sote gibi yaptım canım.Ama ben kabağı sevmem sadece bol taze soğanlı dereotlu mücver ini severim.Birde belki kıymalı dolmasını.Kabağa karşıyım yani bünyeme ters :)
bızdede bır ben severım. Kuru kabak Dolması favorımdır:KK48:

Sabah
İki haşlanmış yumurta
Peynir zeytin salatalık sütlü kahve
Akşam
Kırmızı mercimekten bol yeşillikli kısır
Bir kuru patlıcan dolması
4 yaprak sarması
3 mürdüm eriği
Sütlü kahve
Afıyet olsun cnm.tam benlık seyler yemişsin:-)

Şunu anladım ki hadi ben karataya başlıyorum deyince olmuyormuş.
Önce kitabı alıp okumak şart.hatta netten hocanın ağzından dinlemek daha iyi.
Sonra vücudumuzda bilmediğimiz neler oluyor? Ben bu vitamin değerlerini sizden duymasam hayatta gidip baktırmazdım.karbonhidratı şekeri keseyim diyorum elim ayağım titriyor.yürüyüş spor yapayım diyorum mecalim yok.üstümde bi bıkkınlık bi yorgunluk :KK43: 1-2 kilo veriyorum dişimi sıkıp ama nefsime uyuyorum hoop geri geliyo kilolar.
Meğer hepsinin bi nedeni varmış.
Önce vücudumu doyurmam lazım.ruhen ve bedenen sağlıklı olayım ki diyete konsantre olabileyim.hiiçç acelem yok kızlar.sizi gördükçe imreniyorum ve umutlanıyorum.hissediyorum ki doğru yoldayım.varsın 1-2 haftam çöpe gitsin.yeter ki layıkıyla yapabileyim.
bende öyleyim canım illa şu ay olucak diye bir derdim yok önemli olan en sağlıklı şekilde mutlu olacağımız kiloya ulaşmak canım hangi ay olursa olsun arada boşa geçen hiç bir hafta yok bunada inan çünkü kilo vermedigimiz haftalarda da sağlıkli beslenmis eksik vitaminlerimizi almış vucudumuzu bu sisteme alistirmayla ugrasmis oluyoruz tarti sabit olmus olsa o hafta kendimiz için çok iyi şeyler yapmış oluyoruz elinde sonundada kilolar gidecek

sağol canım bizimkilerde 6 aydır böyle babam ayrı evde duruyor ve avukat tutmuştu mahkeme bugün gerçekleşti ama bir sonuca bağlanmadı temmuza ertelendi annem zaten ayrılmak istemiyor baya karışık yani benim psikoloji de alt üst oldu artık onlardan kendi islerime adepte olamadım
Büyükler bizden daha sorunlu valla.çocuk gibiler dimi :(

Back