Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Tatil dönüşü iş insanı kötü yapıyor değil mi Canım afiyet olsun menün güzel

Sabah
İki haşlanmış yumurta
Peynir zeytin salatalık sütlü kahve
Akşam
Kırmızı mercimekten bol yeşillikli kısır
Bir kuru patlıcan dolması
4 yaprak sarması
3 mürdüm eriği
Sütlü kahve
Bayılırım kuru patlıcan dolmasına içine ne koydun bulgur mu yeşil mercimek mi

Kız benide alın aranıza.benim asıl varış noktam da 58
Bensiz gitmeyin oyarımmm
gel canım beraber gideriz zaten kilomuz senle çok yakın aynı gibiyiz canım beraber 58 e gidelimama bak arkadaşım bu iş böyle olmuyor biz çok yavaş gidiyoruzyarın şu koca popolarimizi kaldırıp hemen spora başlıyoruz seninle

Demek ki kızına geçmiş okuma aşkı Canım bugün burada acayip fırtına var ve şuan çok kötü yağmur yağıyor o yüzden gitmedim

Sağol Canım hayırlısı sana tavsiyem bu yıl açmaman piyasalar dalgalı Canım

Kızlar bugün cok yogun karmakarisik birgün gecirdim
Sabah kahvalti yapmadim acele ciktim evden süt içip
Sonra bütün gün müsteri ziyaretindeydim disarda
Sabah 10.30 da kahvalti yaptim cok üzgunum herseyden yedim ekmek falan gözüm dönmüstü sanki
Öglen domates corbasi yedim
Aksam yogurt kabak yemegi sütlü kahve
Canim sıkkın
Bi de bugün bi arkadasla şakalaşiyoduk kiz cok zayif bana şisko sende dedi.biliyorum şaka yapti ama cok zoruma gitti
Ona kızmadim asil kendime kizdim
Kendini bu hale neden getirdin kendinle nedfn alay edilmesine sebep oldun diye kendi kendime kizip duruyorum
Diyeti de bozdum sabah moralim cok bozuk

Sağol Canım hayırlısı sana tavsiyem bu yıl açmaman piyasalar dalgalı Canım
piyasalar kötü canım biliyorum ama bizim sektör özellikle büyük şehirlerde çok fazla etkilenmiyor canım hatta suan tam sektörün canlandığı mevsim artık bu aydan sonra satış sezonu tamamen açılıyor canım bu arada ben gayrimenkul ve yatırım danismaniyim canım gayrimenkul ve emlak ofisi açmayı planlıyorum yani

üzülme tatlım bende senin gibi bugün stres magduruyum hatta sen tek ekmekle atlatmissin ama ben öğlen luppo akşam menümü utancdan yazmadım bile ama aksamda makarna yedim canım tek avuntum akşam yemeğini hiç olmassa 5de yemiş olmak ve yer yemez hemen 30dk kondisyon bisikleti yapmak oldu suan itiraf ediyorum pişmanım ama olan olduyarın sabah kendimizi toplayalım tam gaz devam onlara kimin şişko olduğunu gostericez

Insallah cnm

Şuanki kilomu patavatsız eltime borçluyum canım.. Böyle yıkıcı eleştiriler seni diyetini bozmaya değil zayıflayıp o lafı ona yedirmek için dahada çabalamaya sevk etsin.Mayıs başında eşimin memleketinde bir şenlik var oraya gideceğiz.Eltimin beni gördüğünde gözlerinin yuvalarından pörtlediğinin fotoğrafını çekip o anı ölümsüzleştirmek istiyorum :) Hiç takma burda kal, diyetine aksatmadan devam et incecik olacaksın inşallah

Seni çok ama çok iyi anlıyorum canım bak ne güzel aç kalmadan veriyoruz sporda yaparsan hemencecik vermeye başlarsın arkadaşında patavatsızca konuşmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…