Bende geleyim olur mu fena olmaz benim içinZaten karatayı da başaramazsam dooğğru survıvora
Doğru valla devletKesin devlet hastanesi doktorudur buraya yazıyorum @Elaliss öyle mi
Artık sıkmıyorum cnm. Nısan sonu olmaz Mayıs sonu olur, sonunda olacak ama o 58 İ göreceğim . Bak yıne gaza geldimVerirsin canım merak etme vücûd bir yere kadar direniyor sonra pes diyor ve tıkır tıkır kilolar gidiyor
Karatayın 5 kitabı var sanırım Ahmet hocanında 2 tane ama ikiside aynı biri ayrıntılı diğeri kısa bana kalırsa diğer ayrıntılı olan kalın olan kitabını alKaratayın 2 kitabı var ama baştan sona okumadım.
Ahmet aydın tek kitabı mı var miyavım
Negzel olurBende geleyim olur mu fena olmaz benim için
Kesinlikle katılıyorum göreceksin gaz değil bu azim ve istikrarlı olmak CanımArtık sıkmıyorum cnm. Nısan sonu olmaz Mayıs sonu olur, sonunda olacak ama o 58 İ göreceğim . Bak yıne gaza geldim
Yarın vitaminlerle beraber alıyorum canım.aslında daha bugün kitapçıdaydım yaaKaratayın 5 kitabı var sanırım Ahmet hocanında 2 tane ama ikiside aynı biri ayrıntılı diğeri kısa bana kalırsa diğer ayrıntılı olan kalın olan kitabını al
Yılların tecrübesi diyelimDoğru valla devlet
Tesekkur ederım cnmVay vay yürüyüşlerde yapılmış menüde güzel afiyet olsun canım
Niye almadın bugün Benim de ganimetler geldi biri eksik sinir oldumYarın vitaminlerle beraber alıyorum canım.aslında daha bugün kitapçıdaydım yaa
Oda güzel Allah'dan yürüyüşe çıktın ya alışveriş diye çıksaydın ne olucaktıTesekkur ederım cnm
Havayı sıcak buldum kendımı bı attım dışarı en son ıkı Şort almış gelıyordum
Bak bu da kulağıma bir küpe oldYılların tecrübesi diyelimben özel ve Prof dan yana tercihimi kullanıyorum
Yarın vitaminlerle beraber alıyorum canım.aslında daha bugün kitapçıdaydım yaa
Hiç aklıma gelmedi canım ya başka bi kitap için gitmiştim.off çok sinir oluyorum eksik teslimata.o an için şartlıyosun kendini sonra bi bakıyosun boşNiye almadın bugün Benim de ganimetler geldi biri eksik sinir oldumen önemlisi unutulmuş
Off tam ganimet
Evet ilk kez idefix aldım eksik geldi sinir oldumHiç aklıma gelmedi canım ya başka bi kitap için gitmiştim.off çok sinir oluyorum eksik teslimata.o an için şartlıyosun kendini sonra bi bakıyosun boş
Daha var 35 tane daha sipariş verilmesi gereken kitap varOff tam ganimet
Süper yaaTesekkur ederım cnm
Havayı sıcak buldum kendımı bı attım dışarı en son ıkı Şort almış gelıyordum
Valla bravo tam bi kitap canavarsınDaha var 35 tane daha sipariş verilmesi gereken kitap varonlarda önümüzdeki ay bu ay sadece bunlara para ayıra bildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?