• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın arkadaşlar benim kilo sorunum yok ama arada sizi okuyorum, aranızdaki arkadaşlık çok hoş gerçekten ve misafirperversinizde :KK5: vitaminlerden konuşmuşsunuz, ben de bir deneyimimi yazmak istedim, bi kaç ay b12 kullanmıştım yüzümde sivilceler çıkmaya başladı, bi süre kafa yorduktan sonra b12 den oldu galiba deyip bıraktım, sivilce kesildi, sonra denemek için tekrar başladım yine sivilce...:KK53::KK53: ama bunu hiç bi doktor yazmamış kendi tecrubem yani. ben de içinde çok az b12 olan başka bi b vitamini karışımına geçtim, sivilce yapmadı
bi de c vitamini ve b12 nin beraber alınmaması gerekiyormuş çünkü c vitamini b12 yi öldürüyormuş, bu kitaplardan okuduğum bilgidir

günaydın arkadaşlar benim kilo sorunum yok ama arada sizi okuyorum, aranızdaki arkadaşlık çok hoş gerçekten ve misafirperversinizde :KK5: vitaminlerden konuşmuşsunuz, ben de bir deneyimimi yazmak istedim, bi kaç ay b12 kullanmıştım yüzümde sivilceler çıkmaya başladı, bi süre kafa yorduktan sonra b12 den oldu galiba deyip bıraktım, sivilce kesildi, sonra denemek için tekrar başladım yine sivilce...:KK53::KK53: ama bunu hiç bi doktor yazmamış kendi tecrubem yani. ben de içinde çok az b12 olan başka bi b vitamini karışımına geçtim, sivilce yapmadı
bi de c vitamini ve b12 nin beraber alınmaması gerekiyormuş çünkü c vitamini b12 yi öldürüyormuş, bu kitaplardan okuduğum bilgidir
Günaydın canım hoşgeldin nasılsın ay çok mutlu oldum bizleri okumana dediğin gibi bende sivilce oluyor ama mecbur kullanıyorum hangi b12 kullandın peki senden küçücük bir rica Canım okuduğun bütün kitapların ya ismini ya resmini bana özelden atar mısın birde instgramın var mı senin gibi çok bilgili bir bayan var tavsiye ederim takip et pinoeatshealty

Kızlar haftasonu mısafırım vardı. En son gördüğümde 72 kg cıvarıydım. Nasıl Zayıflamışsın dedı ay ben nerdeyse uçacaktım :halay:
Dıyete ılk başladığımda 71,8 kg gelmiştim .3 haftada 69 oldum ve karataya başladım. Toplamda 8,7 kg vermişim bunun 6 kgsunu karatayla verdım. Cok hızlı veremiyorum ama ac kalmadan sağlıklı verıyorum .
Bunu nıye yazdım bılmıyorum, içimden geldi. Canım sıkılıyor galıba:KK70:
Çok iyi canım ya,süper valla .Bana annem dışında daha zayıflamışsın diyen çıkmadı.:KK70:Yaz yaz hem de her şeyi ben seviyorum senin yazdığın şeyleri okumayı.:nazar:

Sırada eltım var. Ne zaman sorsam kılo vermişmiyim dıye lafı degıstırıyor:KK70:
Bdv ye konu acacam artık:KK70:

Sağol cnm benim. Bu gazla 60 I görürüm heralde:-)

Sız olmasanız ben Çoktan bırakmıştımda, korkudan bozamıyorum:KK60:
Bir ara iş arkadaşm bana demiştiki sen farkında mısın gittikçe kilo alıyorsun şişiyorsun,ama kilo vermeye başladıktan sonra hiç ağzını açmadı bu şahıs toplamda 17 kilo vermiştim o zaman farkedilmeyewcek gibi değildi.:KK70::KK70::KK70:

merhaba kızlar beni de alın aranıza...18 şubattan beri sizi takip ediyorum ancak üye olabildim.
Hoşgeldin canım nerdeyse aynı zamanlarda diyete başlamışız.Hayırlı olsun diyetin.:KK200::nazar:

73,4 ile başladım.dün 66,8 i gördüm tartıda. aynı zamanda kan tahlili yaptırdım dün bugün sonuçları aldım kolestrol 236 çıktı ve dr çok yüksek olduğunu söyledi. bunun haricinde d vit:12,8 b12:361 demir:82 çıktı yorumlarsanız sevinirim
toplamda 7 kilo vermişsin süper bir rakam bu,tebrik ederim canım.:KK200::nazar:

hedefim 60 kilo olmak.sabah klasik karatay kahvaltısı.öğleyin zeytinyağlı taze fasülye salata ayran akşam 30 dk koşu bandında yürüyüş 2,5 litre su
İnşallah istediğin kiloya düşersin az kalmış zaten.Afiyet olsun,Fasülyeye bayılıyorum ben:KK200::nazar:

kahvaltı saat 8 de öğle yemeği 16:00 da spor 21:00 da
Günde 2 öğün yapıyorsun,8 saat dayanabiliyor musun canım.Sabah karatayın verdiği tüm şeylerden yiyor musun?:KK200::nazar:

5 günde 5 kilo diye bir topik buldum.150 sayfa falan beş günlerinin geçmesini izledim gözlerim şaşı oldu :KK53::KK48:Sonuç 1,5 kilo vermişler.Gözlerimi boşuna yordum:işsiz:İyi geceler kızlar:KK200:
:KK70::KK70:
Herkese iyi geceler:KK200:

Sporsuz bir gün gecirdim leslie yapicaktim belim agriyo yapamadim bugun..
Aksam tarhana corbasi ispanak yogurt yedim. @can kale hosgeldin canim cok guzel kilo vermissin sonuca da birsey kalmamis zaten şu 60 ı bir gorsek:işsiz:
@pegasus07 beni görenlerde özellikle yüzden vermissin 5 yaş fark var diyor:KK45:çok mutlu oluyorum
Ama itiraf edeyim çok sıkıldım biran önce bitsin bizde korumak icin yazalim burada
Afiyet olsun canım,korumaya geçince kaybolmayın sakın.İnşallah ben burada olacağım.Siz korumaya geçtiğinizda ben de inşallah 80 e düşmüş olurum.:KK200::nazar:Biraz abarttım sanırım.Hadi 87 88 olsun.:KK70:

Günaydın canım hoşgeldin nasılsın ay çok mutlu oldum bizleri okumana dediğin gibi bende sivilce oluyor ama mecbur kullanıyorum hangi b12 kullandın peki senden küçücük bir rica Canım okuduğun bütün kitapların ya ismini ya resmini bana özelden atar mısın birde instgramın var mı senin gibi çok bilgili bir bayan var tavsiye ederim takip et pinoeatshealty

teşekkür ederim canım:KK19::KK19: dediğin hesaba bakıcam
burdan yazayım belki ilgilenen başka arkadaşlarda olur
karatayın kitapları, zaten bunlar sizde de vardır
daniel amen nin tüm kitapları, bu yazar beyin sağlığı ilgili yazıyor
metin özatanın vitamin ve mineral rehberi
ahmet rasimküçük ustanın hasta etmeyin adamı ve adamın biri doktora gitmiş gidiş o gidiş kitabı, yani bu yazardan çok haz etmesem de kitaplarını merak edip okudum
mutluluk kürleri ümit aktaş
dukan
tek şişman beyniniz, tabii bu sağlıklı beslenmeden ziyade zayıflama bilinciyle alakalı bi kitap
yavuz yörükoğlu nun 45 den sonra ve 30 günde 10 yıl kitabı, bu yazarı çok sevdim kitapları esprili ve kolayca okunuyor

canım aklıma geliverenler bunlar, malesef kitaplığım yok, o yüzden karşımda göremiyorum hemencik, dolaplar çekmeceler kitap dolu, bu gün yarın taşıncam derken kitaplık işi kaldı, taşındığımda yok:KK53::KK53: Aklıma gelenler olursa yine yazarım canım:KK19::KK19:

:KK70::KK70:

Afiyet olsun canım,korumaya geçince kaybolmayın sakın.İnşallah ben burada olacağım.Siz korumaya geçtiğinizda ben de inşallah 80 e düşmüş olurum.:KK200::nazar:Biraz abarttım sanırım.Hadi 87 88 olsun.:KK70:
Bu işler belli olmaz sen spor da yapsan aramızda en hızlı kiloyu sen verirsin canım

Güzel olmuş aslında çoğu çocuk salça sevmiyor artık bizler salçayı seviyoruz oda salçalı ekmek bizim zamanımızda kaldı :KK48:
Evet canım eskide kaldı.Salça kaynatılırken kömüre patlıcan soğan atıp yapılan salatalar da.Ne severdim.:KK200::nazar:

Sorma kısır ,dolma içli köfte mercimek köftesi olsun birde salçalı ekmek allahım :eek:
OHHHH,dolma içli köfte mercimek köftesi bol sumaklı soğan salatasıyla olsa hayır demem kesinlikle yerim sorun yok.Yasaklı şeyler dışında öğünümde gelmişse önüme götürürüm .:KK200::nazar:

Bende kaçıyorum kızlar kahvaltımı yapmam lazım sonrada sosyete pazarına gideceğim :KK53::KK53::KK53:
Afiyet olsun canım şimdiden.Sosyete pazarı alışveriş için mi,sergi mi açacaksın?:KK200::nazar:

ahmet rasimküçük ustanın hasta etmeyin adamı ve adamın biri doktora gitmiş gidiş o gidiş kitabı, yani bu yazardan çok haz etmesem de kitaplarını merak edip okudum
dukan
tek şişman beyniniz, tabii bu sağlıklı beslenmeden ziyade zayıflama bilinciyle alakalı bi kitap
yavuz yörükoğlu nun 45 den sonra ve 30 günde 10 yıl kitabı, bu yazarı çok sevdim kitapları esprili ve kolayca okunuyor

canım aklıma geliverenler bunlar, malesef kitaplığım yok, o yüzden karşımda göremiyorum hemencik, dolaplar çekmeceler kitap dolu, bu gün yarın taşıncam derken kitaplık işi kaldı, taşındığımda yok:KK53::KK53: Aklıma gelenler olursa yine yazarım canım:KK19::KK19:
Çok sağol canım sadece daniel amen kitaplarını okumadım diğer söylediğin tüm kitapları okudum çok teşekkür ederim :KK19::KK60::KK60:

Evet canım eskide kaldı.Salça kaynatılırken kömüre patlıcan soğan atıp yapılan salatalar da.Ne severdim.:KK200::nazar:

OHHHH,dolma içli köfte mercimek köftesi bol sumaklı soğan salatasıyla olsa hayır demem kesinlikle yerim sorun yok.Yasaklı şeyler dışında öğünümde gelmişse önüme götürürüm .:KK200::nazar:

Afiyet olsun canım şimdiden.Sosyete pazarı alışveriş için mi,sergi mi açacaksın?:KK200::nazar:
Değil mi ben çok severim közlenmiş sebzeleri seninle damak zevkimiz aynı :KK70:Yok sergi değil gezicem Canım yerli müşteri ile anlaşamıyorum ben malesef :KK70:yabancıları daha çok seviyorum :KK68:

Çok sağol canım sadece daniel amen kitaplarını okumadım diğer söylediğin tüm kitapları okudum çok teşekkür ederim :KK19::KK60::KK60:

ya o yazarda çok eğlenceli, yazdıkları gerçekten bilgilendirici, beyninizi değiştirin hayatınız değişsin ve aşık beyin kitaplarını okusan yeterli, 15 günde dahi beyin i okumasan da olur ilk yazdığım kitabı en güncel ve bilgiler benzer
biliyosun yazarlar kitaplarında bayağı tekrara düşüyor ama insan yine de merak edip alıyor

Akşam yemeğim;
1 tabak mercimek çorbası(artık çorbalarım gittikçe kötü oluyor,beğenmediler ben de beğenmedim.)
Yoğurtlu ıspanak.
8.30 dan sonra sütlü türk kahvesi 1 su bardağı.:nazar::KK200:
Kahveyi ictin uyuyabildin mi bari. Ben olsam sabahlamistim.

ya o yazarda çok eğlenceli, yazdıkları gerçekten bilgilendirici, beyninizi değiştirin hayatınız değişsin ve aşık beyin kitaplarını okusan yeterli, 15 günde dahi beyin i okumasan da olur ilk yazdığım kitabı en güncel ve bilgiler benzer
biliyosun yazarlar kitaplarında bayağı tekrara düşüyor ama insan yine de merak edip alıyor
Şimdi baktım ve dediğin kitapları ekledim evet söylediğin gibi yazarlar hep tekrara düşüyor özellikle Prof.dr.metin özata hemen hemen bütün kitaplarını okudum şeker hastalığı ve siz , düşük glisemik indeksi kitabı birebir aynı birde şu kitabı sipariş edeceğim sağlıklı yaşam için kendini sev Louise hay

Afiyet olsun canım yol arkadaşım,çok iyi gidiyorsun.Maşallah hepimize.:KK200::nazar:

Afiyet olsun canım,varya birileri yasaklı birşeyler ya da leptin saatinda yerken kararlı olup yemeyince zafer kazanmış komutan gibi oluyor insan mükemmel bir duygu.:KK200::nazar:

:KK19: :KK200::KK200: Allah hepimize kolaylik versin canim. Bol leptinler:KK24:

bu arada Miyav_su Miyav_su beneksol mu ne kullanıyordum şimdi b komplex solgar kullanıyorum, sanırım bunlar besin desteği olduğundan isim yazmakta sakınca yoktur, ilaç ismi yazmak yasakta
Tamam Canım çok sağol evet bunlar takviye ilaçlar sorun olmaz diye biliyorum bende solgar selenyum kullanıyorum tiroidler için güzel ürün

Güzel olmuş aslında çoğu çocuk salça sevmiyor artık bizler salçayı seviyoruz oda salçalı ekmek bizim zamanımızda kaldı :KK48:
Aslında şimdikiler için ketçap diye bir şey üretildi ya onu çok seven var.ama ben onu da salcadan yapıyorum. Ev salcasindan asla hazir gıda yok.

Tamam Canım çok sağol evet bunlar takviye ilaçlar sorun olmaz diye biliyorum bende solgar selenyum kullanıyorum tiroidler için güzel ürün
Himm nasıl etki ediyor acaba bana da yarar miki.bir de hindistan cevizi suyu diyorlar ya da yağı. Sen kullanıyorsun sanırım. Nasıl acaba oda iyi geliyor mu? Troid için bir de iyot var diyorlar lar takviye onun hakkında ne düşünüyorsun???

dukan

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.Aklımda tutamayacağım için mesajınızı hemen kopyaladım.İnşallah kitap okumaya fırsatım olursa değerlendireceğim.:KK200::nazar:
Bu işler belli olmaz sen spor da yapsan aramızda en hızlı kiloyu sen verirsin canım
dOĞRU DİYORSUN CANIM,üstelik de emzirirken.Ama galiba tahlil gerekecek bana da .Çok kötü gitmediğimi düşünüyorum diyette eski yediklerimle kıyasladıkça.Bakalım ne zaman giderim.:KK200::nazar:
Değil mi ben çok severim közlenmiş sebzeleri seninle damak zevkimiz aynı :KK70:Yok sergi değil gezicem Canım yerli müşteri ile anlaşamıyorum ben malesef :KK70:yabancıları daha çok seviyorum :KK68:
OOOO şöyle bulgurlu partiler yapsak.Yesaek yesek değil mi.:KK200::KK19:

Back