• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

https://www.google.com.tr/url?sa=t&...ggZMAA&usg=AFQjCNFmcwd0tdUTiQs5IC2CjOBmEnhc7Q Miyav_su Miyav_su buldum canım ya o sayfa buymuş karistirmisim o sayfayida okumustum ama bahsettigim bilgiler tam bu sayfada prof.dr.semih canım bu bağlantıyı tikla
Sanki rahmetli Prof.ahmet aydınında böyle bir yazısı vardı Allah Allah neyse bende senin dediğin gibi yaparım zaten belli saatlerde iş yerinde bahçede güneşlenmeye başladım umarım 100 değerini görürüm 28 den 50 çıktı şükür

Sanki rahmetli Prof.ahmet aydınında böyle bir yazısı vardı Allah Allah neyse bende senin dediğin gibi yaparım zaten belli saatlerde iş yerinde bahçede güneşlenmeye başladım umarım 100 değerini görürüm 28 den 50 çıktı şükür
Ahmet Aydının da var canım onuda okuduğum için karastirdim bende ama bu prof un yazısı çok daha detaylı daha aydınlatıcı tam gerekli tüm bilgiler var canım

Herkese iyi geceler:KK200:

Sporsuz bir gün gecirdim leslie yapicaktim belim agriyo yapamadim bugun..
Aksam tarhana corbasi ispanak yogurt yedim. C can kale hosgeldin canim cok guzel kilo vermissin sonuca da birsey kalmamis zaten şu 60 ı bir gorsek:işsiz:
pegasus07 pegasus07 beni görenlerde özellikle yüzden vermissin 5 yaş fark var diyor:KK45:çok mutlu oluyorum
Ama itiraf edeyim çok sıkıldım biran önce bitsin bizde korumak icin yazalim burada

Aksam tarhana corbasi ispanak yogurt yedim. C can kale hosgeldin canim cok guzel kilo vermissin sonuca da birsey kalmamis zaten şu 60 ı bir gorsek:işsiz:
pegasus07 pegasus07 beni görenlerde özellikle yüzden vermissin 5 yaş fark var diyor:KK45:çok mutlu oluyorum
Ama itiraf edeyim çok sıkıldım biran önce bitsin bizde korumak icin yazalim burada
Kesinlikle katılıyorum artık verelim koruma için yazalım iyi geceler canım

5 günde 5 kilo diye bir topik buldum.150 sayfa falan beş günlerinin geçmesini izledim gözlerim şaşı oldu :KK53::KK48:Sonuç 1,5 kilo vermişler.Gözlerimi boşuna yordum:işsiz:İyi geceler kızlar:KK200:
:KK70:
Iyı geceler cnm

Cnm sende cok ıyı verıyorsun. Bende sıkılıyorum cnm bazen, mutlaka gececegız o korumaya Kurtuluşu yok:KK4:
Iyı geceler cnm

İyi geceler kızlar :KK200::KK200::KK200:
Iyı geceler cnm:KK36:

5 günde 5 kilo diye bir topik buldum.150 sayfa falan beş günlerinin geçmesini izledim gözlerim şaşı oldu :KK53::KK48:Sonuç 1,5 kilo vermişler.Gözlerimi boşuna yordum:işsiz:İyi geceler kızlar:KK200:
Ya obmumkun değil gibi geliyor veren de ne halae gelir ki

Back