Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydin kizlar
Bu sabah cnm birsey yemek istemefi.sadece tarcinli süt içtim.
Bakalkm bugün nasil gececek
Günaydın canım.Senin porsiyonlar küçülmüştü zaten.Ben de merak ediyorum bakalım süt ile ne kadar idare edeceksin.Bu beynimizdeki acıkırız sinyali olmasa daha hızlı gidecek belki kilolar.

Acele etmek Yok canım yavaş yavaş sağlıklı verelim tekrardan almayalım
Evet acele etmek yok canım.İnşallah sağlıklı şekilde kiloları veririz ve tekrar almayız.Ben zaten şu 5-6 yıldır ver al ver al vücut bir garip oldu.Şoklara girdi.
Amin inşallah canım

Afiyet olsun canım yürüyüş de güzel olmuş
Evet canım,öğle arası işyerinde kalmam benim için iyi oldu ,yoksa yürüyeceğim yoktu benim.

Telaş yapma canım.Doktor ne diyecek önce ona bir bak,ondan sonra karatay tavsiyeleri ile adım adım düzene koyarsın inşallah.Ben de düşünüyorum tahlillerimi yenilemeyi.Hiç demir bağlamaya baktırmadım,sadeve hemoglobin değerine bakılıyor.

Bugün çok yorucu geçti, kahvaltımı yine öğlen azcık bulgur pilavı, kuru fasülye ve yoğurt ile yaptım.
Akşama misafirlikteyiz artık bakacağız duruma.
Bolca yürüyüş yaptım..
Afiyet olsun canım.İnşallah hep bol yürüyüşlü günlerimiz olsun.

Akşam yemegim.
Bir tabak tavuk yemegi.
Bir kase yogurt
Biraz yeşillik

Üzerine çay
Afiyet olsun canım yol arkadaşım,çok iyi gidiyorsun.Maşallah hepimize.

Sabah 10.00
Kkk
Kaymak

Saat 17. 30
1 kepçe tarhana
1 porsiyon et sote
Salata yoğurt

Okulda mercimek köftesi vardı coknisrar ettiler ama yemedim :))
Afiyet olsun canım,varya birileri yasaklı birşeyler ya da leptin saatinda yerken kararlı olup yemeyince zafer kazanmış komutan gibi oluyor insan mükemmel bir duygu.

Afiyet olsun canım,kuru üzümü sabah kahvaltıda yesen daha iyi olabilir belki.
Bu arada ben halen bulgursuz mercimek köftesi yapmadım,çok merak ediyorum nasıl olacak.

Benimde bugün reglim geldi kızlar gözüm mutfak da menümde karışık akşam yemeğinden sonra yazarım
Hızlı kilo düşüşü olacak desene bu hafta sonuna.

Tabi kızlar, bu değerleri yükseltirken en önemlilerinden birisi omega 3.. Günlük takviye alımı gerekiyor..
Ben omega 3 takviyesine biraz soğuk bakıyorum kızlar.Belki kaliteli ürünler vardır ama bir ara zararlı olduğu söylenmişti bazı balıkların ciğerlerinden mi yapılıyormuş tam da aklımda kalmadı ama.
Şimdi o tatlıyı yavaşca yerine bırak ve mutfak kapısını kapat :)))

Bu sene yaz gelmiyecek sanırım ya

Ben 64500 çıktım tartıda.Reglim bugün başladı.Hafta sonu iyi birşeyler görürüm umarım tartıda.
Sabah
KKK
Akşam
Et haşlama
Yoğurt lu karnabahar haşlaması
3 mürdüm eriği
Sütlü kahve
Afiyet olsun canım.Kesin çok iyi bir rakam görürsün.Akşam ben de içtim sütlü kahva.

Keşke tatlı olsa ama bende tatlı sevmem belki inanmızsın ama evde baklava var benim canım patates kızartması ve ekmek çekiyor
Biz zaten ekmekçi bir toplumuz.Ben de tatlı pasta yerine bulgurlu yemekleri tercih ederim,hatta kaçırmam leptin saati dışında.

Dolaptaki fındık ezmesinin 3/1 yesem kaç günüme mal olur acaba
Şekerli miydi fındık ezmesi.Bazen kaçamaklarda tam tersi oluyor vücut şaşırıp daha fazla çalışıyor.

Sorma kısır ,dolma içli köfte mercimek köftesi olsun birde salçalı ekmek allahım

Selam kizlar
Menu
Sabah 1kase yogurt
Kahve
Aksam 1yumueta cok actim elime bu gecti
1bardak sut yogurt mayalayacaktim elime bu gecti :)
sukur bir seyler yaptim ve balik salata
Gunu kapattim ins

Afiyet olsun canım.Akşama kadar dayanabildin mi yoğurtla maşallah sana.

Evet uzmanlar bugün başka yarın başka birşey diyor.Eşim halen bulgur pilavı yemez pirinç yer ,pirincin genetiği değişmemiş bilmiyorum hiç de araştırmadım.

160 ama söyle bisi var bacaklarım çok ince göğüs ve göbek var . Göbekte 49-50 de gidiyor . Hadi inşallah dönelim birlikte

Göbekte 49-50 de gidiyor ne demek canım ben anlayamadım hiç.
Afiyet olsun canım,zaten yediğin hiçbir şey yasak değil aslında gerçi senin şekerin var ama.Karatay kilo verme döneminden sonra yeterli hareketi yaptıktan sonra istediğinizi şeker ve hazır gıdalar dışında tabi yiyebilirsiniz diyor diye biliyorum.

Afiyet olsun canım,hem kaçamaksız hem de yürüyüşle dolu bir gün olmuş tebrik ederim.

Sağol Canım evet bende şeker için demiştim neyse sağlık olsun dün bitti bugün henüz daha bitmedi

Öglen biftekli salata
Aksam zeytinyagli barbunya
Şimdi çay zamani
2 demlik icerim artik yatana kadar seviyorum napiyim
Afiyet olsun canım,çok besleyici bir gün olmuş.Çay uykunu kaçırmıyor mu?

Geçmiş olsun canım.Aslında en iyi enerjiyi protein veriyor.Şekerli şeyler geçici bir iyi hissetme dışında fazla bir işlevi olmuyor bildiğim kadarıyla.kuru meyveler yerine sıcak sıcak sütlü kahve içsen hem hastalığına da iyi gelir.Gripte en iyi tedavi kaynar şeyler içmekmiş. Bu arada tebrikler şi,mdiden gitmiş 1 kilo.

OOO yaşın etkisi işte bana deseler her müziğe kalk oyna,bilemedim şimdi yapabilir miyi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…