Ben damla kullanıyorum. Günlük 10 damla. Neden damla değil ?Canım ya, bak utandım şimdi böyle yazınca sen.. Mümkün mertebe cısssss yok..
Sağol canım, sen de olmasan karambolde gitmiştik
Hoşgeldin canım, ustanın dediği gibi "çayı demle, yeniden başlıyoruz"..
Şeker gibi eriyedebilirdin, şanslısın
Ben dodex ampul aldım, arada bir yaptırıyorum kendim. Çevrende iğne yapmasını bilen varsa sen de yaptır yoksa da benexol b 12 de sürekli içersen yükseltiyor.
Canım acil devit3 ampulal, damla değil. Kaşığa kır iç 15 günde bir. Senin ortalama 10 ampul içmen gerekir bence.. B12 bir üstteki mesajımda yazılı.. Bunların düşüklüğü hem sağlık hem kilo vermede engel der Karatayımız..
Leslie yap evde :)Kızlar yuruyus yapayım dedım hava cok kötü. Cocuklar sınemaya gıdelim dedı, Kızımın koltuğu esımın arabada kalmış oda yalan oldu. Evde kaldık yani bu gün
Çok sağol canım. Tam toparlayayım sürekli spor yapicam :)tekrar geçmiş olsun canım işe dönmen güzel haber zaten mesleğin de çok çok güzel etrafdan zayıfladığımızı duymak gerçekten çok motive edici oluyor
Doktorum damla fazla etkilemiyor dedi direk ampul verdi banaBen damla kullanıyorum. Günlük 10 damla. Neden damla değil ?
Anladım canım. Bende ampul alayım bari. Bir de dodex tabi. Ecczaneden alsam aile hekimliği yapmaz mi iğneyi.Doktorum damla fazla etkilemiyor dedi direk ampul verdi bana
Oni bilmiyorum canım ben ampulü kırıp içmiştim d vitamini icinAnladım canım. Bende ampul alayım bari. Bir de dodex tabi. Ecczaneden alsam dile hekimliği yapmaz mi iğneyi.
Malesef canım mutlaka birinden birinin değeri düşük oluyor mesela benim ferro sanalda b12 ,Demir ve folik asit var ama yeterli değilBu vitaminlerin hepsini iceren bir vitamin komplex varmi
Mesela icinde demir olsa d vit olsa b12 olsa
Tek kapsulde halletsek hepsini
Evet canım kullanabilirsinevde doktorun bana daha önce demir eksikliği için verdiği ferrum fort var acaba onu kullansammi kizlar
Demir(serum) =125
Demir Baglama kapas=161
Total Demir Baglama=286
doktor iyi diyor da karataya göre nasıl ???
Afiyet olsun canım süpersinBugün çok yorucu geçti, kahvaltımı yine öğlen azcık bulgur pilavı, kuru fasülye ve yoğurt ile yaptım.
Akşama misafirlikteyiz artık bakacağız duruma.
Bolca yürüyüş yaptım..
Afiyet olsun sadece yürüyüş eksik oda olursa süper olucakAkşam yemegim.
Bir tabak tavuk yemegi.
Bir kase yogurt
Biraz yeşillik
Üzerine çay
Afiyet olsun süpersinSabah 10.00
Kkk
Kaymak
Saat 17. 30
1 kepçe tarhana
1 porsiyon et sote
Salata yoğurt
Okulda mercimek köftesi vardı coknisrar ettiler ama yemedim:))
Evet Karatay günü olmuş afiyet olsunkahvaltı :bir rafadan yumurata,on zeytin, peynir,domates,biber,çay
Akşam:mercimek köftesi(bulgursuz yaptım)
çay,birer avuç fıstık,kuru üzüm yedim
şimdi de az sütlü türk kahvesi içiyorum
bugün ne çok yemisim böyletam bir karatay günü oldu
Ben 300 küsürken ayda 1 5 ampul yaptırdım en son 900 civarına çıktı. 5 li paketlerde zaten ayda 1 yaptır, arada kontrol ettir bakalım yükselişi, belki sende emilimi daha çok olur. Bir de benim benim bildiğim sağlık kurumları reçete yoksa iğneyi yapmıyor, o yüzden eş dost komşu yardımı diyorum zira doktorlara göre de 200-300 değer az olmadığından reçete etmiyor.afiyet olsun canım dodex kaç kez iğne yaptirmaliyim acaba ve ne sıklıkla suan279
Damla yükseliş için yeterli değil, belki daha sonra stabil tutmak için kullanılabilir ama bence ampul en iyisi. Hem daha ucuz hem daha garanti ve pratik.Ben damla kullanıyorum. Günlük 10 damla. Neden damla değil ?
Mercimek köftesi serbest canım, kaymak doğal değilse cısss ..Sabah 10.00
Kkk
Kaymak
Saat 17. 30
1 kepçe tarhana
1 porsiyon et sote
Salata yoğurt
Okulda mercimek köftesi vardı coknisrar ettiler ama yemedim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?