• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın canım.:KK200: çıtırsınız valla.Ama ben de çıtır olacağım inşalllah.4 aya sizin başladığınız kilolara inermiyim acaba.:KK55:.Yok hesap ettim olmuyor.Ayda 4 kilo bile olsa 16 kilo eder.97 say 80 e anca inerim .:ıslık::uykucu:
Bedenimiz çıtır olma yolunda ama ruhumuz çıtır:))

inanamıyorum sana.... kesinlikle yürümelisin... demek bak yürümeden 69'a indiysen... yürüseydin şimdi 66 kiloydun... o kadar etkili işte... sadece o zaman aralığında harcadığın kalori değil, zihnini moralini dünyanı da güzellleştiriyor, kendini alıştırmaya çalışsana lütfen :KK37::KK37::KK37:
Offf biliyorum da nasıl üşeniyorum :KK43:
Hep hayal etmişimdir şöyle bi makina olsa.eski merdaneli çamaşır makinası gibi.bizi sıksa sıksa yağlarımız gitse :KK51:

Listeyi biraz daha düzenledim.toplam 15 kişi aktifiz arkadaşlar.numaralandırdım biraz boşluk verdim.yaparken bildirimini bozduğum biri varsa söylesin kızlar.
eline sağlık canım elveda kilolar gecen ay çok aktifti ve bu ay basindada hala giriyordu ondan onu silmeyi hiç düşünmedim son iki hafta girmemiş tekrar girer diye düşündüm ama artık tekrar girerse ekleriz canım eline sağlık

Merhaba kızlar ben geri döndüm. Öyle bir sıkıntı geldi geçti gibi. Ben bazı hormon ilaçları kulaniyorum sanırım bunlardan da biraz böyle kafa gidik. Ben sadece sabah kahvaltılarını 1-2 dilim tam bugday ekmek yiyerek devam etmeye karar verdim. Yada canım istemediğinde yemiycem. Kilom ne yazık ki bir artı bir eksi gidip geliyor buda moral bozucu ama yapıcak bişey yok. Metabolizma sıfır. Her gün yedikerimi yazmaya devam edeceğim bu çok motive edici çünkü. Sevgiler...
Hoş geldin cnm. Dönmene cok sevındım. Stres aldığın kisılerı uzaklaştır hayatından bence. Dıyettede nasıl daha rahat hıssedeceksen öyle devam et :)

Günaydın
Klasik karatay kahvaltısı ile güne başladım.
Sütlü kahve. 5.30 da Anca kalkabildim. Tatil yaramadı.
Günaydın cnm. Afıyet olsun

Listeyi biraz daha düzenledim.toplam 15 kişi aktifiz arkadaşlar.numaralandırdım biraz boşluk verdim.yaparken bildirimini bozduğum biri varsa söylesin kızlar.
Ellerıne saglık cnm
Günaydin kizlar
Elalis Elalis liste için eline sağlık cnm

Bugün 2 yumurtali peynirli omlet 5 zeytin salatalık domates yedim

2 ögün yapicam bugün

Herkese güzel bir gün diliyorum:KK200:

40 yılın başında spora heveslendim yürüyüşe çıktım.anında 5 kilo aldım :KK70:

5 dk sonra bi yağmur bi doluuu
Eşofman oldu 3 kilo,saçlar 2 kilo :KK70:

Islak fare gibi kuyruğumu sıkıştırıp döndüm geri :KK70:

Dünya zayıflamama karşı :KK70:
:KK70:
Günaydın herkese .:KK200::nazar:
Kilo verenleri tebrik ederim,inşallah hep böyle azmimiz devam eder.ben de bu sabah yeniden tantıldım ve 97.8 gösterdi tartı.Çok değil ama olsun 500gr da iyidir.
Akşam yemeğim
Hindi haşlama
Sumaklı soğan
Sonrasında aç olmamama rağmen 8.45 den sonra 1 kase kabak çekirdeği 1 avuç fıstık yedim.
Sabah kahvaltım
Yumurta kalmamış yiyemedim.
Baya büyük bir parça peynir
1 büyük bandak tarçınlı süt
4 adet ceviz 2 günkurusu
2 parmak kalınlığında akşamdan kalan hindi haşlama.:KK200::nazar:
Yarın tekrar tartılıp güncelleme yapacağım kızlar.
Günaydın cnm. Gece kuruyemişleri bırakabılsen keşke :duduk::duduk:

Kızlar bu kaçamaklarımıza bi ceza falan koyalım.böyle hanım hanımcık birbirimize "olsun canım" demeyelim :KK11:

Mesela kaçamak yapan 100 mekik çeksin ya da 100 ip atlasın.ya da 100 kere buraya nickini yazsın :KK70:
Yoksa ipin ucu kaçıyor.
Mekık ve ipi anladımda, ısım yazarak parmak kaslarımızımı gelıştırecez:KK70:
Tamam herkesin yapabileceği bişey buldum :rapci:

Kaçamak yapan o gün 15 dk çılgınca dans ediyor.tarzı mühim değil.hip hop ta olur mezdeke de roman da :KK53:
Bu göbeklede ıyı Göbek atılır:KK70:
süper olmuş, fark etmemiştim valla, müthiş, burdan güncelleriz artık... gelecek nesillere veri aktarımımızı :rapci:
bu arada bence ceza 1 saat yürüyüş olsun... kaçamak için:KK200:
Bana uyar ,yuruyemeyenler Göbek atsın:spor::KK53:
İnşallah canım inşallah.:KK200::nazar::oops:

Evet şimdi bile fark ediyorum kendimi 95 gibi hissediyorum .:KK200::nazar:
Teşekkür ederim kızlar destekleriniz ve verdiğiniz moral için.:KK200::nazar:
İnşallah azmimiz daim olsun çok istiyorum kızlar zayıflamayı inanın ,biraz yavaş oluyor ama olsun istediğim de bu zaten az olsa da sorun yok devamlılık benim için asıl olan.:halay::halay:İnşallah böyle devam eder.
Cnm 3 lü rakamlardan 80 olmak cok guzel olur.ay hadı en kısa zamanda :KK36:

Offf biliyorum da nasıl üşeniyorum :KK43:
Hep hayal etmişimdir şöyle bi makina olsa.eski merdaneli çamaşır makinası gibi.bizi sıksa sıksa yağlarımız gitse :KK51:
Teknoloji bıze gelişmiyor cnm. Oturduğumuz yerden yağ erıten makınayı bulamadılar becerıksızler:KK70:

kızlar sonuçları doktorun elineki değer aralığına göre süper doktorum çok çok guzel çıkmış yüksek bile deyip yolladı şimdi listeye bakıyorum karataya gore düşük B12 279 çıkmış mesela karatay 800 olacak diyor neyapayim şimdi ben
Evet karatayin istedigi rakamlar hastanelerde kabul gören rakamlarin cok üzerinde

Hoş geldin cnm. Dönmene cok sevındım. Stres aldığın kisılerı uzaklaştır hayatından bence. Dıyettede nasıl daha rahat hıssedeceksen öyle devam et :)

Ellerıne saglık cnm

:KK70:
Günaydın cnm. Gece kuruyemişleri bırakabılsen keşke :duduk::duduk:

Mekık ve ipi anladımda, ısım yazarak parmak kaslarımızımı gelıştırecez:KK70:

Bu göbeklede ıyı Göbek atılır:KK70:

Bana uyar ,yuruyemeyenler Göbek atsın:spor::KK53:
Cnm 3 lü rakamlardan 80 olmak cok guzel olur.ay hadı en kısa zamanda :KK36:

Teknoloji bıze gelişmiyor cnm. Oturduğumuz yerden yağ erıten makınayı bulamadılar becerıksızler:KK70:
Keşke bırakabilsem canım,arada oluyor.Ben de kendimi en azından sağlıksız değil diyip kandırıyorum.o_O:KK200:

Günaydın kızlar.
Günaydın canım.:KK200::nazar:

Dvit mesela değer aralığı 13 - 50 benim 52.6 çıkmış doktorum yüksek bile diyor tabi bende yeni bukadar yükselmiş dedim gerçekten önceden yirmi küsur idi simdi 52.6 doktorum istiyosan ayda bir ampul iç yine dedi hatta ben kan verdikten sonrada gecen hafta bir ampul icmistim zaten yani bundanda yüksek suanda belki 55 dir ve 100 yapana kadar aylık ampul alır içerim o kolay yani zaten hormon tiroid hepsi iyi sorunsuz yani tek kafam buna takıldı bu b12 yi ben nasıl 800 yapicam şimdi?

Selam kızlar hastaneye gittim , ise de başlayabildim hala az yürüyorum inşallah 2 haftaya normale dönerim. Bugün arkadaş sen zayıfladın mi dedi çok mutlu oldum.

Sabah 10.00
Klasik karatay kahvaltısı
Bir kaç kasıkta sutun kaymagi bisi olur mi ko

Dvit mesela değer aralığı 13 - 50 benim 52.6 çıkmış doktorum yüksek bile diyor tabi bende yeni bukadar yükselmiş dedim gerçekten önceden yirmi küsur idi simdi 52.6 doktorum istiyosan ayda bir ampul iç yine dedi hatta ben kan verdikten sonrada gecen hafta bir ampul icmistim zaten yani bundanda yüksek suanda belki 55 dir ve 100 yapana kadar aylık ampul alır içerim o kolay yani zaten hormon tiroid hepsi iyi sorunsuz yani tek kafam buna takıldı bu b12 yi ben nasıl 800 yapicam şimdi?
B vitaminin olduğu besinleri daha sık tüket canım.Mesela benim bildiğim yerfıstığında var.:KK200:

Selam kızlar hastaneye gittim , ise de başlayabildim hala az yürüyorum inşallah 2 haftaya normale dönerim. Bugün arkadaş sen zayıfladın mi dedi çok mutlu oldum.

Sabah 10.00
Afiyet olsun canım.Sütün kaymağından bir şey olmaz hatta iyi olur.Ne güzel az versek de demekki vücudumuz kendini gösteriyor.Yürüyüş çok iyi bir şey canım.Bu arada vücudumuzdaki D vitamini da aktif hale geliyor güneş ışınlarıyla.:KK200:

İnternetten baktım çıkmış sonuçlarım
Screenshot_2017-04-18-15-07-45-1.png

Yorumlar mısınız kızlar

Öğlen 45 dakikalık yürüyüşün ardından saat 1300 da(sabah kahvaltım 8.30 da bitmişti,bugün leptin az çalıştı.Çağırdılar yukarıdan artık gel yemeğini ye diye.)
1 dolu tabak etli patlıcan yemeği
1 kase cacık
1 kase salata.:KK200::nazar:
Afıyet olsun cnm benım. Ne guzel yurumuşsunde. Burda resmen kar yağıyor, Doğa benımde spor yapmama karşı:KK70:

Sabah 10.00
tekrar geçmiş olsun canım işe dönmen güzel haber zaten mesleğin de çok çok güzel etrafdan zayıfladığımızı duymak gerçekten çok motive edici oluyor

yenidencan teşekkür ederim ama normal değerlerde yani 800 yada 800 e takın iken besinlerle almak güzel çünkü besinlerdeki vitaminler ancak günlük ihtiyacımızı karsilamaya denk geliyor fakat düşük olani yukseltmek için çok yetersiz heleki boyle bir fark çok fazla karatay 800 istiyor benim 279 ilaç almalıyım diye dusunuyorum

Back