Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bence de b vitamini takviyesi al hatta vitamin yaptır?

Acele etmek Yok canım yavaş yavaş sağlıklı verelim tekrardan almayalım

Amin inşallah canım

Ben olsam 15 günde bir dodex kalçadan enjekte olurdum

Geçmiş olsun canım kolay gelsin iş yerinde ilk gün çalışmak zor geliyor uzun bir aradan sonra

Afiyet olsun canım yürüyüş de güzel olmuş

canım D vitaminin inanılmaz düşük senin bu kadar kilo vermen mucize Dvit 100 yapmalısın

canım kolesterolün yükselmiş... acilen yumurtanın sarısından uzaklaşmanı ve kolesterol içeren besinleri kısıtlamanı öneriyorum ben naçizane...

demirinde çok düşük canım

Demir ,d vit ve b12 düşük Canım
Pöff yaa şimdi bide bunlar çıktı.
Kolestrol içeren yiyecekleri araştırayım bakalım bi.
Dr yarın d vit için ve b12 için bişeyler yazar dimi
Demir eksikliği falan hiç bilmediğim şeyler.dahaönce hiç ilgilenmemiştim

ÜZülme bunlarınkiyle hepsi düzelir canım benimde hepsi düşük Demir için maltofer Solüsyon ,ferro zinc ve ferro sanol kullanıyorum suyun içine limon sıkıyorum kana çabuk karışıyor d vit için 15 günde bir d vit enjekte ve sabahları carloson d vit içiyorum zeytinyağı ile birlikte ,b12 içinse dodex kullanıyorum

canım kolestorele biraz dikkat edersin ama bunun için hiç canını sikmana gerek yok çünkü direk kilo ile bağlantılı bir şey kolestrol kilo verdikçe düşüyor canım ideal kiloya yaklasinca kolesterol de normal değere inmis oluyor arkadaşım birde dottordan mutlaka vitamin yazmasını iste

evde doktorun bana daha önce demir eksikliği için verdiği ferrum fort var acaba onu kullansammi kizlar
Demir(serum) =125
Demir Baglama kapas=161
Total Demir Baglama=286
doktor iyi diyor da karataya göre nasıl ???

ıyı Akşamlar cnm. Afıyet olsun Süpersin yıne
Bı ara listede varmıyım dıye korktum

Afıyet olsun cnm. Cıslar olmasa keşke.

Canım ya, bak utandım şimdi böyle yazınca sen.. Mümkün mertebe cısssss yok..

Sağol canım, sen de olmasan karambolde gitmiştik

Hoşgeldin canım, ustanın dediği gibi "çayı demle, yeniden başlıyoruz"..

Şeker gibi eriyedebilirdin, şanslısın

Ben dodex ampul aldım, arada bir yaptırıyorum kendim. Çevrende iğne yapmasını bilen varsa sen de yaptır yoksa da benexol b 12 de sürekli içersen yükseltiyor.

İnternetten baktım çıkmış sonuçlarım
Eki Görüntüle 1984001
Yorumlar mısınız kızlar
Canım acil devit3 ampulal, damla değil. Kaşığa kır iç 15 günde bir. Senin ortalama 10 ampul içmen gerekir bence.. B12 bir üstteki mesajımda yazılı.. Bunların düşüklüğü hem sağlık hem kilo vermede engel der Karatayımız..

Bugün çok yorucu geçti, kahvaltımı yine öğlen azcık bulgur pilavı, kuru fasülye ve yoğurt ile yaptım.
Akşama misafirlikteyiz artık bakacağız duruma.
Bolca yürüyüş yaptım..
afiyet olsun canım dodex kaç kez iğne yaptirmaliyim acaba ve ne sıklıkla suan279

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…