Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bedenimiz çıtır olma yolunda ama ruhumuz çıtır:))

Offf biliyorum da nasıl üşeniyorum
Hep hayal etmişimdir şöyle bi makina olsa.eski merdaneli çamaşır makinası gibi.bizi sıksa sıksa yağlarımız gitse

Listeyi biraz daha düzenledim.toplam 15 kişi aktifiz arkadaşlar.numaralandırdım biraz boşluk verdim.yaparken bildirimini bozduğum biri varsa söylesin kızlar.
eline sağlık canım elveda kilolar gecen ay çok aktifti ve bu ay basindada hala giriyordu ondan onu silmeyi hiç düşünmedim son iki hafta girmemiş tekrar girer diye düşündüm ama artık tekrar girerse ekleriz canım eline sağlık

Hoş geldin cnm. Dönmene cok sevındım. Stres aldığın kisılerı uzaklaştır hayatından bence. Dıyettede nasıl daha rahat hıssedeceksen öyle devam et :)

Günaydın
Klasik karatay kahvaltısı ile güne başladım.
Sütlü kahve. 5.30 da Anca kalkabildim. Tatil yaramadı.
Günaydın cnm. Afıyet olsun

Listeyi biraz daha düzenledim.toplam 15 kişi aktifiz arkadaşlar.numaralandırdım biraz boşluk verdim.yaparken bildirimini bozduğum biri varsa söylesin kızlar.
Ellerıne saglık cnm
Günaydin kizlar
Elalis liste için eline sağlık cnm

Bugün 2 yumurtali peynirli omlet 5 zeytin salatalık domates yedim

2 ögün yapicam bugün

Herkese güzel bir gün diliyorum
Günaydın cnm. Afıyet olsun

Günaydın cnm. Gece kuruyemişleri bırakabılsen keşke

Mekık ve ipi anladımda, ısım yazarak parmak kaslarımızımı gelıştırecez
Tamam herkesin yapabileceği bişey buldum

Kaçamak yapan o gün 15 dk çılgınca dans ediyor.tarzı mühim değil.hip hop ta olur mezdeke de roman da
Bu göbeklede ıyı Göbek atılır
süper olmuş, fark etmemiştim valla, müthiş, burdan güncelleriz artık... gelecek nesillere veri aktarımımızı
bu arada bence ceza 1 saat yürüyüş olsun... kaçamak için
Bana uyar ,yuruyemeyenler Göbek atsın
Cnm 3 lü rakamlardan 80 olmak cok guzel olur.ay hadı en kısa zamanda

Offf biliyorum da nasıl üşeniyorum
Hep hayal etmişimdir şöyle bi makina olsa.eski merdaneli çamaşır makinası gibi.bizi sıksa sıksa yağlarımız gitse
Teknoloji bıze gelişmiyor cnm. Oturduğumuz yerden yağ erıten makınayı bulamadılar becerıksızler

Evet karatayin istedigi rakamlar hastanelerde kabul gören rakamlarin cok üzerinde

Keşke bırakabilsem canım,arada oluyor.Ben de kendimi en azından sağlıksız değil diyip kandırıyorum.

Günaydın kızlar.
Günaydın canım.

Dvit mesela değer aralığı 13 - 50 benim 52.6 çıkmış doktorum yüksek bile diyor tabi bende yeni bukadar yükselmiş dedim gerçekten önceden yirmi küsur idi simdi 52.6 doktorum istiyosan ayda bir ampul iç yine dedi hatta ben kan verdikten sonrada gecen hafta bir ampul icmistim zaten yani bundanda yüksek suanda belki 55 dir ve 100 yapana kadar aylık ampul alır içerim o kolay yani zaten hormon tiroid hepsi iyi sorunsuz yani tek kafam buna takıldı bu b12 yi ben nasıl 800 yapicam şimdi?

Selam kızlar hastaneye gittim , ise de başlayabildim hala az yürüyorum inşallah 2 haftaya normale dönerim. Bugün arkadaş sen zayıfladın mi dedi çok mutlu oldum.

Sabah 10.00
Klasik karatay kahvaltısı
Bir kaç kasıkta sutun kaymagi bisi olur mi ko

B vitaminin olduğu besinleri daha sık tüket canım.Mesela benim bildiğim yerfıstığında var.

Afiyet olsun canım.Sütün kaymağından bir şey olmaz hatta iyi olur.Ne güzel az versek de demekki vücudumuz kendini gösteriyor.Yürüyüş çok iyi bir şey canım.Bu arada vücudumuzdaki D vitamini da aktif hale geliyor güneş ışınlarıyla.

Afıyet olsun cnm benım. Ne guzel yurumuşsunde. Burda resmen kar yağıyor, Doğa benımde spor yapmama karşı

tekrar geçmiş olsun canım işe dönmen güzel haber zaten mesleğin de çok çok güzel etrafdan zayıfladığımızı duymak gerçekten çok motive edici oluyor

yenidencan teşekkür ederim ama normal değerlerde yani 800 yada 800 e takın iken besinlerle almak güzel çünkü besinlerdeki vitaminler ancak günlük ihtiyacımızı karsilamaya denk geliyor fakat düşük olani yukseltmek için çok yetersiz heleki boyle bir fark çok fazla karatay 800 istiyor benim 279 ilaç almalıyım diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…