- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
Böyle iyi olmuş Canım ellerine sağlıkListeyi biraz daha düzenledim.toplam 15 kişi aktifiz arkadaşlar.numaralandırdım biraz boşluk verdim.yaparken bildirimini bozduğum biri varsa söylesin kızlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle iyi olmuş Canım ellerine sağlıkListeyi biraz daha düzenledim.toplam 15 kişi aktifiz arkadaşlar.numaralandırdım biraz boşluk verdim.yaparken bildirimini bozduğum biri varsa söylesin kızlar.
Sağol canım sen de öylesin.Eskisi kadar sık uğramıyorsun nasılsın iyi misin minnom.
Kesinlikle herkesi silmem artıkAy çok güzel olmuş kim nedir daha anlaşılır böyle
Yaptılar mı o çok iyi canım hastanede uğraşmak zorunda kalmazsın11 dk da geldim
Geç kalmayayım dedim.eğer sağlık ocağı yapmazsa hastaneye gitmek için.ama hemşire yapıyoruz dedi.ne için istiyosun hamile misin dedi
Dönüşte uzun tutucam canım
Afiyet olsun canım 5-6 saat sonra sade Türk kahvesi iç süper oluyor ben öyle yapıyorumGünaydin kizlar
Elalis liste için eline sağlık cnm
Bugün 2 yumurtali peynirli omlet 5 zeytin salatalık domates yedim
2 ögün yapicam bugün
Herkese güzel bir gün diliyorum
40 yılın başında spora heveslendim yürüyüşe çıktım.anında 5 kilo aldım
5 dk sonra bi yağmur bi doluuu
Eşofman oldu 3 kilo,saçlar 2 kilo
Islak fare gibi kuyruğumu sıkıştırıp döndüm geri
Dünya zayıflamama karşı
Sonuçlarınızı yaz canım geçmiş olsun umarım iyi çıkarlar@Mirafatos canım listenin hepsini verdim dr un eline.yaparız dedi.bide kolestrol sıkıştırdım araya.ama insülin direncini yazamam pahalı bi test dedi eğer şekerim 110 un üstündeyse yazarmış.sonuçlar yarın çıkarmış.
Seni merak ediyorum sonuçlarını aldın mı?
Ooo geziyon demek ha . Negüzel severim davetleri hele de sevdiğim kişilerse.Evet canım yürümek her yönden mucize.Allahım gücümüzü sağlığımızı azmimizi mutluluğumuzu arttırsın inşallah hepimizin.çok iyiyim minnakım, bu aralar davetten davete koştuğum için biraz kaçamaklarım oluyor ama yürüyüşle telafi ediyorum, yürü devamlı yürü.... mucize yürümekte
Beni sakın silme takip ediyorum bak canımsın.Bu arada ben varken yaşlılık ve unutkanlımtan bahsetme bayrak elimde.Kesinlikle herkesi silmem artık
Menün güzel tartıdaki rakamında güzel canım bence Harika gidiyorsun yanlız çekirdek yemişsin ya çok mu canım çekti yoksa alışkanlık mıGünaydın herkese .
Kilo verenleri tebrik ederim,inşallah hep böyle azmimiz devam eder.ben de bu sabah yeniden tantıldım ve 97.8 gösterdi tartı.Çok değil ama olsun 500gr da iyidir.
Akşam yemeğim
Hindi haşlama
Sumaklı soğan
Sonrasında aç olmamama rağmen 8.45 den sonra 1 kase kabak çekirdeği 1 avuç fıstık yedim.
Sabah kahvaltım
Yumurta kalmamış yiyemedim.
Baya büyük bir parça peynir
1 büyük bandak tarçınlı süt
4 adet ceviz 2 günkurusu
2 parmak kalınlığında akşamdan kalan hindi haşlama.
Yarın tekrar tartılıp güncelleme yapacağım kızlar.
Günaydın canım güzel sözmüşGünaydın
Günün sözü: Yürüyüş candır, çıkın eve dönmeyin... uzun yürüyüş eritir bitirir mahveder
Evet sezon kapandığı zaman 2 au boyunca hergün. 10 bin yürümüştü kendimi Harika hissetmiştim o rahatlamayı hiçbiryerde bulamadımçok iyiyim minnakım, bu aralar davetten davete koştuğum için biraz kaçamaklarım oluyor ama yürüyüşle telafi ediyorum, yürü devamlı yürü.... mucize yürümekte
Seni silmem merak etme Canım afiyet olsun canımOoo geziyon demek ha . Negüzel severim davetleri hele de sevdiğim kişilerse.Evet canım yürümek her yönden mucize.Allahım gücümüzü sağlığımızı azmimizi mutluluğumuzu arttırsın inşallah hepimizin.
Beni sakın silme takip ediyorum bak canımsın.Bu arada ben varken yaşlılık ve unutkanlımtan bahsetme bayrak elimde.
Bu arada tavsiyeni okudum canım dvit i zeytinyağına kırıp uçeceğim çok teşekkür ederim canım.
Aslnda canım çekmedi içimdeki bir boşluğu doldurmak içindi sanki bir nevi alışkanlık.Menün güzel tartıdaki rakamında güzel canım bence Harika gidiyorsun yanlız çekirdek yemişsin ya çok mu canım çekti yoksa alışkanlık mı
Seni silmem merak etme Canım afiyet olsun canım
Yaa çok teşekkür ederimBayılıyorum senin esprilerine performansın süper çok tatlısın.
Yaa çok teşekkür ederim
Sen de çok tatlısın canım benim
Farkettim itiraf ettirdim sana ne kadar fesatım değil mi şimdi kendi kendine itiraf ettinAslnda canım çekmedi içimdeki bir boşluğu doldurmak içindi sanki bir nevi alışkanlık.
Akşam yemeği vakti birşeylere kızmıştım açlık bile hissetmiyordum ama öğlen az yediğim için kıtlık sinyali gider miçdiye çekindim.Zonra da olan oldu
Ha bu arada akşam badem çağlası da yedim.
Anammmm ne çok şey yemişim.