Afiyet leptin olsun canımGünaydın
Klasik karatay kahvaltısı ile güne başladım.
Sütlü kahve. 5.30 da Anca kalkabildim. Tatil yaramadı.
Ay çok güzel olmuş kim nedir daha anlaşılır böyleListeyi biraz daha düzenledim.toplam 15 kişi aktifiz arkadaşlar.numaralandırdım biraz boşluk verdim.yaparken bildirimini bozduğum biri varsa söylesin kızlar.
ElLerine sağlık. Kanı ver biraz da yolu uzat. Bu mevsim bulunmaz çıkmışken sporunu yap gel bence. Fırsat bu fırsat.Listeyi biraz daha düzenledim.toplam 15 kişi aktifiz arkadaşlar.numaralandırdım biraz boşluk verdim.yaparken bildirimini bozduğum biri varsa söylesin kızlar.
11 dk da geldimE
ElLerine sağlık. Kanı ver biraz da yolu uzat. Bu mevsim bulunmaz çıkmışken sporunu yap gel bence. Fırsat bu fırsat.
Hoşgeldin canım , iyi olmana çok sevindim.Hepimizde oluyor gelgitler .Allahım sağlıklı mutlu günler yaşatsın hepimize.Merhaba kızlar ben geri döndüm. Öyle bir sıkıntı geldi geçti gibi. Ben bazı hormon ilaçları kulaniyorum sanırım bunlardan da biraz böyle kafa gidik. Ben sadece sabah kahvaltılarını 1-2 dilim tam bugday ekmek yiyerek devam etmeye karar verdim. Yada canım istemediğinde yemiycem. Kilom ne yazık ki bir artı bir eksi gidip geliyor buda moral bozucu ama yapıcak bişey yok. Metabolizma sıfır. Her gün yedikerimi yazmaya devam edeceğim bu çok motive edici çünkü. Sevgiler...
Bayılıyorum senin esprilerine performansın süper çok tatlısın.40 yılın başında spora heveslendim yürüyüşe çıktım.anında 5 kilo aldım
5 dk sonra bi yağmur bi doluuu
Eşofman oldu 3 kilo,saçlar 2 kilo
Islak fare gibi kuyruğumu sıkıştırıp döndüm geri
Dünya zayıflamama karşı
Afiyet olsun canım.Dediğin gibi tatil hep düzenli giden diyetlerimi bozmuştur.Eşime diyorum geç gidelim.Günaydın
Klasik karatay kahvaltısı ile güne başladım.
Sütlü kahve. 5.30 da Anca kalkabildim. Tatil yaramadı.
Afiyet olsun canım, inşallah hep güzel günlerimiz olur.Günaydin kizlar
Elalis liste için eline sağlık cnm
Bugün 2 yumurtali peynirli omlet 5 zeytin salatalık domates yedim
2 ögün yapicam bugün
Herkese güzel bir gün diliyorum
harikasınGünaydın herkese .
Kilo verenleri tebrik ederim,inşallah hep böyle azmimiz devam eder.ben de bu sabah yeniden tantıldım ve 97.8 gösterdi tartı.Çok değil ama olsun 500gr da iyidir.
Akşam yemeğim
Hindi haşlama
Sumaklı soğan
Sonrasında aç olmamama rağmen 8.45 den sonra 1 kase kabak çekirdeği 1 avuç fıstık yedim.
Sabah kahvaltım
Yumurta kalmamış yiyemedim.
Baya büyük bir parça peynir
1 büyük bandak tarçınlı süt
4 adet ceviz 2 günkurusu
2 parmak kalınlığında akşamdan kalan hindi haşlama.
Yarın tekrar tartılıp güncelleme yapacağım kızlar.
Günaydın canım süpersin kaldığımız yerden devamHerkese gunaydin
Dunku kacamaklardan sonra b7gun bomba gibi geliyorum :)
dikkat edip dunku acigi kapatmayi planliyorum
Pazara da 64 olmayi insallah..
Arkadaslar cok zayiflamissin sıkılasmissin dediler mutlu oldum :)
Sağol canım sen de öylesin.Eskisi kadar sık uğramıyorsun nasılsın iyi misin minnom.harikasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?