- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
Afiyet olsun canımIyi aksamlar kizlar
Aksam karnibahar yemegi yedim
Kahveli tarcinli süt icecegim birazdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canımIyi aksamlar kizlar
Afiyet olsun canım fırındaki yemeği hiçbirşey değişmemSabah klasik karatay kahvaltısı
Akşam fırın ızgara yogurt yeşillik
Simdi de çay
Herkese iyi akşamlar
Fırında karnıbahar köftesi Harika oluyor tavsiye ederim canımIyi aksamlar kizlar
Sağol canım.Bende çok merak ediyorum.Çok strese girdim.Son birkaç kilo yanlış birşey yiyeceğimde, diyetim bir hafta daha uzatacak diye ödüm kopuyor resmen.Biran evvel bitirip oklavayı elime almak istiyorumAfıyet olsun cnm. Cok guzel
Kılonu merakla beklıyorum :)
Kan verddin mi canım. Değerlerine baktirdin mi acaba.Akşam yemeğim geç kaldı eşimin yüzünden. Şimdi yedim daha
Taze fasulye
Yoğurtlu biber
Bir dilim cevizli pestil kaçamağım var. Valla dibe vurdum motivasyon sıfır ya ağlıycam sinirimden.hala spor yapamıyorum ya yuhhh bana
Ona bile üşendim bugünKan verddin mi canım. Değerlerine baktirdin mi acaba.
malesef cok yedim ...ama olsun yarin hemen toparlayacagimAkşama dikkat et canım bol su iç ve hareket et
sag ol canim ..telden kopyalama yapamamdimi.pcdenmi girmek gerekiyor..ay daha ben coklu alinti yapmayibeceremiyorum :)Z zoraki_bebek seni ekledim canım papatyayida sildim arkadaşlar hadi bakalim kalan yerden listeye ekleme cikarmalar devam
yine biz yine kaçamaksonra niye veremiyoruz diye isyanbende bugün kaçırdım kayin valdemler zorla yedirdi oysa herşey ne güzel başlamıştı sabah erken kilasik karatay kahvaltısı. öğlen az tavuk,salata herşey güzeldi ama akşam buaraya gelince kayinvaldemler zorla bugünlük ye bugunluk ye diye baskı ısrar bozdurdular bana ooffff mantı yedim bir tabak bol yoğurtlu tereyağlıAkşam yemeğim geç kaldı eşimin yüzünden. Şimdi yedim daha
Taze fasulye
Yoğurtlu biber
Bir dilim cevizli pestil kaçamağım var. Valla dibe vurdum motivasyon sıfır ya ağlıycam sinirimden.hala spor yapamıyorum ya yuhhh bana
Aynen arkadaşım sorma.sabah ben de nasıl kararlıydım ya offff.yine biz yine kaçamaksonra niye veremiyoruz diye isyanbende bugün kaçırdım kayin valdemler zorla yedirdi oysa herşey ne güzel başlamıştı sabah erken kilasik karatay kahvaltısı. öğlen az tavuk,salata herşey güzeldi ama akşam buaraya gelince kayinvaldemler zorla bugünlük ye bugunluk ye diye baskı ısrar bozdurdular bana ooffff mantı yedim bir tabak bol yoğurtlu tereyağlı
merak etme canım bende daha çoklu alıntı yapamıyorum bende öyle tahmin ettim tatlım belki kopyalama yapamamissindir diye tahmin edip ekledimsag ol canim ..telden kopyalama yapamamdimi.pcdenmi girmek gerekiyor..ay daha ben coklu alinti yapmayibeceremiyorum :)
Cok ıyı verıyorsun cnm maşallah. Sakın stres yapma, azıcık kaldı zaten :)Sağol canım.Bende çok merak ediyorum.Çok strese girdim.Son birkaç kilo yanlış birşey yiyeceğimde, diyetim bir hafta daha uzatacak diye ödüm kopuyor resmen.Biran evvel bitirip oklavayı elime almak istiyorum
Aa iyi hatırlattın.ben bi ara yapmıştım.acayip işe yarıyor ve çok zevkli.Herkese iyi aksamlar
Kotu bir hafta gecirdigimi yazmistim
Yarin ilk basladigim zamanlardaki hırs ve kararlilikla karataya devamhedefime ulasana kadarda durmak yok
Yuruyusume aksamlari leslie 3 mil i eklicem insallah. videosunu izledim yapmayi dusunuyorum yapan varsa nasil bir etkisi var yazarsa sevinirim.
Kilo verenleri tebtik ediyorum kendim vermosim gibi seviniyorum inanin
Kilo guncellememi oğlusumu uyutup yapicam
yok tatlım salı günü çıkar demişti doktor bakalım yarın gidip sorucam çıkmış mı diyeAynen arkadaşım sorma.sabah ben de nasıl kararlıydım ya offff.
Tahlil sonuçların çıktı mı senin