- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
rahat hissettiğin gibi yap canım geri geldiğine çok sevindimMerhaba kızlar ben geri döndüm. Öyle bir sıkıntı geldi geçti gibi. Ben bazı hormon ilaçları kulaniyorum sanırım bunlardan da biraz böyle kafa gidik. Ben sadece sabah kahvaltılarını 1-2 dilim tam bugday ekmek yiyerek devam etmeye karar verdim. Yada canım istemediğinde yemiycem. Kilom ne yazık ki bir artı bir eksi gidip geliyor buda moral bozucu ama yapıcak bişey yok. Metabolizma sıfır. Her gün yedikerimi yazmaya devam edeceğim bu çok motive edici çünkü. Sevgiler...
Evet canım çok isim olunca karıştırdım kusura bakmayın kızlar@akasya1612 ve @minerva1988 ben sizin aktif olduğunuzu ve hergün girdiginizi belirttim canım miyavsu biraz isimleri karistirdi sanırım kalabalık olunca ben sadece bir ay boyinca hiç girmeyen aktif olmadigindan emin olduğum 3 kişiyi sildim
Canım normal bahar yorgunluğu hem kaçamak için üzülme yarın sıfırdan başlarsınAkşam yemeğim geç kaldı eşimin yüzünden. Şimdi yedim daha
Taze fasulye
Yoğurtlu biber
Bir dilim cevizli pestil kaçamağım var. Valla dibe vurdum motivasyon sıfır ya ağlıycam sinirimden.hala spor yapamıyorum ya yuhhh bana
Bende şu ısrarlara kızıyorum ya tamam onlardan biz yemeyince içleri rahat etmiyor ama bize bunların geri dönüşü ağır oluyor yayine biz yine kaçamaksonra niye veremiyoruz diye isyan bende bugün kaçırdım kayin valdemler zorla yedirdi oysa herşey ne güzel başlamıştı sabah erken kilasik karatay kahvaltısı. öğlen az tavuk,salata herşey güzeldi ama akşam buaraya gelince kayinvaldemler zorla bugünlük ye bugunluk ye diye baskı ısrar bozdurdular bana ooffff mantı yedim bir tabak bol yoğurtlu tereyağlı
Buraya yazman iyi oluyor canım bizde de aynı inşallah Biran önce metabolizmamız düzene girerMerhaba kızlar ben geri döndüm. Öyle bir sıkıntı geldi geçti gibi. Ben bazı hormon ilaçları kulaniyorum sanırım bunlardan da biraz böyle kafa gidik. Ben sadece sabah kahvaltılarını 1-2 dilim tam bugday ekmek yiyerek devam etmeye karar verdim. Yada canım istemediğinde yemiycem. Kilom ne yazık ki bir artı bir eksi gidip geliyor buda moral bozucu ama yapıcak bişey yok. Metabolizma sıfır. Her gün yedikerimi yazmaya devam edeceğim bu çok motive edici çünkü. Sevgiler...
Teşekkürler canımAa iyi hatırlattın.ben bi ara yapmıştım.acayip işe yarıyor ve çok zevkli.
Arkadaşım şu an diyet+leslie ile 7 kilo verdi bir ayda
HoşgeldinMerhaba kızlar ben geri döndüm. Öyle bir sıkıntı geldi geçti gibi. Ben bazı hormon ilaçları kulaniyorum sanırım bunlardan da biraz böyle kafa gidik. Ben sadece sabah kahvaltılarını 1-2 dilim tam bugday ekmek yiyerek devam etmeye karar verdim. Yada canım istemediğinde yemiycem. Kilom ne yazık ki bir artı bir eksi gidip geliyor buda moral bozucu ama yapıcak bişey yok. Metabolizma sıfır. Her gün yedikerimi yazmaya devam edeceğim bu çok motive edici çünkü. Sevgiler...
Hoşgeldin tekrarMerhaba kızlar ben geri döndüm. Öyle bir sıkıntı geldi geçti gibi. Ben bazı hormon ilaçları kulaniyorum sanırım bunlardan da biraz böyle kafa gidik. Ben sadece sabah kahvaltılarını 1-2 dilim tam bugday ekmek yiyerek devam etmeye karar verdim. Yada canım istemediğinde yemiycem. Kilom ne yazık ki bir artı bir eksi gidip geliyor buda moral bozucu ama yapıcak bişey yok. Metabolizma sıfır. Her gün yedikerimi yazmaya devam edeceğim bu çok motive edici çünkü. Sevgiler...
İyi geceler tatlımİyi geceler kızlar
canım acaba karıştırıyor olabilirmisin çünkü sevimasi kilo bildirimi birkez yapmış görünüyor ve hafta birincisi olması imkansiz görünüyor listeye göre çünkü listedeki kilo bildirimi 72.0 - 72.0 ve başka bildirimi yok zaten üstelik bu isimde etiketleme de çıkmıyor adı ondan sordumHerkesi tebrik ederim arkadaşlar.Sevimasi geçen hafta nın birincisi değilmiydi.Aktif olması lazım.Bende tartıya pil aldırdım hala Lo yazıyor.Umarım bozulmamıştır.Tekrar pil alcaz yoksa yeni tartı mecbur.
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Peynir, zeytin,3 ceviz,3 mürdüm, sütlü kahve
Akşam
Bir tabak kuru fasulye
Soğan mantar az kavurma
Salata
Domatesli biber turşusu
Sütlü kahve
GünaydınGünaydııııınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?