Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canım kahvaltıyı erken yapıyorsan mesala sabah 06.00 da öğlen acıkırsın değil mi ister yemek yersin istersen kuruyemiş ilerleyen zamanlarda 2 öğüne düşüyor ister istemez sağlıklı beslenince
Sabah 6 da kahvalti yapiyorum canim okula gittigim icin birde sürekli ayaktayim aslinda tatilde yapmak lazim bu diyeti vücut alissin diye su an inanilmaz basim donuyor çünkü birde ev taşıycaz ev topluyorum cok halsiz kaldim

Sabah 6 da kahvalti yapiyorum canim okula gittigim icin birde sürekli ayaktayim aslinda tatilde yapmak lazim bu diyeti vücut alissin diye su an inanilmaz basim donuyor çünkü birde ev taşıycaz ev topluyorum cok halsiz kaldim
Canım öğün araların hep 4-5 saati geçirmeye çalış ve kitabı oku sana tavsiyem geçmiş olsun kolay gelsin

Yavaş yavas cozecegim sistemi megerse ekmek ne kadar buyuk bir yer kapliyormus hayatimda eksiklihi belli oldu

Yavaş yavas cozecegim sistemi megerse ekmek ne kadar buyuk bir yer kapliyormus hayatimda eksiklihi belli oldu
Benimde öyleydi Canım sorma Canan karatayı oku sana birkaç kitap tavsiye edeceğim onlarıda olu benimki senden yüksekti düşün yeterki iste sen gliforu kaç kullanıyorsun ben günde 2 tablet bütün

Benimde öyleydi Canım sorma Canan karatayı oku sana birkaç kitap tavsiye edeceğim onlarıda olu benimki senden yüksekti düşün yeterki iste sen gliforu kaç kullanıyorsun ben günde 2 tablet bütün
1000 mg. Kullaniyorum canim diger kitaplar hangisi?

Insulin direncini de mi tahlil le takip ediyorsun onu da sorayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…