Benim Karatay ile seviyem düştü sadece Karatay değil yanında sporda yaptımBenim insülin direncim 13 cikiyor. Sanırım fazla değil mi. İlaç kullanmıyorum. Karatay ile duzelir diye e düşünüyorum. Duzelir mi zamanla?
5 üstü fazla Canım rabbim şifa versinBenim insülin direncim 13 cikiyor. Sanırım fazla değil mi. İlaç kullanmıyorum. Karatay ile duzelir diye e düşünüyorum. Duzelir mi zamanla?
Bu seker hastalığına doğru mu gidiyorum demek biliyor musun? Yarın kan sonuclarimin diğerlerini alacağım inşallah iyi çıkar. Allah herkese sifa verir inşallah.5 üstü fazla Canım rabbim şifa versin
Evet aynen öyle canımB
Bu seker hastalığına doğru mu gidiyorum demek biliyor musun? Yarın kan sonuclarimin diğerlerini alacağım inşallah iyi çıkar. Allah herkese sifa verir inşallah.
Teşekkür ederim cevapladigin için arkadaşım. İnşallah ilerlemez.Evet aynen öyle canım
Sabah 6 da kahvalti yapiyorum canim okula gittigim icin birde sürekli ayaktayim aslinda tatilde yapmak lazim bu diyeti vücut alissin diye su an inanilmaz basim donuyor çünkü birde ev taşıycaz ev topluyorum cok halsiz kaldimCanım kahvaltıyı erken yapıyorsan mesala sabah 06.00 da öğlen acıkırsın değil mi ister yemek yersin istersen kuruyemiş ilerleyen zamanlarda 2 öğüne düşüyor ister istemez sağlıklı beslenince
Canım öğün araların hep 4-5 saati geçirmeye çalış ve kitabı oku sana tavsiyem geçmiş olsun kolay gelsinSabah 6 da kahvalti yapiyorum canim okula gittigim icin birde sürekli ayaktayim aslinda tatilde yapmak lazim bu diyeti vücut alissin diye su an inanilmaz basim donuyor çünkü birde ev taşıycaz ev topluyorum cok halsiz kaldim
tatlim ben sağlık ocağına bu listeyi veriyorum diyet yapicam diyetisyen bunları istiyor diyorum sabah erken aç karnina bakiyorlarAynen baktım şimdi tahlillere bu saydıkların hiç yok.bu hafta hem spor hem tahlil hem kaçamaksız karatay
Yavaş yavas cozecegim sistemi megerse ekmek ne kadar buyuk bir yer kapliyormus hayatimda eksiklihi belli olduBende de var insülin direnci ve tip 2 diyabetim canım ilerisi gizli şeker hastalığı gliforu günde 2000 mg kullanıyorumve senin gibi mide bulantısı sinir hepsi var katlanıyorum. Benim insülin seviyem 28 kusurdu şuan 5.5 canım Karataya göre 5 altında olmadı Karatay'da ara öğün Yok 3 ana öğün yAda 2 ana öğün var aralarda 4-5 saat bekliyoruz sakız Bile çiğnemiyoruz
Canım çok sağlık ocağı bakmıyor özel hastaneye gidiyorsun madem git orada yaptır diye tersliyorlartatlim ben sağlık ocağına bu listeyi veriyorum diyet yapicam diyetisyen bunları istiyor diyorum sabah erken aç karnina bakiyorlar
Benimde öyleydi Canım sorma Canan karatayı oku sana birkaç kitap tavsiye edeceğim onlarıda olu benimki senden yüksekti düşün yeterki iste sen gliforu kaç kullanıyorsun ben günde 2 tablet bütünYavaş yavas cozecegim sistemi megerse ekmek ne kadar buyuk bir yer kapliyormus hayatimda eksiklihi belli oldu
Kitabi okumaya basladimbaksam biraz daha okurum insaallahCanım öğün araların hep 4-5 saati geçirmeye çalış ve kitabı oku sana tavsiyem geçmiş olsun kolay gelsin
1000 mg. Kullaniyorum canim diger kitaplar hangisi?Benimde öyleydi Canım sorma Canan karatayı oku sana birkaç kitap tavsiye edeceğim onlarıda olu benimki senden yüksekti düşün yeterki iste sen gliforu kaç kullanıyorsun ben günde 2 tablet bütün
Sıraya koy ve mutlaka oku aklına ne takılırsa sorabilirsin banaKitabi okumaya basladimbaksam biraz daha okurum insaallah
Taş devri Ahmet aydın birde Metin özata düşük glisemik indeksli beslenme ,şeker hastalığı ve siz onlarıda oku istersen1000 mg. Kullaniyorum canim diger kitaplar hangisi?
Hastane bana çok uzak.yarın şansımı sağlık ocağında deniyeyim.kovarlarsa salı hastaneye giderim napimCanım çok sağlık ocağı bakmıyor özel hastaneye gidiyorsun madem git orada yaptır diye tersliyorlar
Bencede dene umarım ben yaşadığım sorunları yaşamazsın Canım geçmiş olsunHastane bana çok uzak.yarın şansımı sağlık ocağında deniyeyim.kovarlarsa salı hastaneye giderim napim
Düzelir Canım yeterki diyetine sadık kalBenim insülin direncim 13 cikiyor. Sanırım fazla değil mi. İlaç kullanmıyorum. Karatay ile duzelir diye e düşünüyorum. Duzelir mi zamanla?
Insulin direncini de mi tahlil le takip ediyorsun onu da sorayimBende de var insülin direnci ve tip 2 diyabetim canım ilerisi gizli şeker hastalığı gliforu günde 2000 mg kullanıyorumve senin gibi mide bulantısı sinir hepsi var katlanıyorum. Benim insülin seviyem 28 kusurdu şuan 5.5 canım Karataya göre 5 altında olmadı Karatay'da ara öğün Yok 3 ana öğün yAda 2 ana öğün var aralarda 4-5 saat bekliyoruz sakız Bile çiğnemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?