• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın kızlar, çok mutlu yeni bir hafta olsun hepimize inşallah..
Kilo bildirimi
Geçen hafta 63 kg. Bu hafta 62,4 Fark -600 gr.
Tebrik ederim canım çok güzel kilo vermişsin.:KK200::nazar:
Geçen hafta 74.100 bu hafta :73.600 gr fark : -1.100 gr
1.1 kilo süper rakam canım , gözün aydın.Çok az kaldı.:KK200::nazar:
T Tandem felix Süperrr canım çok iyusin.:KK200:benim de ilk hedefim 80 ama zaman koymadım .:KK200::nazar:

Günaydin kizlar
Sabah tuvalet problemimi cözmemle birlikte tartida 82.7 yi gördüm
Cok mutluyum
Hedefim ay sonunda 80 olmak:KK76:

Kızlar az yiyip kilo veremediğini düşünenler , bir ara okumuştum canan karatay diyordu ki sabah kahvaltılarında malzemeden çalan müteahhit gibi olmayın.Kızlar kuruyemişinizu mutlaka yiyin vücudumuzun ihtiyacı var.Miktarları aşırı derecede düşürürsek vücuda kıtlık sinyali gidebilir . Öyle kurnaz ki metabolizmamız.Sağlık sorununuz yıksa yağdan kaçmayın tabi sağlıklı yağ.incir yerine tatlı ihtiyacı için kurukayısı yada kiruerik yiyin.Arada canınızın çok istediği izinli sınırlı şeylerden yiyin.yiyin gari.:KK200::nazar:

Kızlar az yiyip kilo veremediğini düşünenler , bir ara okumuştum canan karatay diyordu ki sabah kahvaltılarında malzemeden çalan müteahhit gibi olmayın.Kızlar kuruyemişinizu mutlaka yiyin vücudumuzun ihtiyacı var.Miktarları aşırı derecede düşürürsek vücuda kıtlık sinyali gidebilir . Öyle kurnaz ki metabolizmamız.Sağlık sorununuz yıksa yağdan kaçmayın tabi sağlıklı yağ.incir yerine tatlı ihtiyacı için kurukayısı yada kiruerik yiyin.Arada canınızın çok istediği izinli sınırlı şeylerden yiyin.yiyin gari.:KK200::nazar:
Evet haklısın doyuncaya kadar yemek önemli en önemlisi sağlıklı yiyecek yememiz

Miyav_su Miyav_su akşamki parti nasıl geçti neler yedin canım , merak ettim.:KK200::oops:
Ben yazarak merak etmeyin diye yazmamıştım :KK53:yazarım Tabiki geneli Rus mutfağına uygundu etli broş çorbası (kerevizli havuçlu etli bir çorba ),grechka (kara buğday salatası ),kurutulmuş balık ,baharatlı mercimek yahnisi ,şaşlık ( bizim et şiş ) ben sadece bunlardan biraz biraz yedim bizim mutfağa yakın bir mutfak hamur işlerinden yemedim ,tatlılardan yemedim onuda genelde orman meyvelerinden hazırlıyorlar :KK66:

Evet canım ,gerçi benim beyin bazen doymayı patlayıncaye kadar algılıyor .:KK200::nazar::KK45:
İşte o stres anımızda oluyor yAni kortizol hormonu salgılayınca malesef son okuduğum iki kitap bu stres hormonundan bahsediyordu ,bu hafta yeni kitaplar sipariş verdim bakalım onlar nelerden bahsedecek

Ben yazarak merak etmeyin diye yazmamıştım :KK53:yazarım Tabiki geneli Rus mutfağına uygundu etli broş çorbası (kerevizli havuçlu etli bir çorba ),grechka (kara buğday salatası ),kurutulmuş balık ,baharatlı mercimek yahnisi ,şaşlık ( bizim et şiş ) ben sadece bunlardan biraz biraz yedim bizim mutfağa yakın bir mutfak hamur işlerinden yemedim ,tatlılardan yemedim onuda genelde orman meyvelerinden hazırlıyorlar :KK66:
Güzel ve besleyici şeyler varmış , afiyet olsun canım , bayılırım et şişe , buğday ürünlerine.:KK200:

IMG_9485.PNG
Güzel ve besleyici şeyler varmış , afiyet olsun canım , bayılırım et şişe , buğday ürünlerine.:KK200:
Sağol canım onların birde bizim pelmeni (mantımıza )benzer mantıları of of diyeyim ben sana :KK53:kendimi zor tuttum :silah:

İşte o stres anımızda oluyor yAni kortizol hormonu salgılayınca malesef son okuduğum iki kitap bu stres hormonundan bahsediyordu ,bu hafta yeni kitaplar sipariş verdim bakalım onlar nelerden bahsedecek
Çok imrendim canım senin kitap okumana , inşallah ben de okumaya başlarım.:KK200::nazar:

Back