• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kizlar ben bastan anlatayim bende insulin direnci var glifor kullaniyorum su an inanilmaz mide bulantim var diyete baslayinca boyle oluyor mu?
Tup bebek tedavisi gordum iki defa biri tuttu kurtaj oldum ikincisi iptal oldu ucuncuye basliycam kilo vermek istiyorum o zamana yaklasik 3 ay var umarim veririm
Ara ogun yapiyorsunuz dimi

IMG_9481.PNG
IMG_9481.PNG
D vitamini benimde 5 cikti en son kesinlikle dvit kullanman lazim dedi verdi ama midemi bulandirdi yutamadim ben onu

Kizlar ben bastan anlatayim bende insulin direnci var glifor kullaniyorum su an inanilmaz mide bulantim var diyete baslayinca boyle oluyor mu?
Tup bebek tedavisi gordum iki defa biri tuttu kurtaj oldum ikincisi iptal oldu ucuncuye basliycam kilo vermek istiyorum o zamana yaklasik 3 ay var umarim veririm
Ara ögün yok cnm .günde 2 ögün yapiyoruz

Bende de var insülin direnci ve tip 2 diyabetim canım ilerisi gizli şeker hastalığı gliforu günde 2000 mg kullanıyorum :110:ve senin gibi mide bulantısı sinir :deli:hepsi var katlanıyorum. :bicak:Benim insülin seviyem 28 kusurdu şuan 5.5 canım Karataya göre 5 altında olmadı Karatay'da ara öğün Yok 3 ana öğün yAda 2 ana öğün var aralarda 4-5 saat bekliyoruz sakız Bile çiğnemiyoruz

Miyav_su Miyav_su canım doktora gidip d vitaminime baktırmak istiyorum mu diycem ne diycem?
Eksikse kilo veremez miyiz?
Evet canım halsizim Yorgun'um vitaminleri mi merak ediyorum dersin bazı doktorlar vitamin baktıracam diye kızıyorlar o yüzden öyle söylersin evet düşükse kilo vermen zorlaşıyor

Dvit zaten kısa adı canım ama deteyli testlerde bakmiyorlar bunları ayrica yazinca bakiyorlar canım o yazdığım listeyi ver doktora mutlaka ben onu diyetiayen arkadaşımdan aldım
Aynen baktım şimdi tahlillere bu saydıkların hiç yok.bu hafta hem spor hem tahlil hem kaçamaksız karatay :KK55:

Bende de var insülin direnci ve tip 2 diyabetim canım ilerisi gizli şeker hastalığı gliforu günde 2000 mg kullanıyorum :110:ve senin gibi mide bulantısı sinir :deli:hepsi var katlanıyorum. :bicak:Benim insülin seviyem 28 kusurdu şuan 5.5 canım Karataya göre 5 altında olmadı Karatay'da ara öğün Yok 3 ana öğün yAda 2 ana öğün var aralarda 4-5 saat bekliyoruz sakız Bile çiğnemiyoruz
Benim insülin direncim 13 cikiyor. Sanırım fazla değil mi. İlaç kullanmıyorum. Karatay ile duzelir diye e düşünüyorum. Duzelir mi zamanla?

Back