- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 398
- 41
Oyle yapayim olmazsaSenin de cok düşükmüş. Ya gözünü kapat iç bisi olmaz .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyle yapayim olmazsaSenin de cok düşükmüş. Ya gözünü kapat iç bisi olmaz .
cok istiyormus..benimki kac acaba..firsat bulursam bi ara ben de baktirayim mademKaratay 100 olmasını istiyor
sag olun kizlar..hic bilmiyordumZ zoraki_bebek evet canim kilo verememenin önemli bir nedeni d vitamini eksikligi
Ara ögün yok cnm .günde 2 ögün yapiyoruzKizlar ben bastan anlatayim bende insulin direnci var glifor kullaniyorum su an inanilmaz mide bulantim var diyete baslayinca boyle oluyor mu?
Tup bebek tedavisi gordum iki defa biri tuttu kurtaj oldum ikincisi iptal oldu ucuncuye basliycam kilo vermek istiyorum o zamana yaklasik 3 ay var umarim veririm
Ara ogun yapiyorsunuz dimi
Kitapta sabah ogle aksam şeklinde 3 menu vermis ama ben mi yanlis anladımAra ögün yok cnm .günde 2 ögün yapiyoruz
Bende de var insülin direnci ve tip 2 diyabetim canım ilerisi gizli şeker hastalığı gliforu günde 2000 mg kullanıyorum ve senin gibi mide bulantısı sinir hepsi var katlanıyorum. Benim insülin seviyem 28 kusurdu şuan 5.5 canım Karataya göre 5 altında olmadı Karatay'da ara öğün Yok 3 ana öğün yAda 2 ana öğün var aralarda 4-5 saat bekliyoruz sakız Bile çiğnemiyoruzKizlar ben bastan anlatayim bende insulin direnci var glifor kullaniyorum su an inanilmaz mide bulantim var diyete baslayinca boyle oluyor mu?
Tup bebek tedavisi gordum iki defa biri tuttu kurtaj oldum ikincisi iptal oldu ucuncuye basliycam kilo vermek istiyorum o zamana yaklasik 3 ay var umarim veririm
Ara ogun yapiyorsunuz dimi
Canım kahvaltıyı erken yapıyorsan mesala sabah 06.00 da öğlen acıkırsın değil mi ister yemek yersin istersen kuruyemiş ilerleyen zamanlarda 2 öğüne düşüyor ister istemez sağlıklı besleninceKitapta sabah ogle aksam şeklinde 3 menu vermis ama ben mi yanlis anladım
Evet canım halsizim Yorgun'um vitaminleri mi merak ediyorum dersin bazı doktorlar vitamin baktıracam diye kızıyorlar o yüzden öyle söylersin evet düşükse kilo vermen zorlaşıyorMiyav_su canım doktora gidip d vitaminime baktırmak istiyorum mu diycem ne diycem?
Eksikse kilo veremez miyiz?
Hidroksi -vitamin D diye geçiyor canım2 ay önce tam kan testi yaptırmıştım.belki içinde d vit de vardır.kısa adı ne ki Miyav_su
Kesinlikle canım 9 haftam kaldı en azından 66 kg olmak istiyorumsenin de super canim..gazlayalim gitsin su kilolar
Evet canım yüksek olmalı internetten araştır d vitamini eksikliğiKizlar d vitamini yuksek mi olmali kilo vermek icin.ben bunu niye kacirdim
Aynen baktım şimdi tahlillere bu saydıkların hiç yok.bu hafta hem spor hem tahlil hem kaçamaksız karatayDvit zaten kısa adı canım ama deteyli testlerde bakmiyorlar bunları ayrica yazinca bakiyorlar canım o yazdığım listeyi ver doktora mutlaka ben onu diyetiayen arkadaşımdan aldım
Yalan değil valla.halsizim hep yorgunumEvet canım halsizim Yorgun'um vitaminleri mi merak ediyorum dersin bazı doktorlar vitamin baktıracam diye kızıyorlar o yüzden öyle söylersin evet düşükse kilo vermen zorlaşıyor
Tamam Canım öyle yap bak bakalım sonuçları buraya yazYalan değil valla.halsizim hep yorgunum
Yataktan kazıyarak kaldırıyo eşim
Kısa adı bu muHidroksi -vitamin D diye geçiyor canım
Önemli değilKısa adı bu mu
Benim tahliller hep neo baso plt vs.
Yarın dr.dayım.
Sağol canımın içi
Benim insülin direncim 13 cikiyor. Sanırım fazla değil mi. İlaç kullanmıyorum. Karatay ile duzelir diye e düşünüyorum. Duzelir mi zamanla?Bende de var insülin direnci ve tip 2 diyabetim canım ilerisi gizli şeker hastalığı gliforu günde 2000 mg kullanıyorum ve senin gibi mide bulantısı sinir hepsi var katlanıyorum. Benim insülin seviyem 28 kusurdu şuan 5.5 canım Karataya göre 5 altında olmadı Karatay'da ara öğün Yok 3 ana öğün yAda 2 ana öğün var aralarda 4-5 saat bekliyoruz sakız Bile çiğnemiyoruz