Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım yaa tartı sağlam ama ben balkondan atınca kırılacak birazdan
canım diyetisyen muaynanesinde dogal olarak test laboratuarı olmaz zatn sağlık ocağına git diyorlar ve aile doktoruda hemsiresine aldirmak zorunda çünkü onun için orda oturuyorlar bu görevleri zatenHastane bana çok uzak.yarın şansımı sağlık ocağında deniyeyim.kovarlarsa salı hastaneye giderim napim
Afiyet olsun.Akşam menemen cacık
Leblebi yasak canım,hurmanın glisemik endeksi yüksek olduğu için zayıflama döneminde yenilmiyor bildiğim kadarıyla.Kizlar kafam karisti merhabalar öncelikle..karatay yapiyorum 86 idim 82.7 yim suan. Ama yanlis yapiyorum galiba.leblebi yeniyor dimi. Bir de hurma yiyorum ben yok mu hurma turk kahvesiyle iyi oluyodu
Malesef ikisi de yasak canımKizlar kafam karisti merhabalar öncelikle..karatay yapiyorum 86 idim 82.7 yim suan. Ama yanlis yapiyorum galiba.leblebi yeniyor dimi. Bir de hurma yiyorum ben yok mu hurma turk kahvesiyle iyi oluyodu
Evet 3 ayda bir canım endokronoloji bölümü takip ediyorInsulin direncini de mi tahlil le takip ediyorsun onu da sorayim
İyi yapmışsın canım afiyet olsunBugünü protesto ediyorum ve menümü yazmıyorum
Allah ne verdiyse hepsini yedim
Oohhh canıma değsin
Yarın tam gaz +sporla karataya devam
İnsülin direncim kaçtı acaba? Çok geçmiş olsun. Allah sifa versin.Kizlar ben bastan anlatayim bende insulin direnci var glifor kullaniyorum su an inanilmaz mide bulantim var diyete baslayinca boyle oluyor mu?
Tup bebek tedavisi gordum iki defa biri tuttu kurtaj oldum ikincisi iptal oldu ucuncuye basliycam kilo vermek istiyorum o zamana yaklasik 3 ay var umarim veririm
Ara ogun yapiyorsunuz dimi
tesekkur ederım cnm.1,67 boyum :)cok iyi tebriklwr..boy kac..
Hoş geldın cnm. Insallah en kısa zamanda bebişini kucağına alırsınKizlar ben bastan anlatayim bende insulin direnci var glifor kullaniyorum su an inanilmaz mide bulantim var diyete baslayinca boyle oluyor mu?
Tup bebek tedavisi gordum iki defa biri tuttu kurtaj oldum ikincisi iptal oldu ucuncuye basliycam kilo vermek istiyorum o zamana yaklasik 3 ay var umarim veririm
Ara ogun yapiyorsunuz dimi
Günaydın canım bence uymuşsun afiyet olsunSlm kızlar
Bu gun anıden mısafırım geldı, elımden geldıgı kadar karataya uymaya çalıştım . Artık olduğu kadar
Sabah
Karatay kahvaltısı Sucuklu Yumurtalı
Aksam
Lahmacun yaptım.2 lahmacun,1 tabak mercımek Çorba, salata
Suyu hesaplayamafım, spor yok
Bence başka bir tartıda tartıl bakalımsabah artık tartida eksiyi görmek istiyorum ya gerçekten az yiyorum
sabah:3cevizli incir,sütlü kahve
Akşam:menemen,cacık,
tum gun sadece bunlarla durdum ya noluuuurrrr sabah az çıkayım
iyi geceler kızlar