• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hastane bana çok uzak.yarın şansımı sağlık ocağında deniyeyim.kovarlarsa salı hastaneye giderim napim :KK23:
canım diyetisyen muaynanesinde dogal olarak test laboratuarı olmaz zatn sağlık ocağına git diyorlar ve aile doktoruda hemsiresine aldirmak zorunda çünkü onun için orda oturuyorlar bu görevleri zaten

Kizlar kafam karisti merhabalar öncelikle..karatay yapiyorum 86 idim 82.7 yim suan. Ama yanlis yapiyorum galiba.leblebi yeniyor dimi. Bir de hurma yiyorum ben yok mu hurma turk kahvesiyle iyi oluyodu

Kizlar kafam karisti merhabalar öncelikle..karatay yapiyorum 86 idim 82.7 yim suan. Ama yanlis yapiyorum galiba.leblebi yeniyor dimi. Bir de hurma yiyorum ben yok mu hurma turk kahvesiyle iyi oluyodu
Leblebi yasak canım,hurmanın glisemik endeksi yüksek olduğu için zayıflama döneminde yenilmiyor bildiğim kadarıyla.

Kizlar ben bastan anlatayim bende insulin direnci var glifor kullaniyorum su an inanilmaz mide bulantim var diyete baslayinca boyle oluyor mu?
Tup bebek tedavisi gordum iki defa biri tuttu kurtaj oldum ikincisi iptal oldu ucuncuye basliycam kilo vermek istiyorum o zamana yaklasik 3 ay var umarim veririm
Ara ogun yapiyorsunuz dimi
İnsülin direncim kaçtı acaba? Çok geçmiş olsun. Allah sifa versin.

cok iyi tebriklwr..boy kac..
tesekkur ederım cnm.1,67 boyum :)

Kizlar ben bastan anlatayim bende insulin direnci var glifor kullaniyorum su an inanilmaz mide bulantim var diyete baslayinca boyle oluyor mu?
Tup bebek tedavisi gordum iki defa biri tuttu kurtaj oldum ikincisi iptal oldu ucuncuye basliycam kilo vermek istiyorum o zamana yaklasik 3 ay var umarim veririm
Ara ogun yapiyorsunuz dimi
Hoş geldın cnm. Insallah en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın

Slm kızlar
Bu gun anıden mısafırım geldı, elımden geldıgı kadar karataya uymaya çalıştım . Artık olduğu kadar :(

Sabah
Karatay kahvaltısı Sucuklu Yumurtalı
Aksam
Lahmacun yaptım.2 lahmacun,1 tabak mercımek Çorba, salata
Suyu hesaplayamafım, spor yok

sabah artık tartida eksiyi görmek istiyorum ya gerçekten az yiyorum :dua:

sabah:3cevizli incir,sütlü kahve

Akşam:menemen,cacık,

tum gun sadece bunlarla durdum ya noluuuurrrr sabah az çıkayım :mad:
iyi geceler kızlar:dua:

Slm kızlar
Bu gun anıden mısafırım geldı, elımden geldıgı kadar karataya uymaya çalıştım . Artık olduğu kadar :KK43:

Sabah
Karatay kahvaltısı Sucuklu Yumurtalı
Aksam
Lahmacun yaptım.2 lahmacun,1 tabak mercımek Çorba, salata
Suyu hesaplayamafım, spor yok
Günaydın canım bence uymuşsun afiyet olsun

Back